Kromax Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 death note! μαζι με το evangelion τα καλυτερα, για καποιο λογο βεβαια μου αρεσε και το berserk.
trujillo2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 ποσοι θυμουνται τις σειρες getta robot? grendizer ? (δουκας φλιντ)
nickarmy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ξεκίνησα Claymore. Very interesting! να διαβάσεις το manga μετα το τελευταίο επεισόδιο
viper2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 να διαβάσεις το manga μετα το τελευταίο επεισόδιο το manga ειναι καλυτερο. Γενικα και αοριστα. 1
ikaruga24 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ξεκινησα να βλεπω το anime απο Blade of the immortal. Επειδη τη μυριζω τη δουλεια, το anime τελειωνει ή ειναι τυπου berserk και θα πρεπει να μπω στη διαδικασια να διαβασω το manga?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 κλασικά εικονογραφημένα, πρέπει να το διαβάσεις
evabb Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ξεκινησα να βλεπω το anime απο Blade of the immortal. Επειδη τη μυριζω τη δουλεια, το anime τελειωνει ή ειναι τυπου berserk και θα πρεπει να μπω στη διαδικασια να διαβασω το manga? dunno εχω κατεβασει το μανγκα και κουτσοδιαβαζω εγω. δυστυχως δεν ειναι ακριβως του γουστου αλλα ειναι καλο. το μανγκα εχει ολοκληρωθει. παντως με βαση την βια μου εχει το μανγκα νομιζω ειναι χαμενος κοπος να δεις το ανιμε που θα ειναι σιγουρα λογοκριμενο,
vag10 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 death note! μαζι με το evangelion τα καλυτερα, για καποιο λογο βεβαια μου αρεσε και το berserk. αυτό έλειπε να μην σου άρεσε το berserk 1
viper2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 μετα απο, ενας θεος ξερει ποσες, εβδομαδες, καταφερα να τελιωσω το monogatari S2. Sooooo Απο τις παρακατω αποψεις του κοσμου εχει καλο art εχει looooooong dialogues εχει καλο illustration δεν εχει τελος καλο animation it redefines storytelling ειναι για αυτιστικους που τους αρεσει να πανε το spacebar συμφωνω με ολες. Καντε κλικ με δικια σας ευθυνη...
Kromax Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 αυτό έλειπε να μην σου άρεσε το berserk σταματησε ομως αυτο?εμεινα σε κατι επεισόδια με κατι δαιμονες και μου φανηκε κοπηκε καπως αποτομα...
viper2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 πρεπει να ερευνησω http://kotaku.com/a-manga-where-immortality-is-the-worst-thing-that-could-1521989776 2
silmarien Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Claymore finished. Πρώτον έχω να πω ότι η κερατού έπρεπε να πεθάνει. Μαζί με τον pathetic human που όλο κλαίει. Δεύτερον γιατί δεν συνεχίζονται σχεδόν ποτέ τα καλά anime? Για μένα δεν είναι το ίδιο να διαβάζω στατικές σελίδες από manga damn it!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα