Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

ούτε καν μέσα στο top10 μου :P

το Vagabond δεν είναι απλά από τα αγαπημένα, είναι πραγματικά καλό...

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

κοιτα, υποφερω ηδη με Naruto, Bleach, Fairy tail και Blue exorcist, δεν αντεχω να βαλω κι αλλον ενα μπελα στο κεφαλι μου και να ξεροσταλιαζω για το ποτε θα βγει το επομενο κεφαλαιο.

Το Berserk δεν είναι τόσο σαν τα κλασσικά εβδομαδιαία, οπότε δεν βιαζόμαστε γενικά.

Αλλά πάντα υπάρχει αυτό το 'ω, έβγαλε νέο κεφάλαιο τελικά;". :P

Σε μικρότερη κλίμακα και το Claymore πάει με το πάσο του. Ελπίζω να τελειώνει πια.

Bleach/Naruto τα τραβάνε από τα αυτιά. Το Naruto ok, το Bleach έπρεπε να είχε τελειώσει με τον Aizen και να μην ήταν τίγκα στα asspullings, σαν

"Α ναι Ichigo, όταν αντιμετώπισες τον Aizen που ήταν ό,τι πιο δυνατό υπήρχε (Freeza), είχες την μισή σου δύναμη. Τώρα όμως με τους Quincy και τον (ξεχνάω το όνομα, θα τον πω Cell :P), θα την χρειαστείς όλη." Wut?

Το $#%$σμένο Zanpakuto training που το βγάζει ο Renji, ο Ichigo (yes!) αποτυγχάνει, αλλά μετά μαθαίνει για την μάνα του ότι ήταν Quincy και ως εκ θαύματος το τελειώνει σε λίγα δευτερόλεπτα στο 2ο try. Yep.

"Α ναι Renji, o Zabimaru σου είπε το μισό του όνομα (wtf is this thing? Μισή δύναμη, μισό όνομα, όλα μισά) γιατί σε είχε για noobά." -_-

Άντε να έρθει ο Kenpachi και να τους σφάξει όλους να τελειώνουμε.

ΥΓ. Upgraded Renji + Zabimaru vs SUPERSTAAAAAR. 

Facepalm_by_Pinkiestarmagick.jpg

(ναι ξέρω, δεν ήταν facepalm όταν έψαχνε τα γυαλιά της, αλλά whatever :P)

• Like 2
Δημοσ.

Το Berserk δεν είναι τόσο σαν τα κλασσικά εβδομαδιαία, οπότε δεν βιαζόμαστε γενικά.

Αλλά πάντα υπάρχει αυτό το 'ω, έβγαλε νέο κεφάλαιο τελικά;". :P

Σε μικρότερη κλίμακα και το Claymore πάει με το πάσο του. Ελπίζω να τελειώνει πια.

Bleach/Naruto τα τραβάνε από τα αυτιά. Το Naruto ok, το Bleach έπρεπε να είχε τελειώσει με τον Aizen και να μην ήταν τίγκα στα asspullings, σαν

"Α ναι Ichigo, όταν αντιμετώπισες τον Aizen που ήταν ό,τι πιο δυνατό υπήρχε (Freeza), είχες την μισή σου δύναμη. Τώρα όμως με τους Quincy και τον (ξεχνάω το όνομα, θα τον πω Cell :P), θα την χρειαστείς όλη." Wut?

Το $#%$σμένο Zanpakuto training που το βγάζει ο Renji, ο Ichigo (yes!) αποτυγχάνει, αλλά μετά μαθαίνει για την μάνα του ότι ήταν Quincy και ως εκ θαύματος το τελειώνει σε λίγα δευτερόλεπτα στο 2ο try. Yep.

"Α ναι Renji, o Zabimaru σου είπε το μισό του όνομα (wtf is this thing? Μισή δύναμη, μισό όνομα, όλα μισά) γιατί σε είχε για noobά." -_-

Άντε να έρθει ο Kenpachi και να τους σφάξει όλους να τελειώνουμε.

ΥΓ. Upgraded Renji + Zabimaru vs SUPERSTAAAAAR. 

Facepalm_by_Pinkiestarmagick.jpg

(ναι ξέρω, δεν ήταν facepalm όταν έψαχνε τα γυαλιά της, αλλά whatever :P)

ναι η αληθεια ειναι οτι νιωθω κι εγω μια απογοητευση με το bleach αν και ανυπομωνω να δω το καινουργιο bankai σε δραση. το ναρουτο ομως φιλε ειναι κατηγορια απο μονο του. χανεις τα μυαλα σου με τα τελευταια κεφαλαια. ποση ανατροπη πια να χωρεσει σε ενα μανγκα;

• Moderators
Δημοσ.

Καλά, στο Naruto μου έκατσε λίγο περίεργα στο πιο πρόσφατο

ότι του πιάνει την καρδιά για μαλάξεις η Sakura μια χαρά, λες και δεν υπάρχει θώρακας τριγύρω or something. :P

Eπίσης η Karin ήταν τρομακτική αυτή τη φορά. :P

Δημοσ.

στο μανγκα επειδή έχω σταματήσει μετά απο κάποια φάση (εχω μείνει λίγο μετα απο την εμφανιση του οριτσιμαρου κτλ ..) έχει δείξει την ζωή του κακασι ? γιατι θα αρχίσει να την δείχνει στο anime (δεν λέω μόνο για τον τομπυ κτλ αλλα μεχρι να μεγαλώσει ! ) 

Δημοσ.

ότι του πιάνει την καρδιά για μαλάξεις η Sakura μια χαρά, λες και δεν υπάρχει θώρακας τριγύρω or something. :P

ρεεε ακομα δεν εχω φτασει εκει, σημερα διαβασα το  κεφαλαιο 650

Δημοσ.

Το Naruto είναι πλέον scroll down. Τα μόνα που διαβάζω με προσοχή αυτό τον καιρό είναι το Worst, Tough, Vagabond , Noblesse, Hajime no Ippo (ναι ναι ξέρω). Σε αξία όμως ότι έχω δει και διαβάσει, το Vagabond είναι κατηγορία από μόνο του. Να κάτσετε να το διαβάσετε ρε.

Δημοσ.

Όχι πολλά. Επίσης έχουμε ένα μεγάλο ερώτημα για μια σκηνή στο manga σε σχέση με τον Kakashi που δεν μας έχει απαντήσει ακόμα.

τα διαβασα επιτελους και τωρα περιμενω το καινουργιο κεφαλαιο.

ακολουθουν χοντρα σποιλερ για οσους δεν εχουν διαβασει το ναρουτο

ωραια η Καριν δεν το περιμενα, βεβαια της πειραξαν την αγαπη της, λογικο να αφηνιασει. αυτο που λες περι κακασι δεν θυμαμαι σε τι αναφερεσαι.

ο τυπας παντως του οποιου βλεπουμε το ποδι στην τελευταια σελιδα βαζω στοιχημα οτι ειναι ο καμπουτο.

• Moderators
Δημοσ.

ακολουθουν χοντρα σποιλερ για οσους δεν εχουν διαβασει το ναρουτο

ωραια η Καριν δεν το περιμενα, βεβαια της πειραξαν την αγαπη της, λογικο να αφηνιασει. αυτο που λες περι κακασι δεν θυμαμαι σε τι αναφερεσαι.

ο τυπας παντως του οποιου βλεπουμε το ποδι στην τελευταια σελιδα βαζω στοιχημα οτι ειναι ο καμπουτο.

Για Kakashi, αφού το είπες, τσέκαρα και κάπου είχα χάσει ένα σημείο στο 629

Δεν είχα δει ότι εξηγούσε γιατί σκότωσε την Rin. Oπότε άκυρο αυτό που είπα.

Kabuto για το πόδι είναι plausible.

By the way, αν δεν τελειώσει με NaruHina και SasuSaku το Naruto, τότε bleh. :P

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Έτσι όπως το έγραψε το Kotaku, θα περίμενε κανείς που δεν τα έχει παίξει ότι ο Godot ήταν σε όλα, αλλά prosecutor (και χαρακτήρας γενικά) ήταν μόνο στο Trials and Tribulations (PW: AA3).

Good cosplay πάντως. :P
Και είχε και ωραίο τέλος το τελευταίο case, με cameo που δεν περιμέναμε. ^_^

Δημοσ.

Για Kakashi, αφού το είπες, τσέκαρα και κάπου είχα χάσει ένα σημείο στο 629

Δεν είχα δει ότι εξηγούσε γιατί σκότωσε την Rin. Oπότε άκυρο αυτό που είπα.

Kabuto για το πόδι είναι plausible.

By the way, αν δεν τελειώσει με NaruHina και SasuSaku το Naruto, τότε bleh. :P

συμφωνω δεν της αξιζει της σακουρας ο ναρουτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...