Dimitris1948 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 ναι αλαζουν καποια ατομα απο το προσωπικο. κι εγω αυτο σκεφτομαι λες να το παρουν απο το μηδεν; θα ειναι μεγαλη μαλακια. Για το fanservicery fail μιλάτε, εννοείτε ότι θα είναι μαλακία.
evabb Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 ε ναι δλδ θα μου ερθει ανακοπη ετσι και δω κατι τετοιο, θα σταματησω να διαβαζω και το μανγκα απο τα νευρα μου.
soaz Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 σιγουρα one piece,bleach,naruto που ειναι τα πιο δημοφιλη και μεγαλυτερα..αλλα και hellsign,hellsign ultimate,shingeki no kyojin(η αλλιως attack on titan) το οποιο ειναι καινουριο και σπερνει! ακομα πολυ δυνατο το fairytale..απο κει και περα full metal,hunter x hunter,shaman king(που το εδειχνε και στο σταρ) και ΦΥΣΙΚΑ DEATH NOTE! συν το darker than black που το ξεκινησα τωρα
Pankar95 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 ΟΚ έχω προχωρησει το HxH μέχρι την αρχή του 5ου αρκ και αρχίζω να ανησυχώ. Τα πρώτα 3 αρκ ηταν το ένα καλύτερο απο το άλλο. Το 4ο αναλωνόταν πολύ σε λεπτομεριες για το παιχνίδι και τις καρτες που κάποιες φορές δεν καταλάβενες αλλά κατα τ'άλλα βλεπόταν. Και τώρα στο 5 έχουνε πόλεμο με κατι μεταλλαγμενα zerg-μυρμήγκια που τελικα γίνονται ανθρωπομορφα ζώα. Μου φαινεται ή ξέμειναν απότομα απο ιδέες; Ελπίζω να ξεμπερδεύουν απο αυτο σύντομα. 1
viper2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Team medical dragon. Μέσα σε αυτό βρίσκεις ατάκες όπως: a patient we can kill, the Japanese medical system is rotten, don't get sucked into the system, they keep a dying patient long enough in order to gather as many insurance points as possible και αλλα πολλά. "Χρυσό βρήκαμε μάγκες"
evabb Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 ΟΚ έχω προχωρησει το HxH μέχρι την αρχή του 5ου αρκ και αρχίζω να ανησυχώ. Τα πρώτα 3 αρκ ηταν το ένα καλύτερο απο το άλλο. Το 4ο αναλωνόταν πολύ σε λεπτομεριες για το παιχνίδι και τις καρτες που κάποιες φορές δεν καταλάβενες αλλά κατα τ'άλλα βλεπόταν. Και τώρα στο 5 έχουνε πόλεμο με κατι μεταλλαγμενα zerg-μυρμήγκια που τελικα γίνονται ανθρωπομορφα ζώα. Μου φαινεται ή ξέμειναν απότομα απο ιδέες; Ελπίζω να ξεμπερδεύουν απο αυτο σύντομα. εχει τραβηξει πολυ αυτη η ιστορια με τα μυρμηγκια και μου την δινει στα νευρα. btw αυτη την εποχη βλεπω το Tokyo ravens. Ειναι λιγο ενοχη απολαυση ωραια γραφικα με μαχες με μαγικα ρομποτ, λιγο love story εεε εσπασα. επισης ακουω οτι το kuroko no basket ειναι καλο αλλα δεν ξερω, αθλητικο τωρα; απο μανγκα προτεινω το Gamarin το οποιο εχει ολοκληρωθει στην ιαπωνια οποτε ολα τα σκανς ειναι στο ιντερνετ. πολεμικες τεχνες καθαρα σπαθια, naginata και αλλα. πολλες μαχες και λιγα λογια. Team medical dragon. Μέσα σε αυτό βρίσκεις ατάκες όπως: a patient we can kill, the Japanese medical system is rotten, don't get sucked into the system, they keep a dying patient long enough in order to gather as many insurance points as possible και αλλα πολλά. "Χρυσό βρήκαμε μάγκες" ποσα επισοδεια εχεις δει; η προσωπικη σου εντυπωση λιγο πιο αναλυτικα ποια ειναι;
viper2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 ποσα επισοδεια εχεις δει; η προσωπικη σου εντυπωση λιγο πιο αναλυτικα ποια ειναι; λιγα chapters εχω διαβασει αλλα απο οτι βλεπω τριγυρω εχει: παρει βραβεια εχει εξαιρετικη βαθμολογια http://www.mangahere.com/manga/team_medical_dragon/ i am sold που λενε και στο χωριο μου 1
silmarien Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 +1 για το Tokyo Ravens και από εμένα! 1
Toufas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 ε όταν βλέπεις τοσα καλό είναι να έχεις και ένα ιστορικό να ξέρεις τι εχεις δει σίγουρα strike witches ενδιαφέρον το franker ,Vinland saga yotsuba anime?!! τρομερα καλα νεα! και φυσικα gundam!
evabb Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 +1 για το Tokyo Ravens και από εμένα! ειδες το προχθεσινο επισοδειο; καταραμενη wikipedia με τα σποιλερς μου καρφωσε το καλυτερο.
silmarien Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 ειδες το προχθεσινο επισοδειο; καταραμενη wikipedia με τα σποιλερς μου καρφωσε το καλυτερο. ναιιι! δεν περίμενα να γίνουν αυτά. δεν νομίζω πάντως να ισχύει αυτό που έγινε στο τέλος!
evabb Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 ναιιι! δεν περίμενα να γίνουν αυτά. δεν νομίζω πάντως να ισχύει αυτό που έγινε στο τέλος! ακολουθει σποιλερ για το 20ο επισοδειο tokyo ravens για οσους δεν το εχουν δει δεν θελω να πιστευω οτι η natsume πεθανε or something, θελω να δω happy end με Harutora και Natsume να τα φτιαχνουν. Του πουστη δεν νομιζεις οτι θα εχουμε εξομολογηση στο επομενο επισοδειο;
omghi2u Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 btw αυτη την εποχη βλεπω το Tokyo ravens. Ειναι λιγο ενοχη απολαυση ωραια γραφικα με μαχες με μαγικα ρομποτ, λιγο love story εεε εσπασα. κλασσικο πολυ... βλεπεται βεβαια ανετα, φαση αν δεν εχεις να κανεις τιποτα να περναει η ωρα σου. ενας τυπος φαινομενικα useless , harem , ξαφνικα γινεται overpowered κτλ. αλλα ναι , το animation και το cgi στα robots/shikigamis ειναι καλο. υπαρχει και ενα σχετικοοοοοοοοο character developement. τετοια βγαινουν αρκετα , τσεκαρε και το strike the blood , λογικα θα σου αρεσει εξισου
evabb Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 κλασσικο πολυ... βλεπεται βεβαια ανετα, φαση αν δεν εχεις να κανεις τιποτα να περναει η ωρα σου. ενας τυπος φαινομενικα useless , harem , ξαφνικα γινεται overpowered κτλ. αλλα ναι , το animation και το cgi στα robots/shikigamis ειναι καλο. υπαρχει και ενα σχετικοοοοοοοοο character developement. τετοια βγαινουν αρκετα , τσεκαρε και το strike the blood , λογικα θα σου αρεσει εξισου γι αυτο λεω ενοχη απολαυση, δεν ειναι κατι το τρομερο. απλα νομιζω πλεον εχω δει ολα τα μεγαλα κλασσικα και βαριεμαι ελεινα οποτε λιγο καλο να ειναι κατι το κουτσοβλεπω. btw εχω αναφερει ποσο γαματο ειναι το Danganronpa? http://eyeonanime.com/danganronpa-kibou-no-gakuen-to-zetsubou-no-koukousei-the-animation/
silmarien Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 ακολουθει σποιλερ για το 20ο επισοδειο tokyo ravens για οσους δεν το εχουν δει δεν θελω να πιστευω οτι η natsume πεθανε or something, θελω να δω happy end με Harutora και Natsume να τα φτιαχνουν. Του πουστη δεν νομιζεις οτι θα εχουμε εξομολογηση στο επομενο επισοδειο; δεν παίζει να πεθάνει με τίποτα. η εξομολόγηση έγινε όμως σίγουρα θα ειπωθεί ξανά! πάντως νομίζω θα ήθελα περισσότερες μάχες. δεν νιώθω ότι υπάρχει κορύφωση! θέλω να το νιώσω damn it! τετοια βγαινουν αρκετα , τσεκαρε και το strike the blood , λογικα θα σου αρεσει εξισου strike the blood είναι σχεδόν τέρμα harem. καταντάει too much για μένα αλλά θα το τελειώσω μωρέ έτσι για την ιστορία. στην αρχή θεωρώ ότι ήταν πιο ήπιο. btw εχω αναφερει ποσο γαματο ειναι το Danganronpa? http://eyeonanime.com/danganronpa-kibou-no-gakuen-to-zetsubou-no-koukousei-the-animation/ Αγαπούσα Danganronpa μέχρι την μέση περίπου και λίγο πιο μετά. Μετά το παραξήλωσαν. Too much crazy going on!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα