viper2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Εχει κανεις την 25th anniversary edition του akira? Αξίζει;
nickarmy Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=y6IcL13tDzw
ikaruga24 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μπορει να βοηθησει κανεις? Ειναι ενα anime παλιο (δεν θυμαμαι ποσο παλιο) που ειναι στο στυλ Hajime no ipo που ειναι ο πιτσιρικας που θελει να μπει στο τουρνουα ενω ο μεγαλος γαμικος ειναι ο πατερας του που θελει να τον νικησει στο ρινγκ. Αν δεν κανω λαθος νομιζω ειχε 2 κυκλους το anime. Δεν θυμαμαι περισσοτερες λεπτομερειες δυστυχως.
Galatea Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Ayashi no Ceres. Είναι shojo αλλά από τα καλά.
ikaruga24 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Πρεπει να αναφερω οτι εχω φαει τρελη φρικη με το Code Geas. Εχω δει 20 επισοδεια μεσα σε 3 μερες και τελειωνει ο πρωτος κυκλος στο 25. Ο δευτερος και τελευταιος κυκλος ειναι αλλα 25 αλλα τοσο ενδιαφερον που εχει δεν το βλεπω να το καθυστερω το θεμα και ως το τελος της εβδομαδας μαλλον θα το εχω ολοκληρωσει κιολας. Τοσο ενδιαφερον για το τι στο διαολο γινεται/θα γινει εχω να νιωσω απο το Death Note. Μεχρι τωρα τουλαχιστον ειναι απλα εξαιρετικο και απορω πως μου ειχε ξεφυγει τοσα χρονια (και δεν μου το προτεινε και ΚΑΝΕΙΣ απο αυτους που εμπιστευομαι τη γνωμη τους). Πραγματικα WTF???
Millennium Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Καλό το Code Geass και είναι κάπως περίεργο που δε το χες δει γιατί είναι πολύ γνωστό και γενικά το προτείνουν.
viper2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Πρεπει να αναφερω οτι εχω φαει τρελη φρικη με το Code Geas. Εχω δει 20 επισοδεια μεσα σε 3 μερες και τελειωνει ο πρωτος κυκλος στο 25. Ο δευτερος και τελευταιος κυκλος ειναι αλλα 25 αλλα τοσο ενδιαφερον που εχει δεν το βλεπω να το καθυστερω το θεμα και ως το τελος της εβδομαδας μαλλον θα το εχω ολοκληρωσει κιολας. Τοσο ενδιαφερον για το τι στο διαολο γινεται/θα γινει εχω να νιωσω απο το Death Note. Μεχρι τωρα τουλαχιστον ειναι απλα εξαιρετικο και απορω πως μου ειχε ξεφυγει τοσα χρονια (και δεν μου το προτεινε και ΚΑΝΕΙΣ απο αυτους που εμπιστευομαι τη γνωμη τους). Πραγματικα WTF??? Δεν στο πρότεινε κανεις γιατι βλέπουν emoshit... Σοβαρά τώρα Η δεύτερη σεζόν ειναι επικοτερη-πολυ πιο επικοτερη απο την πρώτη. You are in for the ride of your life. Και να θυμάσαι, 4chan cried!!! In other news Μετά απο ένας θεός ξέρει πόσους μήνες τελείωσα το tekkaman. Έμεινα *μπιπ* με το missing link... 1
viper2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μετά απο τόσα επεισόδια, έπαιξε ενα καλο χθες στο valrape
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 διαβάζει κανείς Terra Formars? αρκετά καλό...
Tenshi Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 διαβάζει κανείς Terra Formars? αρκετά καλό... Overdose 10 επεισόδια, 3~4 μήνες άπνοια και ξανα μανά. Aν ποτέ γίνει anime,θα πέσει τέτοιο cencorship που θα γελάνε και οι πέτρες... Btw,Front Mission - Dog life & Dog Style.Πολύ καλό!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 διαβάζει κανείς Terra Formars? αρκετά καλό... Λίγο είδα και μου φέρνει κάπως σε Gantz (bodycount / σάπια stuff ).
nickarmy Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) για τους πιστούς Code Geass: Boukoku no Akito ova 2 , 60 λεπτάκια να δούμε ... πολύ ωραίο μια σκηνή .. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2013 από nickarmy 1
Tenshi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 για τους πιστούς Code Geass: Boukoku no Akito ova 2 , 60 λεπτάκια να δούμε ... Είστε ωραίος κύριε... 1080p,το HDMI στην μεγάλη TV,πατατάκια,μπύρα. This is gonna be a good night!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα