Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορει να βοηθησει κανεις? Ειναι ενα anime παλιο (δεν θυμαμαι ποσο παλιο) που ειναι στο στυλ Hajime no ipo που ειναι ο πιτσιρικας που θελει να μπει στο τουρνουα ενω ο μεγαλος γαμικος ειναι ο πατερας του που θελει να τον νικησει στο ρινγκ. Αν δεν κανω λαθος νομιζω ειχε 2 κυκλους το anime. Δεν θυμαμαι περισσοτερες λεπτομερειες δυστυχως. 

Δημοσ.

Πρεπει να αναφερω οτι εχω φαει τρελη φρικη με το Code Geas. Εχω δει 20 επισοδεια μεσα σε 3 μερες και τελειωνει ο πρωτος κυκλος στο 25. Ο δευτερος και τελευταιος κυκλος ειναι αλλα 25 αλλα τοσο ενδιαφερον που εχει δεν το βλεπω να το καθυστερω το θεμα και ως το τελος της εβδομαδας μαλλον θα το εχω ολοκληρωσει κιολας. 

Τοσο ενδιαφερον για το τι στο διαολο γινεται/θα γινει εχω να νιωσω απο το Death Note. Μεχρι τωρα τουλαχιστον ειναι απλα εξαιρετικο και απορω πως μου ειχε ξεφυγει τοσα χρονια (και δεν μου το προτεινε και ΚΑΝΕΙΣ απο αυτους που εμπιστευομαι τη γνωμη τους). Πραγματικα WTF??? 

Δημοσ.

Πρεπει να αναφερω οτι εχω φαει τρελη φρικη με το Code Geas. Εχω δει 20 επισοδεια μεσα σε 3 μερες και τελειωνει ο πρωτος κυκλος στο 25. Ο δευτερος και τελευταιος κυκλος ειναι αλλα 25 αλλα τοσο ενδιαφερον που εχει δεν το βλεπω να το καθυστερω το θεμα και ως το τελος της εβδομαδας μαλλον θα το εχω ολοκληρωσει κιολας. 

Τοσο ενδιαφερον για το τι στο διαολο γινεται/θα γινει εχω να νιωσω απο το Death Note. Μεχρι τωρα τουλαχιστον ειναι απλα εξαιρετικο και απορω πως μου ειχε ξεφυγει τοσα χρονια (και δεν μου το προτεινε και ΚΑΝΕΙΣ απο αυτους που εμπιστευομαι τη γνωμη τους). Πραγματικα WTF???

Δεν στο πρότεινε κανεις γιατι βλέπουν emoshit...

Σοβαρά τώρα

Η δεύτερη σεζόν ειναι επικοτερη-πολυ πιο επικοτερη απο την πρώτη. You are in for the ride of your life.

Και να θυμάσαι, 4chan cried!!!

In other news

Μετά απο ένας θεός ξέρει πόσους μήνες τελείωσα το tekkaman. Έμεινα *μπιπ* με το missing link...

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

διαβάζει κανείς Terra Formars? αρκετά καλό...

Overdose 10 επεισόδια, 3~4 μήνες άπνοια και ξανα μανά.

Aν ποτέ γίνει anime,θα πέσει τέτοιο cencorship που θα γελάνε και οι πέτρες...

Btw,Front Mission - Dog life & Dog Style.Πολύ καλό!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για τους πιστούς 
 Code Geass: Boukoku no Akito ova 2  , 60 λεπτάκια να δούμε ... 

πολύ ωραίο μια σκηνή ..

1524934_691672767551470_1457875644_n.jpg

Επεξ/σία από nickarmy
  • Like 1
Δημοσ.

για τους πιστούς 

Code Geass: Boukoku no Akito ova 2  , 60 λεπτάκια να δούμε ... 

Είστε ωραίος κύριε...

1080p,το HDMI στην μεγάλη TV,πατατάκια,μπύρα.

This is gonna be a good night!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...