evabb Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Το Σ/Κ σάπισα βλέποντας D. Grey-man για πολλοστή φορά. Παίζει να είμαι ο μόνος που του άρεσε? λεει τπτ; εχω κατεβασει το μανγκα αλλα ακομα δεν το εχω αρχισει.
ChrisAttart Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δεν το εχω δει ολο αλλα ειναι bookmarked .... αυτο , το fairytale , το one piece και το soul eater ειναι για μεγαλο καψιμο και δεν εχω το χρονο ... Μnemosyne ειδα το σ/κ καλουτσικο ηταν , και κατεβηκε μολις και το darker than black
silmarien Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Γενικά δεν είχε μεγάλη απήχηση. Δεν συνέχισαν μετά τα 103 επεισόδια το anime και το manga βγαίνει κάθε 4η πανσέληνο πια. Εμένα όμως είναι από τα αγαπημένα μου. Θυμίζει λίγο fairy tail αλλά πολύ πιο dark. Αρκετές μάχες μπόλικο αίμα/θανάτους και σαν ιστορία με τραβάει πολύ. Νομίζω την έχω δει 4-5 φορές(η μόνη που επανέλαβα).
evabb Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Γενικά δεν είχε μεγάλη απήχηση. Δεν συνέχισαν μετά τα 103 επεισόδια το anime και το manga βγαίνει κάθε 4η πανσέληνο πια. Εμένα όμως είναι από τα αγαπημένα μου. Θυμίζει λίγο fairy tail αλλά πολύ πιο dark. Αρκετές μάχες μπόλικο αίμα/θανάτους και σαν ιστορία με τραβάει πολύ. Νομίζω την έχω δει 4-5 φορές(η μόνη που επανέλαβα). διαβαζοντας το plot μου φανηκε λιγο στην αρχη σαν το Code breaker (παααααααααρα πολυ ξυλο αυτο το μανγκα/ανιμε) Δεν το εχω δει ολο αλλα ειναι bookmarked .... αυτο , το fairytale , το one piece και το soul eater ειναι για μεγαλο καψιμο και δεν εχω το χρονο ... Μnemosyne ειδα το σ/κ καλουτσικο ηταν , και κατεβηκε μολις και το darker than black btw δοκιμασε το Blade of Immortal, http://en.wikipedia.org/wiki/Blade_of_the_Immortal αν και παιζει το ανιμε να εχει φαει πολυ λογοκρισια
viper2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μαχες εχει αλλα οχι κλασσικο ξυλο/πιστολιδι. Εγγεφαλικο ξυλο ομως μπολικο. Σκεψου Code Geass οταν ξεκινουσε να παιζει με το μυαλο σου και προσπαθησε να το φανταστεις αυτο σαν το κεντρικο κομματι του anime. Να λεμε και την αληθεια θεωρω οτι θα επρεπε να τελειωσει αρκετα νωριτερα αλλα οχι οτι σε χαλαει κιολας μεχρι το τελος. Καπακια μετα δες και τις 3 ταινιες που κυκλοφορησαν (live action) οι οποιες ειναι επισης εξαιρετικες και ισως και ποιο ρεαλιστικες και συμαζεμενες απο το anime. Το death note ειναι το anime που ξεκινουν οι περισσοτεροι που θελουν να ξεκινησουν με κατι. Σκεψου οτι εξ αιτιας του ξεκινησε εκρηξη ενδιαφεροντος απο τους περισσοτερους που δεν ειχαν ιδεα πριν τι ηταν anime. πιτσιρικαδες. Το Σ/Κ σάπισα βλέποντας D. Grey-man για πολλοστή φορά. Παίζει να είμαι ο μόνος που του άρεσε? το dgrayman ηταν καλο και ειχε ενα wtf moment που του το δινω. Το προβλημα ειναι οτι η κοπελια εχει αντιγραψει τους παντες. Τους παντες ομως. Εξου και τo infinity hiatus Δεν το εχω δει ολο αλλα ειναι bookmarked .... αυτο , το fairytale , το one piece και το soul eater ειναι για μεγαλο καψιμο και δεν εχω το χρονο ... Μnemosyne ειδα το σ/κ καλουτσικο ηταν , και κατεβηκε μολις και το darker than black καλα εκανες ερωτηση απο τα monogatari/Nisemonogatari/Bakemonogatari/Nekomonogatari family-saga αξιζει τπτ; Βασικα ακουω κατι περιεργα για την δευτερη σεζον του μονογαταρι οτι εριξε το φανservice και ασχοληθηκε με την ιστορια... ισχυει;
silmarien Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Είχα δοκιμάσει να δω το Bakemonogatari ένα φεγγάρι. Δεν πρόλαβα να καταλάβω καν υπόθεση. Τραγικό.
DimAslan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Ξέρετε αν μπορώ να βρω το Cyborg 009 αλλά όχι το παλιό, το καινούργιο;
Tenshi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Damn;Δυο καλά manga ρίξανε τίτλους τέλους τσάκ-μπάμ. -Rosario to Vampire II -Sora no Otoshimono
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 ασφαλώς... 1
Zaknafein Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Σε anime που θα (ξανά)βγάζαν το Berserk ισχύει ή @@; Γιατί manga να διαβάσω δεν παίζει...
evabb Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 ασφαλώς... καιιιιιι; τι λεει; λενε οτι εχει πολυ βια. το στορυ σε κραταει σε εγρηγορση;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 δεν είμαι ιδιαίτερα αντικειμενικός, εδώ και κάμποσα χρόνια προτιμώ τα manga από τα anime γενικότερα στα manga πέφτει λιγότερη "λογοκρισία", σχεδόν καθόλου fillers και δεν κόβουν λεπτομερίες όπως έχουν κάνει αρκετές φορές σε anime... βέβαια από την στιγμή που το manga συνεχίζεται και το anime έχει σταματήσει είναι ένας λόγος παραπάνω για να το διαβάσεις ώστε να δεις τι γίνεται παρακάτω στο story... 1
evabb Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 δεν είμαι ιδιαίτερα αντικειμενικός, εδώ και κάμποσα χρόνια προτιμώ τα manga από τα anime γενικότερα στα manga πέφτει λιγότερη "λογοκρισία", σχεδόν καθόλου fillers και δεν κόβουν λεπτομερίες όπως έχουν κάνει αρκετές φορές σε anime... βέβαια από την στιγμή που το manga συνεχίζεται και το anime έχει σταματήσει είναι ένας λόγος παραπάνω για να το διαβάσεις ώστε να δεις τι γίνεται παρακάτω στο story... ειμαι της ιδιας αποψης. πλεον καμια φορα δεν μπαινω καν στον κοπο να δω το ανιμε. το berskerk δεν το εχω δει, ελεγα αν ειναι να πιασω κατευθειαν το μανγκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα