Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ άρχισα να βλέπω το Hunter x Hunter και απ' την αρχή κόλησα και είδα το 1ο αρκ νεράκι. Τώρα συνεχίζω ακόμα σε γρήγορους ρυθμούς για το 2ο.

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ άρχισα να βλέπω το Hunter x Hunter και απ' την αρχή κόλησα και είδα το 1ο αρκ νεράκι. Τώρα συνεχίζω ακόμα σε γρήγορους ρυθμούς για το 2ο.

ειναι λιγο αργο αλλα ακομα το βλεπω. βγαινουν καθε τριτη τα επισοδεια.

Δημοσ.

όντως το vagabond πολύ καλό

ερώτηση: το αρκ που έρχεται τώρα, θα είναι και το τελευταίο?

ερώτηση 2: ξέρετε κάποιο άλλο παρόμοιο manga?

Δημοσ.

αρρωστια ρε πουστη μου το code geass τοσο καιρο δεν ειχα κατσει να το δω και τωρα χανω τον υπνο μου. ειναι δυο σεζον ετσι;25 +25 επισοδεια ή εχει κι αλλο; 

• Like 1
Δημοσ.

Χαχα welcome to the club. Και εγω ετσι ακριβως ειπα. Πως μου ειχε ξεφυγει αυτο το διαμαντι και πως δεν μου το ειχε προτεινει κανεις ποιο πριν. Και ναι ειναι 2 SEASON και η δευτερη ειναι ακομα καλυτερη απο την πρωτη και εχει και εξαιρετικα γαματο τελος.Γενικα μεσα στο Top 10 μου. 

• Like 2
Δημοσ.

μην μου κανετε σποιλερς ειμαι ακομα στο 12ο επισοδειο της δευτερης σεζον. περιμενω το σκ για να δω τα υπολοιπα γτ ξερω οτι αμα βαλω να δω ενα επισοδειο δεν θα σταματησω μεχρι να φτασω στο τελος.

Δημοσ.

Το Κ-anime το έχει δει να φανταστώ?Επίσης όποιος ενδιαφέτεται για κάποιο anime/mangha απλά πείτε μ τι στύλ σας αρέσει και μπορώ να προτείνω ανάλογα(ναι είμαι καμμένος..διαβάζω πάνω απο 30 ongoing και βλέπω καμμια 10αριά τώρα)(μην μ πει κανείς τπτ school life/romance γτ.....)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...