evabb Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 δεν παίζει να πεθάνει με τίποτα. η εξομολόγηση έγινε όμως σίγουρα θα ειπωθεί ξανά! πάντως νομίζω θα ήθελα περισσότερες μάχες. δεν νιώθω ότι υπάρχει κορύφωση! θέλω να το νιώσω damn it! strike the blood είναι σχεδόν τέρμα harem. καταντάει too much για μένα αλλά θα το τελειώσω μωρέ έτσι για την ιστορία. στην αρχή θεωρώ ότι ήταν πιο ήπιο. Αγαπούσα Danganronpa μέχρι την μέση περίπου και λίγο πιο μετά. Μετά το παραξήλωσαν. Too much crazy going on! οντως ειναι σαν να λειπει κατι ακριβως επειδη ειναι τελειως ψυχοπαθες μου αρεσε. ψυχοπαθες και εξυπνο.
vag10 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 είμαι ανάμεσα σε 1) blade of the immortal 2) beelzebub 3) tough ποιο λέτε να διαβάσω πρώτα? υ.γ. αν έχετε κάποιο άλλο καλύτερο manga να προτείνετε πείτε το
viper2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Περίεργη φάση το assassination classroom....
evabb Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Περίεργη φάση το assassination classroom.... το κατεβασα.εχω ακουσει καλα λογια
omghi2u Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 shinsekai yori βλεπω τωρα. ειμαι στο 16ο επεισοδιο και μεχρι στιγμης μου εχει αφησει φοβερες εντυπωσεις. τσεκαρετε το οσοι δεν το εχετε δει.
Tilemaxx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Προτείνετε καμιά πρόσφατη καλή ταινία sci-fi anime του σκύλ Akira ή Ghost in the Shell. Full-length αυστηρά και όχι σειρά.
silmarien Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Deadman wonderland έβλεπε κανείς? Είχε πολύ καλές προοπτικές πιστεύω. Κρίμα που το κόψανε(?)
viper2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Deadman wonderland έβλεπε κανείς? Είχε πολύ καλές προοπτικές πιστεύω. Κρίμα που το κόψανε(?) καλο ητανε αλλα το manga ητανε λιγουλακι πιο fucked up in other news 3
silmarien Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Πολύ καλό. Ταξίδια στον χρόνο και butterly effect. Έξυπνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα