viper2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 μολις ειδα οτι ειναι μονο 120 επεισόδια... αν ειν 20λεπτα,κατι γινεται,ειδάλλως..... Δεν έχω δει anime σειρά που να εχει επεισόδια που να έχουν παραπάνω απο 25 λεπτά διάρκεια, έκαστο. Επίσης Τόσο καλο το fate0;
ikaruga24 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Ναι φιλε ειναι τοσο καλο. Το Fate-stay night ειναι για παιδακια. Το Fate-Zero σιγουρα δεν ειναι για παιδακια. Εχεις εξαιρετικο σχεδιο σε ολη τη διαρκεια των 25 επισοδειων (σχεδον ποιοτητα anime ταινιας), η σκηνοθεσια του ειναι κορυφη, η εξελιξη χαρακτηρων παρα πολυ καλη και οι ηρωες/πνευματα ενας και ενας. Side-note: Berserker = ο ποιο epic heroic spirit εκει μεσα κατα την αποψη μου. Edit: Οποιος θελει να δει κατι σαν το Fate Zero το κοντινοτερο anime απο οσα εχω που κατα καποιο τροπο μοιαζει (αλλα με πολυ γενικο τροπο) ειναι το Full Metal Alchemist brotherhood.
d3monhunter Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Να ρωτήσω γενικότερα anime που μπορούμε να τα βρούμε?........
d3monhunter Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 High School of Dead, Neon Genesis Evangelion, Midori-shoujo, Battle Angel Alita Αυτά ας πούμε που μπορώ να τα βρω, με μια γρήγορη ματιά δεν βρήκα κάτι.
Dimitris1948 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Τι θες stream η download?Πρεπει να ταν παρα πολυ γρηγορη ματια παντως για να μην βρεις τίποτα.
omghi2u Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 High School of Dead, Neon Genesis Evangelion, Midori-shoujo, Battle Angel Alita Αυτά ας πούμε που μπορώ να τα βρω, με μια γρήγορη ματιά δεν βρήκα κάτι. HSOD http://www.nyaa.se/?page=view&tid=450266 NGE http://www.nyaa.se/?page=view&tid=201508 Alita http://www.nyaa.se/?page=view&tid=396761
Tsol Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τις διαφορετικές εκδόσεις του Neon Genesis Evangelion (NGE) μιας και η αναζήτηση στο internet με μπέρδεψε. Αρχικά είναι τα 26 επεισόδια που προβλήθηκαν το 1995-96. Έπειτα είναι οι ταινίες "Death and Rebirth" και "The End of Evangelion" όπου παρουσιάζουν ένα διαφορετικό τέλος. Αργότερα κυκλοφόρησαν σε DVD η remastered έκδοση όπου τα επεισόδια είναι τα ίδια με την αρχική σειρά εκτός από τα 21-24 όπου είναι Director's Cut έκδοση. Τέλος υπάρχουν και πρόσφατες ταινίες όπου δεν έψαξα τι συμβαίνει.1ον) Τα λέω σωστά ή μου διαφεύγουν κάποια πράγματα;2ον) Ανεξαρτήτως απάντησης στο 1ο ερώτημα, ποια έκδοση μου συμβουλεύεται να δω μιας και άκουσα πως πρόκειται για πολύ καλή σειρά.Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας.
Dimitris1948 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τις διαφορετικές εκδόσεις του Neon Genesis Evangelion (NGE) μιας και η αναζήτηση στο internet με μπέρδεψε. Αρχικά είναι τα 26 επεισόδια που προβλήθηκαν το 1995-96. Έπειτα είναι οι ταινίες "Death and Rebirth" και "The End of Evangelion" όπου παρουσιάζουν ένα διαφορετικό τέλος. Αργότερα κυκλοφόρησαν σε DVD η remastered έκδοση όπου τα επεισόδια είναι τα ίδια με την αρχική σειρά εκτός από τα 21-24 όπου είναι Director's Cut έκδοση. Τέλος υπάρχουν και πρόσφατες ταινίες όπου δεν έψαξα τι συμβαίνει. 1ον) Τα λέω σωστά ή μου διαφεύγουν κάποια πράγματα; 2ον) Ανεξαρτήτως απάντησης στο 1ο ερώτημα, ποια έκδοση μου συμβουλεύεται να δω μιας και άκουσα πως πρόκειται για πολύ καλή σειρά. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας. Adaptation: Neon Genesis Evangelion Summary: Neon Genesis Evangelion: Death & Rebirth Sequel: Neon Genesis Evangelion: The End of Evangelion Alternative version: Evangelion: 1.0 You Are (Not) Alone, Evangelion: 2.0 You Can (Not) Advance, Evangelion: 3.0 You Can (Not) Redo, Evangelion: 4.0 Spin-off: Petit Eva: Evangelion@School Αυτααα!
kalidor Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 To θεμα ειναι να τα βουμε με ελληνικους υποτιτλους....υπαρχει καποιος εκει εξω..???
Dimitris1948 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Γιατι δεν ξερεις αγγλικα? Υπαρχει ναι.
Toufas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 http://en.rocketnews24.com/2013/08/29/do-you-remember-giant-robots-full-scale-macross-valkyrie-lands-in-yokohama/ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα