nickarmy Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 ε όταν βλέπεις τοσα καλό είναι να έχεις και ένα ιστορικό να ξέρεις τι εχεις δει σίγουρα strike witches ενδιαφέρον το franker ,Vinland saga
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Vinland Saga, τα σπάει... Nana to Kaoru anime? damn! 1
evabb Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Το Κ-anime το έχει δει να φανταστώ?Επίσης όποιος ενδιαφέτεται για κάποιο anime/mangha απλά πείτε μ τι στύλ σας αρέσει και μπορώ να προτείνω ανάλογα(ναι είμαι καμμένος..διαβάζω πάνω απο 30 ongoing και βλέπω καμμια 10αριά τώρα)(μην μ πει κανείς τπτ school life/romance γτ.....) οχι δεν το ξερω καν. τι ειναι; 1
Zaknafein Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 δεν εχω τελιωσει το πρωτο... http://www.animenewsnetwork.com/news/2014-02-12/legend-of-the-galactic-heroes-novels-get-anime Έπος το LOGH, το θέμα είναι να μην πάρει καμιά δεκαετία το v2 όπως το πρώτο
nickarmy Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 οχι δεν το ξερω καν. τι ειναι; old το έχω δει πολύ ποιο πριν χαχαχ
savoukos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 δεν εχεις δει τπτ φίλος μου εχει δει 843 παρακολουθεί 19 και θέλει αλλα 12 χαχαχ είναι όσα ασχολούμαι τώρα.Αυτά που έχω δει δεν τα υπολογίζω..ούτε αυτά που διαβαζα και τελείωσαν..
Sellers Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Eιναι κανεις που εχει δει το another? Θελω τον ρωτήσω κάτι.
Liquidsnake Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Eιναι κανεις που εχει δει το another? Θελω τον ρωτήσω κάτι. Αν είναι το θριλεράκι στο σχολείο, το έχω δει
viper2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 formers?ΑυτοΈχω την νοσηρή υποψία οτι η λίστα ειναι μούφα. Επίσης, η μύτη του Pluto ειναι άσχημη. Να μάντεψω οτι την σχεδίασε ο τύπος που εκανε το monster και 20th century boys? In other news Μπορείτε να ρωτήσετε οτι θέλετε μεσιε σελλερς
Sellers Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Σε σποιλερ μην χαλάσω κάποιον που δεν το εχει δει. Για να δω αν κατάλαβα καλά. Κάθε χρόνο, μια τάξη πηγαίνει στην Γ3. Για να μιλησουμε με τα δικά μας δεδομένα, αυτοί που ήταν Δευτέρα, πηγαιναν Τρίτη στην αίθουσα 3. Όταν ήταν στην Δευτέρα, ήταν 25 άτομα, ξαφνικά στην Τρίτη βρέθηκαν 26, οι παλιοί 25 plus εναν νεκρό απο παλιότερα έτη, αλλά κανείς δεν ξερει ποιος είναι ο επιπλέον, γιατί κανεις δεν θυμάται τι έγινε πέρυσι. Σωστά? Και στο roster δεν μπορουν να βγάλουν άκρη για το ποιος είναι ποιος, γιατί? Σβήνονται τα πάντα απο αυτό όταν ξεκιναει το όλο πράγμα με την κατάρα?
viper2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Σε σποιλερ μην χαλάσω κάποιον που δεν το εχει δει. Για να δω αν κατάλαβα καλά. Κάθε χρόνο, μια τάξη πηγαίνει στην Γ3. Για να μιλησουμε με τα δικά μας δεδομένα, αυτοί που ήταν Δευτέρα, πηγαιναν Τρίτη στην αίθουσα 3. Όταν ήταν στην Δευτέρα, ήταν 25 άτομα, ξαφνικά στην Τρίτη βρέθηκαν 26, οι παλιοί 25 plus εναν νεκρό απο παλιότερα έτη, αλλά κανείς δεν ξερει ποιος είναι ο επιπλέον, γιατί κανεις δεν θυμάται τι έγινε πέρυσι. Σωστά? Και στο roster δεν μπορουν να βγάλουν άκρη για το ποιος είναι ποιος, γιατί? Σβήνονται τα πάντα απο αυτό όταν ξεκιναει το όλο πράγμα με την κατάρα? Πόσο πίσω μας πήγες... Τα λέει ολα στο τελευταίο επεισόδιο http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20120312144104AA1Fd5u οχι δεν το ξερω καν. τι ειναι; Κατι που ειναι visually pleasing.
Sellers Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Αντε θα περιμένω. Μπερδεμένα μας τα λέει πάντως το ανιμε.
viper2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Αντε θα περιμένω. Μπερδεμένα μας τα λέει πάντως το ανιμε. Το Θεμα ειναι οι μεταφραστές και οχι το original content. Επίσης Τα comments δίνουν το σκοτεινό φως http://another.wikia.com/wiki/Misaki_Yomiyama
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα