Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Sonam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Berserk>Elfen Lied se via :P

manga χαλαρά. anime μπααα:P

Naruto παιδια!!!!

Το μονο anime που με καταφερε να κολλησω... Ειμαι στο επεισοδιο 75 (απο τα 220+30), αλλα εχω ολη τη συλλογη. Βλεπω καθε μερα απο 1 εως 3-4 ενω μια μερα ειχα κανει ρεκορ 15 ολοκληρα 25λεπτα επεισοδια...

135+30. αμα δεις όόόλα τα fillers θα σιχαθείς τη ζωή σου. εκτός κι αν έχεις γίνει τελείως fanboy:p

btw τέλειωσα και seirei no moribito. πολύ μέτριο. μην ασχοληθείτε, κυκλοφορούν πολύ καλύτερα πράγματα.

αξίζει προσοχής το υπερκαμμένο flcl. 6 ova(20λεπτα). άρρωστο. και αρκετό γέλιο. αλλά για τζαπανεζόπληκτους, αν κάποιος δεν έχει δει αρκετά ανιμε μάλλον θα το σιχαθεί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
manga χαλαρά. anime μπααα:P

135+30. αμα δεις όόόλα τα fillers θα σιχαθείς τη ζωή σου. εκτός κι αν έχεις γίνει τελείως fanboy:p

btw τέλειωσα και seirei no moribito. πολύ μέτριο. μην ασχοληθείτε, κυκλοφορούν πολύ καλύτερα πράγματα.

αξίζει προσοχής το υπερκαμμένο flcl. 6 ova(20λεπτα). άρρωστο. και αρκετό γέλιο. αλλά για τζαπανεζόπληκτους, αν κάποιος δεν έχει δει αρκετά ανιμε μάλλον θα το σιχαθεί.

pragmati to anime tou Berserk einai kai auto fail :-(

kala to Naruto prepei na espase to record sta fillers se ena anime...

μπα όχι, μ'άρεσε αρκετά έως πολύ το anime του berserk. μ'έμπασε καλά στο όλο σύμπαν. αλλά το manga είναι 2-3 κλάσεις παραπάνω.

κρίμα που μας σπάει τα @@ ο mangaka κι έχει να γίνει κάτι αξιόλογο εδώ και μήνες:P

άντε να φτάσουν στο elf island να ησυχάσουμε. α, νομίζω έχει και τη γαμάτη μάχη στο επόμενο.

white hawk vs kushan emperor

Για το claymore...

Μια μερα ξαναπερναγα drivers - players κτλ και τους δοκιμαζα βλεποντας στιγμες απο claymore - random επιλογη των επεισοδειων - οπως ηταν λογικο καποια στιγμη πεφτω στο 21... ε το ξαναειδα.... (επος , /socialbow κτλ κτλ ) με το που τελειωνει @msn σε ενα φιλο : σε παρακαλω πες μου γιατι επρεπε να εχει ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ???

Μιλαμε για ανιμε το οποιο στο 90 % της σειρας περνει αυστηρα πανω του 9 και στο τελευταιο επεισοδιο περνει τι να πω... 3 -4 ? ουτε βαση ...(οριακα και στο προτελευταιο που σε προετοιμαζει οτι θα την κανουν την π@π@ρι@ τους,εχεις αρχισει ηδη να βριζεις να σπας το πισι κτλ :lol:)

• Super Moderators

ousiastika den teleiwnei...synexizetai tou xronou se 2h season :P

the_end...xalara to Berserk 8a mas 8apsei...opws kai to manga tou Hellsing...8a exoume pe8anei apo geratia kai den 8a exoun teleiwsei...

Προφανως και δε τελειωνει ... αλλα ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ...μονο η μεγκουλα η ραιαν ελειπε απο το τελευταιο... διαφωνεις ? :rolleyes::P

Αν και δεν εχω διαβασει - δει Berserk ακομα(ελπιζω συντομα)... τι να πεις για One piece ??? και τα παιδια μας΄:lol:

Berserk>Claymore>Elfen Lied se anime με αρκετη βια...

Για τα υπολοιπα, καθαρα για συναισθηματικους λογους το FMA και ακολουθουν κατα ποδας Naruto>Bleach...

Κατι ψαγμενα τωρα με ρομποτακια και ιστοριες για αγριους, δεν με συγκινουν καθολου...

Δωστε μου το κλασικο theme με το πιτσιρικι που μαμαει και δερνει ενω στην αρχη φαινεται αχρηστο και φλωρακι, και δεν θελω τιποτα αλλο...

@trelosjack... ενταξει με τα anime τωρα? δεν σε αρρωσταινουν πια? :*

Κατι ψαγμενα τωρα με ρομποτακια και ιστοριες για αγριους, δεν με συγκινουν καθολου...

επειδή είναι σαφής ο υπαινιγμός απλά λέω:

Lighter122, my friend, you are entering a world of pain.

A world of pain...:devil:

NGE uber alles. κυριολεκτικά

Δωστε μου το κλασικο theme με το πιτσιρικι που μαμαει και δερνει ενω στην αρχη φαινεται αχρηστο και φλωρακι, και δεν θελω τιποτα αλλο...

:*

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Χ1000 NA ΔΕΙΣ HAJIME NO IPPO.

με μποξέρ που τις τρώει και σιγά σιγά μαθαίνει και γίνεται γ@μιάς. Τέλειο και έχει και φοβερό ost.

Μπορεί να επαναλαμβάνομαι αλλά δεν με νοιάζει .... Το BERSERK manga είναι ίσως ότι πιο ποιοτικό έχω διαβάσει τουλάχιστον στο θέμα του art, σαν σχεδίαση δηλαδή, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους τομείς σκίζει. Στόρι, χαρακτήρες, πλοκή, φαντασία και πάει λέγοντας.

Το one piece δεν είναι κακό αλλά είναι πολύ πιο εμπορικό ρε παιδάκι μου.

Το one piece δεν είναι κακό αλλά είναι πολύ πιο εμπορικό ρε παιδάκι μου

agreed,αλλα εχει τρελο χαβαλε,γιαυτο το γουσταρω τρελα..νταξει,το BERSERK ειναι απο τις σταθερες αξιες πιστευω,κλασσικο πλεον,δεν αντιλεγει κανεις πιστευω...αλλα one piece,τρελα γελια,καμπαμαρου καταστασεις ωρες ωρες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...