revolver1990 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Έχω αρχίσει το Bounen no Xamdou....δεν είναι κακό σαν στόρυ,έχει πολύ καλό animation και γενικά θυμίζει το Eureka Seven, Μου πρότειναν το fate zero...να το δω?Αξίζει?
viper2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Το fate zero ειναι αρκετα φιλοσοφημένο και κάπως βαρύ σε κάποια σημεία. Οτι πρέπει για ενήλικες δηλαδης. Προτείνω. Shounen αλλα εχει απιστευτα ενδιαφερουσα ιστορια και δυνατους χαρακτηρες. Ειδα 11 επισοδεια και συνεχιζω! Την ιστορία την παίρνεις γραμμή κάπως νωρίς αλλα η πλοκή και το disclosure in between ειναι καλά.
revolver1990 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Το άρχισα το fate/zero αλλά δεν με βλέπω να το συνεχίζω λόγω στόρυ(ψιλοβαρέθηκα). Λέω να δω τα ακόλουθα Journey to Agartha http://www.imdb.com/title/tt1839494/ 5 Centimetres Per Second http://www.imdb.com/title/tt0983213/?ref_=nm_knf_t1 Suchîmubôi http://www.imdb.com/title/tt0348121/?ref_=nv_sr_1 Απόψεις? Επίσης, υπάρχει κάτι κοντά σε miyazaki ή κάτι gore σε στυλ berseker,claymore,fist of the north star κτλ?
christos_0b Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μολις τελειωσα το Code Geass! Καλα ειναι δυνατον? Πως μου ξεφυγε αυτη η επικουρα τοσα χρονια? Στο χαλαρο μεσα στο top 10 των καλυτερων anime που εχω δει ποτε. Η λεξη epic ειναι μαλλον πολυ μικρη για να περιγραψει το συναισθημα που νιωθεις βλεποντας το να εξελισεται απο επισοδειο σε επισοδειο. Πραγματικα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ φαση. 10/10. Τι να πω, απλα εκπληκτικο. Υπαρχει και το παλιο αλλα απιστευτο Legend of the galactic heroes , ειναι του 80' old school αλλα το σεναριο δεν παιζεται και αν θυμαμαι καλα ηταν μια απο τις κυριες πηγες εμπνευσης για την δημιουργια του Code Geass , σας εγγυωμαι οτι αν ξεπερασετε τα 30 χρονων πλεον γραφικα/σχεδια δεν θα το μετανιωσετε.
viper2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 To lotgh είναι εξαιρετικό αλλα ειναι και information overload ταυτόχρονα. Be warned.
viper2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ξέχασα Το pupa δείχνει εξαιρετικο αλλα κρατήστε μικρό καλάθι για δυο λόγους: Κυκλοφορεί μόνο ενα επ Ειναι πεντάλεπτο.
vag10 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 ποιο είναι τα τρία καλύτερα manga που έχετε διαβάσει? για μένα: 1) one piece 2)berserk 3)death note
nickarmy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ξέχασα Το pupa δείχνει εξαιρετικο αλλα κρατήστε μικρό καλάθι για δυο λόγους: Κυκλοφορεί μόνο ενα επ Ειναι πεντάλεπτο. φάση είχε το είδα εχθές τυχαία όπως επίσης είδα εχθές το βράδυ ενα επεισόδιο του arpeggio of blue steel και σήμερα το τελείωσα αν και μου έφαγε την μέρα (είχα κανονικά άλλες δουλειές) , είχε ωραία γραφικά , η τελευταία μάχη δεν με εντυπωσίασε αλλα παρόλα αυτά μου άρεσε αρκετά θα ήθελα να βγει και season 2 αλλά δεν βλέπω κάτι τέτοιο να συμβαίνει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 ποιο είναι τα τρία καλύτερα manga που έχετε διαβάσει? για μένα: 1) one piece 2)berserk 3)death note αγαπημένα ή καλύτερα? γιατί η απάντηση διαφέρει 2
papahlamidas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Το πόσταρα και στο offtopic αλλά εδώ ταιριάζει καλύτερα. Δωρεάν Online παιχνιδάκι Attack On Titan που υποστηρίζει και multiplayer. Για το ΑοΤ μόνο για ταινία λένε ότι θα κάνουν σίγουρα. Για να συνεχίσουν το anime ούτε κουβέντα ακόμα.
vag10 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 αγαπημένα ή καλύτερα? γιατί η απάντηση διαφέρει Ας ξεκινήσουμε με αγαπημένα
viper2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Διαβάζει κανεις manga στο ipad? Αν ναι, εχει να προτείνει κανά app? Thanks
medgio01 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ας ξεκινήσουμε με αγαπημένα Αν είναι έτσι, σίγουρα το deathnote για μένα. Δεύτερο το Naruto.Αν είναι να πω κι ένα τρίτο θα 'ταν μάλλον το Bleach. Καμιά έκπληξη εδώ (τώρα ξανάρχισα το Soul Eater)
vag10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Αν είναι έτσι, σίγουρα το deathnote για μένα. Δεύτερο το Naruto.Αν είναι να πω κι ένα τρίτο θα 'ταν μάλλον το Bleach. Καμιά έκπληξη εδώ (τώρα ξανάρχισα το Soul Eater) αξίζει το soul eater? θέλω να ξεκινήσω να διαβάζω ένα manga αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω
viper2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 μπηκα στο mangareader και μου εβγαλε τα popular. shounen & ecchi, everywhere... ρε τι κανετε, ρε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα