Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις ειδα οτι ειναι μονο 120 επεισόδια...

αν ειν 20λεπτα,κατι γινεται,ειδάλλως.....

Δεν έχω δει anime σειρά που να εχει επεισόδια που να έχουν παραπάνω απο 25 λεπτά διάρκεια, έκαστο.

Επίσης

Τόσο καλο το fate0;

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι φιλε ειναι τοσο καλο. Το Fate-stay night ειναι για παιδακια. Το Fate-Zero σιγουρα δεν ειναι για παιδακια. Εχεις εξαιρετικο σχεδιο σε ολη τη διαρκεια των 25 επισοδειων (σχεδον ποιοτητα anime ταινιας), η σκηνοθεσια του ειναι κορυφη, η εξελιξη χαρακτηρων παρα πολυ καλη και οι ηρωες/πνευματα ενας και ενας. 

Side-note: Berserker = ο ποιο epic heroic spirit εκει μεσα κατα την αποψη μου. 

Edit: Οποιος θελει να δει κατι σαν το Fate Zero το κοντινοτερο anime απο οσα εχω που κατα καποιο τροπο μοιαζει (αλλα με πολυ γενικο τροπο) ειναι το Full Metal Alchemist brotherhood. 

Δημοσ.

High School of Dead,  Neon Genesis Evangelion, Midori-shoujo, Battle Angel Alita   

Αυτά ας πούμε που μπορώ να τα βρω, με μια γρήγορη ματιά δεν βρήκα κάτι.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τις διαφορετικές εκδόσεις του Neon Genesis Evangelion (NGE) μιας και η αναζήτηση στο internet με μπέρδεψε. Αρχικά είναι τα 26 επεισόδια που προβλήθηκαν το 1995-96. Έπειτα είναι οι ταινίες "Death and Rebirth" και "The End of Evangelion" όπου παρουσιάζουν ένα διαφορετικό τέλος. Αργότερα κυκλοφόρησαν σε DVD η remastered έκδοση όπου τα επεισόδια είναι τα ίδια με την αρχική σειρά εκτός από τα 21-24 όπου είναι Director's Cut έκδοση. Τέλος υπάρχουν και πρόσφατες ταινίες όπου δεν έψαξα τι συμβαίνει.
1ον) Τα λέω σωστά ή μου διαφεύγουν κάποια πράγματα;
2ον) Ανεξαρτήτως απάντησης στο 1ο ερώτημα, ποια έκδοση μου συμβουλεύεται να δω μιας και άκουσα πως πρόκειται για πολύ καλή σειρά.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τις διαφορετικές εκδόσεις του Neon Genesis Evangelion (NGE) μιας και η αναζήτηση στο internet με μπέρδεψε. Αρχικά είναι τα 26 επεισόδια που προβλήθηκαν το 1995-96. Έπειτα είναι οι ταινίες "Death and Rebirth" και "The End of Evangelion" όπου παρουσιάζουν ένα διαφορετικό τέλος. Αργότερα κυκλοφόρησαν σε DVD η remastered έκδοση όπου τα επεισόδια είναι τα ίδια με την αρχική σειρά εκτός από τα 21-24 όπου είναι Director's Cut έκδοση. Τέλος υπάρχουν και πρόσφατες ταινίες όπου δεν έψαξα τι συμβαίνει.

1ον) Τα λέω σωστά ή μου διαφεύγουν κάποια πράγματα;

2ον) Ανεξαρτήτως απάντησης στο 1ο ερώτημα, ποια έκδοση μου συμβουλεύεται να δω μιας και άκουσα πως πρόκειται για πολύ καλή σειρά.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας.

Adaptation: Neon Genesis Evangelion

Summary: Neon Genesis Evangelion: Death & Rebirth

Sequel: Neon Genesis Evangelion: The End of Evangelion

Alternative version: Evangelion: 1.0 You Are (Not) Alone, Evangelion: 2.0 You Can (Not) Advance, Evangelion: 3.0 You Can (Not) Redo, Evangelion: 4.0

Spin-off: Petit Eva: Evangelion@School

Αυτααα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...