Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ε όταν βλέπεις τοσα καλό είναι να έχεις και ένα ιστορικό να ξέρεις τι εχεις δει

σίγουρα strike witches ενδιαφέρον το franker ,Vinland saga1379918036444.jpg

Δημοσ.

Το Κ-anime το έχει δει να φανταστώ?Επίσης όποιος ενδιαφέτεται για κάποιο anime/mangha απλά πείτε μ τι στύλ σας αρέσει και μπορώ να προτείνω ανάλογα(ναι είμαι καμμένος..διαβάζω πάνω απο 30 ongoing και βλέπω καμμια 10αριά τώρα)(μην μ πει κανείς τπτ school life/romance γτ.....)

οχι δεν το ξερω καν. τι ειναι;

TDoiM1w.jpg

• Like 1
Δημοσ.

δεν εχεις δει τπτ φίλος μου εχει δει 843 

παρακολουθεί 19

και θέλει αλλα 12 

χαχαχ

είναι όσα ασχολούμαι τώρα.Αυτά που έχω δει δεν τα υπολογίζω..ούτε αυτά που διαβαζα και τελείωσαν..

Δημοσ.

formers?

Αυτο

Έχω την νοσηρή υποψία οτι η λίστα ειναι μούφα.

Επίσης, η μύτη του Pluto ειναι άσχημη. Να μάντεψω οτι την σχεδίασε ο τύπος που εκανε το monster και 20th century boys?

In other news

Μπορείτε να ρωτήσετε οτι θέλετε μεσιε σελλερς

Δημοσ.

Σε σποιλερ μην χαλάσω κάποιον που δεν το εχει δει.

Για να δω αν κατάλαβα καλά.  Κάθε χρόνο, μια τάξη πηγαίνει στην Γ3. Για να μιλησουμε με τα δικά μας δεδομένα, αυτοί που ήταν Δευτέρα, πηγαιναν Τρίτη στην αίθουσα 3. Όταν ήταν στην Δευτέρα, ήταν 25 άτομα, ξαφνικά στην Τρίτη βρέθηκαν 26, οι παλιοί 25 plus εναν νεκρό απο παλιότερα έτη, αλλά κανείς δεν ξερει ποιος είναι ο επιπλέον, γιατί κανεις δεν θυμάται τι έγινε πέρυσι. Σωστά?

Και στο roster δεν μπορουν να βγάλουν άκρη για το ποιος είναι ποιος, γιατί? Σβήνονται τα πάντα απο αυτό όταν ξεκιναει το όλο πράγμα με την κατάρα?

Δημοσ.

Σε σποιλερ μην χαλάσω κάποιον που δεν το εχει δει.

Για να δω αν κατάλαβα καλά.  Κάθε χρόνο, μια τάξη πηγαίνει στην Γ3. Για να μιλησουμε με τα δικά μας δεδομένα, αυτοί που ήταν Δευτέρα, πηγαιναν Τρίτη στην αίθουσα 3. Όταν ήταν στην Δευτέρα, ήταν 25 άτομα, ξαφνικά στην Τρίτη βρέθηκαν 26, οι παλιοί 25 plus εναν νεκρό απο παλιότερα έτη, αλλά κανείς δεν ξερει ποιος είναι ο επιπλέον, γιατί κανεις δεν θυμάται τι έγινε πέρυσι. Σωστά?

Και στο roster δεν μπορουν να βγάλουν άκρη για το ποιος είναι ποιος, γιατί? Σβήνονται τα πάντα απο αυτό όταν ξεκιναει το όλο πράγμα με την κατάρα?

Πόσο πίσω μας πήγες...

Τα λέει ολα στο τελευταίο επεισόδιο

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20120312144104AA1Fd5u

οχι δεν το ξερω καν. τι ειναι;TDoiM1w.jpg

Κατι που ειναι visually pleasing.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...