Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειμαι της ιδιας αποψης. πλεον καμια φορα δεν μπαινω καν στον κοπο να δω το ανιμε. το berskerk δεν το εχω δει, ελεγα αν ειναι να πιασω κατευθειαν το μανγκα.

Προσωπικη αποψη αξιζει να δεις και το anime αλλα και τις τρεις animated ταινιες που υπαρχουν και μετα να ξεκινησεις να διαβαζεις και το manga. Οι ταινιες μαλιστα τα σπανε αν και η ιστορια ειναι σαφεστατα ποιο μαζεμενη για να μπορει να χωραει σε 3 ταινιες. Το ζουμι της υποθεσης αν θες. Γι αυτο αξιζει να δεις και τη σειρα ομως για να μπεις ποιο βαθεια στους χαρακτηρες και να δεθεις περισσοτερο. Οι ταινιες επισης ειναι ποιο faithful στο manga σε σχεση με τη σειρα ακομα και ετσι πετσοκομμενες που ειναι.

Σε καμια των περιπτωσεων μην προσπερασεις τα anime. Ειναι απο τις λιγες περιπτωσεις που μια τοσο μεγαλη σειρα αξιζει σε ολες της τις εμφανισεις. Εχε υποψην ομως οτι το manga δεν τελειωσε ακομα και ουτε καν ξερουμε αν θα τελειωσει ποτε αφου υποτιθεται οτι ειναι ongoing αλλα εχουμε χασει εντελως το καθε ποτε βγαινει νεο manga. Γι αυτο λεμε και οτι θα μας θαψει ολους το συγκεκριμενο.  

Δημοσ.

Προσωπικη αποψη αξιζει να δεις και το anime αλλα και τις τρεις animated ταινιες που υπαρχουν και μετα να ξεκινησεις να διαβαζεις και το manga. Οι ταινιες μαλιστα τα σπανε αν και η ιστορια ειναι σαφεστατα ποιο μαζεμενη για να μπορει να χωραει σε 3 ταινιες. Το ζουμι της υποθεσης αν θες. Γι αυτο αξιζει να δεις και τη σειρα ομως για να μπεις ποιο βαθεια στους χαρακτηρες και να δεθεις περισσοτερο. Οι ταινιες επισης ειναι ποιο faithful στο manga σε σχεση με τη σειρα ακομα και ετσι πετσοκομμενες που ειναι.

Σε καμια των περιπτωσεων μην προσπερασεις τα anime. Ειναι απο τις λιγες περιπτωσεις που μια τοσο μεγαλη σειρα αξιζει σε ολες της τις εμφανισεις. Εχε υποψην ομως οτι το manga δεν τελειωσε ακομα και ουτε καν ξερουμε αν θα τελειωσει ποτε αφου υποτιθεται οτι ειναι ongoing αλλα εχουμε χασει εντελως το καθε ποτε βγαινει νεο manga. Γι αυτο λεμε και οτι θα μας θαψει ολους το συγκεκριμενο.  

αααα μαλιστα. υποθετω οτι διαβαζετε τα σκαναρισμενα; μετα απο τοσα χρονια εξακολουθει να διατηρει το ενδιαφερον; btw βλεπω εδω οτι το τελευταιο (χρονικα) κεφαλαιο το 333 ανεβηκε στις 13/01/13 λολ δλδ

Δημοσ.

Ναι εξακολουθει και διατηρει το ενδιαφερον και ναι διαβαζουμε τα σκαναρισμενα. Ασχετα φυσικα για το γεγονος οτι θα πεθανουμε και το manga ακομα δεν θα εχει τελειωσει. 

• Like 1
Δημοσ.

έχετε να προτείνετε τίποτα σε styl mirai nikki ?

Τι σου άρεσε;

Το time travel ή η psychotic beatch?

Για το πρωτο υπάρχουν εναλλακτικές. Για το δεύτερο δεν θελω να ξέρω, μπρρρρρ

Δημοσ.

Ναι εξακολουθει και διατηρει το ενδιαφερον και ναι διαβαζουμε τα σκαναρισμενα. Ασχετα φυσικα για το γεγονος οτι θα πεθανουμε και το manga ακομα δεν θα εχει τελειωσει. 

κοιτα, υποφερω ηδη με Naruto, Bleach, Fairy tail και Blue exorcist, δεν αντεχω να βαλω κι αλλον ενα μπελα στο κεφαλι μου και να ξεροσταλιαζω για το ποτε θα βγει το επομενο κεφαλαιο.

εβαμπ πότε κόλλησες χαχα 

ποτε κολλησα τι; με τα ανιμε/μανγκα; ουτε που θυμαμαι πλεον. το πρωτο ανιμε παντως που ειδα στην ζωη μου ηταν η sailormoon, απλα τα τελευταια χρονια εχω περισσοτερο χρονο και χρημα να διαθεσω.

Δημοσ.

So true!!

Ντάξει, νομίζω τά'χουν παρατραβήξει μερικά (και manga κ anime). Χώνουν πολλά επεισόδια φιλεράκια.

Δημοσ.

κοιτα, υποφερω ηδη με Naruto, Bleach, Fairy tail και Blue exorcist, δεν αντεχω να βαλω κι αλλον ενα μπελα στο κεφαλι μου και να ξεροσταλιαζω για το ποτε θα βγει το επομενο κεφαλαιο.

Τοτε να δεις μονο τα anime και animated ταινιες. Το manga σιγουρα μπορει να περιμενει και για αργοτερα. It will not be over any time soon. 

So true!!

Ντάξει, νομίζω τά'χουν παρατραβήξει μερικά (και manga κ anime). Χώνουν πολλά επεισόδια φιλεράκια.

Στην περιπτωση του berserk δεν υπαρχει κανενα filler. Απλα το καθε νεο επισοδειο βγαινει οποτε θυμουνται. 

• Like 1
Δημοσ.

για manga προτείνω

1. Rurouni kenshin

2. Soul earter

3. D gray-man

4. 20 century boys (για μένα είναι επίκαιρο)

5. Hellsing

6. Kuroshitsuji η αλλιώς black butler (δεν έχει τελειώσει)

7. Drifters (δεν έχει τελειώσει)

8. Nausicaa of the valley of the wind

.... για αρχή ,,,,

Δημοσ.

Τι σου άρεσε;

Το time travel ή η psychotic beatch?

Για το πρωτο υπάρχουν εναλλακτικές. Για το δεύτερο δεν θελω να ξέρω, μπρρρρρ

και για τα δύο αλλά ειδικά το δεύτερο :Ρ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...