Liquidsnake Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Berserk? Βασικά πες τι σου άρεσε Στο anime και θες να το δεις στα υπόλοιπα. Το Berserk είχα σκοπό να ξεκινήσω. Όσο για το claymore, αν εξαιρέσεις το τέλος, (είχαν σκοπό να βγάλουν 2η σεζόν και δεν το έκαναν?) μου άρεσε όλο το concept, πλοκή που σε κρατάει, likable χαρακτήρες, monsters, powers, κτλ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Το Claymore όπως και με αρκετά anime βασισμένα σε manga που δεν έχουν τελειώσει, έβαλε ένα "τέλος" και το άφησε. Η ιστορία συνεχίζεται κανονικά στο manga. Kαι το Berserk (το παλιό anime) ένα τέτοιο πράγμα έκανε + κάτι αλλαγές. Τα 3 νέα OVA ακολουθούν πιο πιστά (αν και έχουν πολλά σημεία που δεν τα έδειξαν ή π.χ. την παιδική ηλικία του Gattsu/Guts που είναι σε ό,τι να' ναι flashback) και θα συνεχίσουν την ιστορία πιο πέρα από εκεί που σταματάει (που είναι το σημείο που σταματάει και το παλιό anime, γιατί ήταν ένα βασικό arc). 1
omghi2u Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Κατι για διπλη τριλογια ακουγεται για το Berserk. Μακαρι. Εγω δεν απογοητευτικα τοσο οσο αλλοι με τα 3 OVA.
doutsos13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Fairytail και Sword Art Online μέχρι τώρα τα αγαπημένα μου από αυτά που έχω δει
revolver1990 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Αλήθεια υπάρχει κάτι εκτός από berserk,claymore,fist of the north star σε gore-adult animation?Επίσης ψάχνω κάτι σε Helsing,Vampire hunter d bloodlust,spawn.Λέω να ξεκινήσω το gungrave...το έχει δει κάποιος?
viper2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Αλήθεια υπάρχει κάτι εκτός από berserk,claymore,fist of the north star σε gore-adult animation?Επίσης ψάχνω κάτι σε Helsing,Vampire hunter d bloodlust,spawn.Λέω να ξεκινήσω το gungrave...το έχει δει κάποιος? Gungrave = heavy dorama
omghi2u Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Αλήθεια υπάρχει κάτι εκτός από berserk,claymore,fist of the north star σε gore-adult animation?Επίσης ψάχνω κάτι σε Helsing,Vampire hunter d bloodlust,spawn.Λέω να ξεκινήσω το gungrave...το έχει δει κάποιος? gantz , mirai nikki , elfen lied , mnemosyne , shigurui oh τσεκαρε και το deadman wonderland.
Dimitris1948 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 δίκιο εχει ο Plug. η ρογα ειναι πολυ σκουρα.
viper2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) ε; Δεν ειναι αυτό που νομίζεις αλλα ειναι obscene & hilarious. http://myanimelist.net/anime/8101/Hen_Zemi In other news Σουσει νο γκαργκαντια = φλόμπα Gasaraki = καλο αλλα τραβηγμένο. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2013 από viper2005
enteacher04 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Ψάχνουμε μαζί με ένα φίλο για να βρούμε ένα παλιό anime που παιζόταν στην τηλεόραση και λεγόταν robotech. Το ψάχνουμε με ελληνική μεταγλώττιση, ώστε να μπορούν να το δουν τα παιδιά του φίλου, που είναι μικρά σε ηλικία. (τα σημερινά cartoon είναι χάλια, και ο φίλος θα ήθελε να βρει μερικά παλιά παιδικά για να δείξει στα παιδιά του. Ήδη έχει μαζέψει μερικά, αλλά όσο περισσότερα, τόσο καλύτερα) Αν κάποιος έχει το robotech, ή έχει κάποιο λινκ, ας ποστάρει, ή έστω ας στείλει ένα pm. Ευχαριστώ
viper2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Ελληνικό dub? Jesus In other news Το valvrave ήταν μαλακά εκτός απο το τελευταίο επισοδειο...
ikaruga24 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Εχω αρχισει Fate-Zero. Ειναι γαματο μπορω να πω, εχω δει μεσα σε μια εβδομαδα 14 επισοδεια (απιστευτο για τα δικα μου δεδομενα). Εχει φοβερο σχεδιο το οποιο δεν χανει οσο παει και μαλλον οσο παει γινεται και καλυτερο. Εχει φοβερη μουσικη επενδυση και οι χαρακτηρες του επισης ειναι σχεδον ολοι ενας και ενας. Δεν υπαρχει κανενας που να ειναι "αντιπαθουκλα". Σε σχεση με το Fate-Stay night ειναι μερα με τη νυχτα καθως το Zero ειναι πολυ ποιο σκοτεινο και σοβαρο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα