viper2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 το fate zero ειναι πιο adult απο το fate stay night.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 ναι το manhua τα σπάει...
nickarmy Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 το νέο opening και eding του ναρυτο δεν είναι πολύ ωραια ? νομίζω απο τα αγαπημένα μου
alex_000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 τελικά απότι έχω καταλάβει τα αγαπημένα μου anime ειναι τραγωδίες όλα ξεκίνησαν απο full metal alchemist όποιος ξέρει ας προτείνει μερικά plz το ψάχνω και δεν το βρίσκω με τίποτα αν έχεις κανα θείο στο μυαλό σου pm please http://en.wikipedia.org/wiki/Kimi_ga_Nozomu_Eien Κοιτα να έχεις χαρτομάντιλα δίπλα (το FMA είναι καμπαμαρού συγκριτικά με αληθινές "τραγωδίες") ------ Βλέπω το attack on titan τώρα. Υπερπαραγωγή είναι , πολύ καλό αλλά φαίνεται ότι ή αλάξαν τα anime η άλλαξα εγώ. Αν το συγκρίνεις με NGE Πχ που είναι αρκετά παρόμοιο, το AOT έχει πολύ καλύτερη παραγωγή αλλά είναι φτωχό ως προς τους χαρακτήρες.
mpikoz Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Βγήκε νέα season Ippo και μιλάτε για μαλακίες Ανακοινώθηκε ότι θα κάνουν animate το part 3 από JoJo's Bizarre Adventure και μιλάτε ακόμα για μαλακίες ORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORA 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Ανακοινώθηκε ότι θα κάνουν animate το part 3 από JoJo's Bizarre Adventure και μιλάτε ακόμα για μαλακίες ORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORA MUDAMUDAMUDAMUDAMUDAMUDAMUDAMUDAMUDAMUDAMUDAMUDA 1
viper2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Όσο αδιάφορη ήταν η πρώτη σεζόν του valrape τόσο καλο ήταν το επεισόδιο της δεύτερης σεζόν...
Tenshi Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 γιατί το kuroko είναι τόσο δημοφιλές? Slam dung wannabe,με bishes. Btw,δεν προλαβαίνω!Η συγκεκριμένη σεζόν,για μένα, είναι by far η καλύτερη των τελευταίων 3+ ετών. Aoki Hagane no Arpeggio Kakumeiki Valvrape S2 (lol) Log Horizon Kill la kill Magi S2 Infinite Stratos S2 το 2ο OVA Gode Ceass: Boukoku no Akito το νέο Ghost in the Shell Captain Harlok
Haris San Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Hellsing Naruto One piece BLEACH (μονο αγαπαω ichigo brutal arrancar form ) Full metal alchemist (ενα απο τα καλυτερα ανιμε MUST SEE) Death note Kenshin
viper2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Slam dung wannabe,με bishes. Btw,δεν προλαβαίνω!Η συγκεκριμένη σεζόν,για μένα, είναι by far η καλύτερη των τελευταίων 3+ ετών. Aoki Hagane no Arpeggio Kakumeiki Valvrape S2 (lol) Log Horizon Kill la kill Magi S2 Infinite Stratos S2 το 2ο OVA Gode Ceass: Boukoku no Akito το νέο Ghost in the Shell Captain Harlok Captain harlok? τι είπες τωρα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Captain harlok? τι είπες τωρα Έχει βγει και νέα CGI ταινία, αλλά δεν έχει μεταφραστεί ακόμα νομίζω. Για το Bleach, μακάριοι οι βλέποντες anime, γιατί το manga είναι το ένα asspull μετά το άλλο. Και για να μην ξεχνιόμαστε (αν το διαβάζει ο John2gr, ξέρει εκείνος ): ΓΑΜΙΕΣΑΙ ICHIGO!!!! Btw, άρχισα κι εγώ το JoJo (2012) και ναι, έχουν κάνει πολύ καλή παραγωγή. Αν και το να βλέπω μερικά πράγματα του manga που τα θεωρούσα "κάπως" σε animated, το κάνουν αστείο μερικές φορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα