Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχατε best anime for 2013 or this year?

Kill la kill που εμένα.

Επεξ/σία από viper2005
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

attack on titans αλλιώς κανενα άλλο αξιόλογο  εκτός αν εννοείς απο σεπτέμβριο-δεκέμβριο όπως είχα πει και τότε είδα το coppelion (που θα βγει και αλλη season λογικά) και το freezing (που καποια στιγμή και αυτό θα βγάλει κάτι ακόμα  )  που μου άρεσαν αλλά οχι τόσο πολύ που να πω για τα καλύτερα , πιστεύω οτι δεν βγήκε κάτι τρομερό αυτή την περίοδο  

Δημοσ.

για τους πιστούς 

Code Geass: Boukoku no Akito ova 2  , 60 λεπτάκια να δούμε ... 

πολύ ωραίο μια σκηνή ..

1524934_691672767551470_1457875644_n.jpg

Λοιπόν

Είδα και τα δυο eps και ακόμα αναρωτιέμαι τι είδα και τι θελει να κανει η sunrise με το brand. To make matters worse, λείπει το φιλοσοφικό υπόβαθρο που δίνανε τα τέσσερα MILF'S.

Ερώτηση

Είδαμε παραπάνω απο έναν lelouch και ένας απο αυτούς ειχε μαστούς ή λαθος κατάλαβα;

Δημοσ.

Παιδες επειδη εχω μεινει λιγο πισω οσον αφορα τις πηγες για να δω ανιμε...οποιος εχει την καλοσυνη ας μ στειλει ενα πμ με κανα λινκ.ειτε για στριμ ειτε για τον θειο ας πουμε...ευχαδιστω

Δημοσ.

Μολις τελειωσα το Code Geass! Καλα ειναι δυνατον? Πως μου ξεφυγε αυτη η επικουρα τοσα χρονια? Στο χαλαρο μεσα στο top 10 των καλυτερων anime που εχω δει ποτε. Η λεξη epic ειναι μαλλον πολυ μικρη για να περιγραψει το συναισθημα που νιωθεις βλεποντας το να εξελισεται απο επισοδειο σε επισοδειο. Πραγματικα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ φαση. 

10/10. Τι να πω, απλα εκπληκτικο. 

Δημοσ.

Μολις τελειωσα το Code Geass! Καλα ειναι δυνατον? Πως μου ξεφυγε αυτη η επικουρα τοσα χρονια? Στο χαλαρο μεσα στο top 10 των καλυτερων anime που εχω δει ποτε. Η λεξη epic ειναι μαλλον πολυ μικρη για να περιγραψει το συναισθημα που νιωθεις βλεποντας το να εξελισεται απο επισοδειο σε επισοδειο. Πραγματικα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ φαση. 

10/10. Τι να πω, απλα εκπληκτικο.

Οταν ηρεμήσεις, δες και το shinsekai yori.

Οταν ηρεμήσεις ξαναλέω...

Δημοσ.

Downloading κιολας αλλα μαλλον θα ξεκινησω πρωτα το Attack on titan για να δω τι στο διαολο ειναι ολη αυτη η φασαρια για την παρτυ του. 

Δημοσ.

Downloading κιολας αλλα μαλλον θα ξεκινησω πρωτα το Attack on titan για να δω τι στο διαολο ειναι ολη αυτη η φασαρια για την παρτυ του.

Το attack of the Titan ειναι shounen αλλα απο 17ep εχει καλο animation (action).

Μόνο αυτό εχει βασικά.

In other news

To βράδυ θα παίξει space dandy...

Δημοσ.

Το attack of the Titan ειναι shounen αλλα απο 17ep εχει καλο animation (action).

Μόνο αυτό εχει βασικά.

In other news

To βράδυ θα παίξει space dandy...

Shounen αλλα εχει απιστευτα ενδιαφερουσα ιστορια και δυνατους χαρακτηρες. Ειδα 11 επισοδεια και συνεχιζω! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...