Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δεν έχει βγει σε Blu-Ray, κλπ οπότε μέχρι τότε περιμένουμε.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Death Note Καταπληκτικό! Dem Potato Chips. Και μιας και λέγαμε για JoJo πιο πριν, θυμήθηκα πάλι την χαρακτηριστική σκηνή από το παλιό anime. 1
isim Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Εχει βγει το δευτερο season του Black Butler. Το εχει δει κανεις;
ikaruga24 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Καλος αλλα μπροστα στον τυπο του Berserk δεν πιανει μια. Εδω που τα λεμε δεν νομιζω οτι εχω δει και κατι ποιο extreme απο τον τυπο του Berserk. Ο τυπος ειναι με ανεση ο H.P Lovecraft (και παραπανω) της Ιαπωνιας.
viper2005 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Καλος αλλα μπροστα στον τυπο του Berserk δεν πιανει μια. Εδω που τα λεμε δεν νομιζω οτι εχω δει και κατι ποιο extreme απο τον τυπο του Berserk. Ο τυπος ειναι με ανεση ο H.P Lovecraft (και παραπανω) της Ιαπωνιας. το berserk δεν ειναι και τοσο blood-chilling... λεω εγω τωρα
viper2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 αηδία τέλος ... Ιιιιιιιιιιιιι Θα σε κυνηγήσουν ρεί xD
ntinos19 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 έχω δει τα: Bleach Corpse Party - Tortured Souls Fate Stay night Fate Zero Pokemon Origins Robotech (τις 2 σεζόν μόνο, έχω και τη 3τη αλλά ακόμα δεν την άγγιξα) Shingeki no Kyojin (το manga μακραν καλύτερο) Steins;Gate (δεν έχει μεταφραστεί πλήρως στα ελληνικά οπότε μόνο στα αγγλικά) Strait Jacket Sword Art Online yu-gi-oh gx (σεζον 1 στα ελληνικά (μετάφραση), σεζον 2 και 3 english dub και σεζον 4 με ελληνικούς υπότιτλους) yu-gi-oh 5d's yu-gi-oh one piece death note dragonball dragonball Z dragonball GT dragonball KAI robotics;note Macross Zero δεν μου θυμάμαι κάποιο άλλο τώρα, σκάλωσα... και απο ταινίες έχουμε τις: όλες του one piece όλες του DragonBall Robotech The Shadow Chronicles Macross Frontier Macross Plus Fate Prototype (δεν ξέρω αν θεωρείτε ταινία, 12 λεπτά είναι όλο και όλο) αυτές (νομίζω...) κομπλέ όλα. το naruto λεει τίποτα ή... ?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 το berserk δεν ειναι και τοσο blood-chilling... λεω εγω τωρα Blood-chilling όχι. Σάπιο, ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα