silmarien Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Για fan των rpg το Log Horizon λέει κάτι. Δεν ξετρελάθηκα αλλά μερικές μάχες είχαν φάση. Στην ουσία είναι ενα how to για τα mmorpg θα έλεγα :Ρ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 μου ηρθε φλασια για ενα γαματο ανιμε. 12 επισοδεια, Harem αλλα πολυ γλυκο. The hentai prince and the stony cat http://en.wikipedia.org/wiki/The_%22Hentai%22_Prince_and_the_Stony_Cat. Πεθαινω για το χαζοχαρουμενο opening τα επισοδεια σε streaming http://eyeonanime.com/hentai-ouji-to-warawanai-neko/ Πλάκα έχουν τα harems. (αν και πολλές φορές έχουν τους "ίδιους" χαρακτήρες)
evabb Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Πλάκα έχουν τα harems. (αν και πολλές φορές έχουν τους "ίδιους" χαρακτήρες) σε γενικες γραμμες οντως ισχυει. αυτο απλα δες το
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Θα το τσεκάρω. I like harems and cats. (not cat harems , να δεις όταν 4-5 γάτοι κυνηγάνε κάθε μια από τις γάτες μου ) 1
viper2005 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 λενε οτι ειναι καλο http://www.mangareader.net/1157/soil.html αλλα το σχεδιο δεν μου αρεσει
evabb Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Για fan των rpg το Log Horizon λέει κάτι. Δεν ξετρελάθηκα αλλά μερικές μάχες είχαν φάση. Στην ουσία είναι ενα how to για τα mmorpg θα έλεγα :Ρ καταλαβες τπτ απο το τελευταιο επισοδειο tokyo ravens? Μαλλον ημουν πολυ κουρασμενη γτ δεν καταλαβα τπτ. Btw οσο προχωραω στην αναγνωση του Blade of immortal τοσο πιο πολυ μου σηκωνεται η τριχα καγκελο. τρομερα ωμο και βιαιο και ανατριχιαστικο. απο την αλλη γι αυτο ακριβως κολλαω ολο και πιο πολυ.
silmarien Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 καταλαβες τπτ απο το τελευταιο επισοδειο tokyo ravens? Μαλλον ημουν πολυ κουρασμενη γτ δεν καταλαβα τπτ. Δεν το είδα ακόμη. Όταν το δω θα σου κάνω ένα summary αν καταλάβω τίποτα.
Tenshi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ο Guy sensei μετράει ώρες-λεπτά-δευτερόλεπτα-dunno.Ετοιμαστείτε για μάχη στύλ Goku vs Frieza και εκείνο το περιβόητο "σε πεντε λεπτά θα..."
evabb Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 σταματα δεν εχω κατεβασει ακομα το κεφαλαιο. επισης εχει και bleach σημερα
Tenshi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 σταματα δεν εχω κατεβασει ακομα το κεφαλαιο. επισης εχει και bleach σημερα Α,ναι.Εκεί shit just got real φάση .. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 το Bleach έτσι όπως πάει θα τελειώσει μετά το Berserk, με το κάθε chapter να καλύπτει real time 4-5 secs max... 4
viper2005 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 ειδα το τελευταιο garden of sinners: future predictions πεσαν λεφτα στο ανιματιον/illustration αλλα ηταν βαρετο
evabb Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 παιδια νομιζω οτι κατι δεν παει καλα με τα κεφαλαια του Blade of the Immortal που εχω. στον μανγκα reader μου νομιζω επαναλαμβανει καποια κεφαλαια. τι σκατα γινεται;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 checkαρε κι άλλους online readers
evabb Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 εχω 3 ριμαδοreaders στο ριμαδοταμπλετ ελπιζω στους αλλους δυο να βγαλω ακρη γτ ωρες ωρες δεν ειμαι σιγουρη αν διαβαζω την ιστορια σωστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα