Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

death note! μαζι με το evangelion τα καλυτερα, για καποιο λογο βεβαια μου αρεσε και το berserk.

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξεκινησα να βλεπω το anime απο Blade of the immortal. Επειδη τη μυριζω τη δουλεια, το anime τελειωνει ή ειναι τυπου berserk και θα πρεπει να μπω στη διαδικασια να διαβασω το manga? 

Δημοσ.

Ξεκινησα να βλεπω το anime απο Blade of the immortal. Επειδη τη μυριζω τη δουλεια, το anime τελειωνει ή ειναι τυπου berserk και θα πρεπει να μπω στη διαδικασια να διαβασω το manga? 

dunno εχω κατεβασει το μανγκα και κουτσοδιαβαζω εγω. δυστυχως δεν ειναι ακριβως του γουστου αλλα ειναι καλο. το μανγκα εχει ολοκληρωθει. παντως με βαση την βια μου εχει το μανγκα νομιζω ειναι χαμενος κοπος να δεις το ανιμε που θα ειναι σιγουρα λογοκριμενο,

Δημοσ.

death note! μαζι με το evangelion τα καλυτερα, για καποιο λογο βεβαια μου αρεσε και το berserk.

αυτό έλειπε να μην σου άρεσε το berserk :P

• Like 1
Δημοσ.

μετα απο, ενας θεος ξερει ποσες, εβδομαδες, καταφερα να τελιωσω το monogatari S2.

Sooooo

Απο τις παρακατω αποψεις του κοσμου

• εχει καλο art
  • εχει looooooong dialogues
  • εχει καλο illustration
  • δεν εχει τελος
  • καλο animation
  • it redefines storytelling
  • ειναι για αυτιστικους που τους αρεσει να πανε το spacebar

συμφωνω με ολες. Καντε κλικ με δικια σας ευθυνη...

Δημοσ.

αυτό έλειπε να μην σου άρεσε το berserk :P

σταματησε ομως αυτο?εμεινα σε κατι επεισόδια με κατι δαιμονες και μου φανηκε κοπηκε καπως αποτομα...

Δημοσ.

Claymore finished. Πρώτον έχω να πω ότι η κερατού έπρεπε να πεθάνει. Μαζί με τον pathetic human που όλο κλαίει. Δεύτερον γιατί δεν συνεχίζονται σχεδόν ποτέ τα καλά anime? Για μένα δεν είναι το ίδιο να διαβάζω στατικές σελίδες από manga damn it!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...