Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα το λαθος και ειδα το infinite stratos ... περιμενα να σοβαρεψει καποια στιγμη αλλα ΔΕΝ.... μετα εψαξα και ειδα οτι ειναι harem .... ULTRA FAIL !!! :P

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εκανα το λαθος και ειδα το infinite stratos ... περιμενα να σοβαρεψει καποια στιγμη αλλα ΔΕΝ.... μετα εψαξα και ειδα οτι ειναι harem .... ULTRA FAIL !!! :P

Πρώτη season δεν ήταν έτσι. Στην δεύτερη το παράτησα κι εγώ.

Δημοσ.

Προτείνετε κανενα σκαλωτικο ... κατι με άρρωστο σεναριο , να πεζει με την ψυχολογία αλλα να εχει και μαχες ... ας πουμε neon genesis ηταν τοπ , attack on titan μου άρεσε πολύ το concept ... κατι που δεν θα περασει αδιαφορο τουλάχιστον ... code geass μου αρεσε ο τύπος ηταν genius , και sword art online πολυ καλο ... δεν με νοιάζει να ειναι darkila απλα να σε κρατάει με την αγωνια ... (δεν ψήνομαι για απλα πιστολιδια οσο καλο και να ειναι )

Δημοσ.

το καινούριο season του Hajime no ippo γαμάει. Κρίμα που δεν πήγα Ιαπωνία τώρα που βγήκε θα γίνεται τις πουτάνας από κούκλες takamura. 

τι λεει αυτο σε γενικες γραμμες; το εχω δει πολυ να κυκλοφορει στα anime sites. 

να προτεινω και ενα site με πολυ πραμα, eyeonanime.com δεν ειναι HD αλλα εχει παρα πολυ πραμα ειδικα αν θες να τσεκαρεις κατι πριν το κατεβασεις σε καλη ποιοτητα.

επισης λεει πολυ το Blue exorcist ειδικα γι αυτους που ειναι ηδη φαν του Naruto, Bleach, Fairy tail.  το anime ειναι πιστο στο μανγκα μεχρι το 17 επισοδειο περιπου, μετα το γαμαν τελειως. το μανγκα αξιζει παντως, ειδικα η τυπωμενη εκδοση του ειναι πολυ προσεγμενη και ομορφη, αρνουμε να διαβασω τα scans γιατι θελω το ομορφο τυπωμενο. το οποιο παρεπιπτοντως βγαινει στα 2 μηνες με διαφορα δυο μηνων απο το γιαπωνεζικο. στα αγγλικα νομιζω εχουν βγαλει 1-2 τομους μονο.

Δημοσ.

Death note μου το εχουν προτείνει παλι αλλα δεν εχω κανει κίνηση να το ξεκινησω .. δεν ξέρω γιατι αλλά δεν μου κάθεται καλά το concept ..

Ίσως το φοβάμαι λιγο οτι δεν εχει μαχες (αποτι ξέρω τουλάχιστον)

Δημοσ.

Ναί αυτό ήταν... Cyborg 009... 

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου...

Infinite Stratos τα σπάει ρε... Όλα αυτά τα μωράκια... είναι λες και είσαι στον παράδεισο... 

Δημοσ.

Προτείνετε κανενα σκαλωτικο ... κατι με άρρωστο σεναριο , να πεζει με την ψυχολογία αλλα να εχει και μαχες ... ας πουμε neon genesis ηταν τοπ , attack on titan μου άρεσε πολύ το concept ... κατι που δεν θα περασει αδιαφορο τουλάχιστον ... code geass μου αρεσε ο τύπος ηταν genius , και sword art online πολυ καλο ... δεν με νοιάζει να ειναι darkila απλα να σε κρατάει με την αγωνια ... (δεν ψήνομαι για απλα πιστολιδια οσο καλο και να ειναι )

psycho pass?

• Like 2
Δημοσ.

Death note μου το εχουν προτείνει παλι αλλα δεν εχω κανει κίνηση να το ξεκινησω .. δεν ξέρω γιατι αλλά δεν μου κάθεται καλά το concept ..

οχι δεν εχει μαχες αυτο ειναι αληθεια, αλλα ειναι τοσο τοσο... δεν ξερω τι να πω. απλα δες το. παιζει σε εγκεφαλικο επιπεδο. προσωπικα δεν αντεχα να δω πανω απο 3 επισοδεια την φορα ηταν πολυ εντονο.

Δημοσ.

Ναί αυτό ήταν... Cyborg 009... 

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου...

Infinite Stratos τα σπάει ρε... Όλα αυτά τα μωράκια... είναι λες και είσαι στον παράδεισο... 

Ναι και ο τυπας δεν κανει τπτ ο φλωρος :P Μεχρι και λιστα με βαθμολογια θα ειχα κανει στη θεση του χαχαχαχαχαχα

psycho pass?

θα το κοιταξω .. καλο φαινεται αποτι ειδα στο youtube 

Fate zero , elven lied τι λενε ? 

Δημοσ.

νταξει, γινεται προβλεψιμο απο την μεση και μετα αλλα ασκει καλη κριτική σε ενα φουτουριστικο μοντελο κοινωνιας.

τωρα αν θελετε μοντερνα τραγωδια [τραγωδια και οχι μαλακιες], τοτε, shinsekaiyori...

Fate zero , elven lied τι λενε ? 

το πρωτο ειναι φιλοσοφημενο, το δευτερο ειναι απλως gore/drama

• Like 1
Δημοσ.

Μαχες εχει αλλα οχι κλασσικο ξυλο/πιστολιδι. Εγγεφαλικο ξυλο ομως μπολικο. Σκεψου Code Geass οταν ξεκινουσε να παιζει με το μυαλο σου και προσπαθησε να το φανταστεις αυτο σαν το κεντρικο κομματι του anime. Να λεμε και την αληθεια θεωρω οτι θα επρεπε να τελειωσει αρκετα νωριτερα αλλα οχι οτι σε χαλαει κιολας μεχρι το τελος. 

Καπακια μετα δες και τις 3 ταινιες που κυκλοφορησαν (live action) οι οποιες ειναι επισης εξαιρετικες και ισως και ποιο ρεαλιστικες και συμαζεμενες απο το anime. Το death note ειναι το anime που ξεκινουν οι περισσοτεροι που θελουν να ξεκινησουν με κατι. Σκεψου οτι εξ αιτιας του ξεκινησε εκρηξη ενδιαφεροντος απο τους περισσοτερους που δεν ειχαν ιδεα πριν τι ηταν anime. 

• Like 2
Δημοσ.

Θα το αρχισω την αλλη εβδομαδα το death note να δουμε what the fuss is all about :P Fate zero σημερα και μετα death note και pcyco pass ....

To neon genesis οι καινουριες ταινιες (remake) σας αρεσαν ? νομιζω οτι το original ηταν ΠΟΛΥ καλυτερο αλλα δεν με χαλασαν κιολας ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...