Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντε να δω τι θα πρωτογραψω εδώ. :P

Διάβασα μερικές σελιδες και σας βλέπω όλους αρκετά ενημερωμένους. ^__^

Παρόλα αυτά προτείνω τα εξής anime & manga που εμένα τουλάχιστον μου φάνηκαν πολύ ενδιαφέροντα.

Anime:

1. Shinreigari: Ghost Hound (Θυμιζει λίγο Βokurano, λίγο shinsekai yori... Οπως και να χει φευγεις  απο την οθονη με κατάθλιψη :P)

2. Michiko to Hatchin (Στο background σκηνικό Λατινικής Αμερικής, με μια θεογκομενα κατάδικο και ένα κοριτσάκι που σαρώνουν περιοχες και περιοχές προσπαθώντας να βρουν τον πατέρα της μικρής. Check it out guys! I loved it!)

3. HeatGuy J (Αστηνομικό/Μυστηριο/Ρομποτ και γενικά ένα αρκετά ευχάριστο anime)

4. Blue Submarine No. 6 (Μόνο 4 ova αλλά αν σας αρέσουν οι μάχες με υποβρύχια και σκηνικό τύπου Waterworld τότε αυτό είναι κάτι που σας ταιριάζει)

5. Lupin the 3rd (Οι παλιοι πρέπει να θυμάστε αυτη τη σειρά. Χιουμορ, περιπέτεια, δράση και πολύ Lupin=James Bond του "εγληματος")

6. Higashi no Eden (Αρκετά καλό anime με ενδιαφέρουσα και πρωτοτυπη πλοκή)

7. Black Lagoon (Τα λόγια είναι περιττά. 20 κάτι επεισόδια βλέπουμε την Lara Croft των anime) :D

8. Death Billiards (Δυστυχώς μόνο ένα επεισόδιο αλλά αξιζει όσο 100)

9. Speed Grapher (Περιπέτεια, μυστήριο και περίεργες δυνάμεις)

10. Chihayafuru (Josei anime με αρκετά καλό σχέδιο. Φαντασου κατι σαν το Hikaru no Go αλλά josei και αντι για go παιζουν karuta. Καλη επιλογή για να περάσει η ώρα ευχάριστα ^__^ )

Manga:

1. Area D (Εχω ξετρελαθεί! Μου θυμίζει x-men. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!)

2. Tasogare Otome X Amnesia (Μυστήριο/Θριλερ και πολύύύύύ καλύτερο απο το anime)

3. Defence Devil (Πολύ καλό. Περιπέτεια με δαίμονες. Αρκετά ανατρεπτικό)

4. Watashitachi no Shiawase na Jikan (Κλάμα που έριξαααα. Ενα μικρό και συγκινητικο manga)

Enjoy!

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αντε να δω τι θα πρωτογραψω εδώ. :P

Διάβασα μερικές σελιδες και σας βλέπω όλους αρκετά ενημερωμένους. ^__^

Παρόλα αυτά προτείνω τα εξής anime & manga που εμένα τουλάχιστον μου φάνηκαν πολύ ενδιαφέροντα.

Anime:

1. Shinreigari: Ghost Hound (Θυμιζει λίγο Βokurano, λίγο shinsekai yori... Οπως και να χει φευγεις  απο την οθονη με κατάθλιψη :P)

2. Michiko to Hatchin (Στο background σκηνικό Λατινικής Αμερικής, με μια θεογκομενα κατάδικο και ένα κοριτσάκι που σαρώνουν περιοχες και περιοχές προσπαθώντας να βρουν τον πατέρα της μικρής. Check it out guys! I loved it!)

3. HeatGuy J (Αστηνομικό/Μυστηριο/Ρομποτ και γενικά ένα αρκετά ευχάριστο anime)

4. Blue Submarine No. 6 (Μόνο 4 ova αλλά αν σας αρέσουν οι μάχες με υποβρύχια και σκηνικό τύπου Waterworld τότε αυτό είναι κάτι που σας ταιριάζει)

5. Lupin the 3rd (Οι παλιοι πρέπει να θυμάστε αυτη τη σειρά. Χιουμορ, περιπέτεια, δράση και πολύ Lupin=James Bond του "εγληματος")

6. Higashi no Eden (Αρκετά καλό anime με ενδιαφέρουσα και πρωτοτυπη πλοκή)

7. Black Lagoon (Τα λόγια είναι περιττά. 20 κάτι επεισόδια βλέπουμε την Lara Croft των anime) :D

8. Death Billiards (Δυστυχώς μόνο ένα επεισόδιο αλλά αξιζει όσο 100)

9. Speed Grapher (Περιπέτεια, μυστήριο και περίεργες δυνάμεις)

10. Chihayafuru (Josei anime με αρκετά καλό σχέδιο. Φαντασου κατι σαν το Hikaru no Go αλλά josei και αντι για go παιζουν karuta. Καλη επιλογή για να περάσει η ώρα ευχάριστα ^__^ )

Manga:

1. Area D (Εχω ξετρελαθεί! Μου θυμίζει x-men. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!)

2. Tasogare Otome X Amnesia (Μυστήριο/Θριλερ και πολύύύύύ καλύτερο απο το anime)

3. Defence Devil (Πολύ καλό. Περιπέτεια με δαίμονες. Αρκετά ανατρεπτικό)

4. Watashitachi no Shiawase na Jikan (Κλάμα που έριξαααα. Ενα μικρό και συγκινητικο manga)

Enjoy!

Το Josei ειναι το παρακάτω?

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το είχα βρει καταθλιπτικό το Ghost Hound, απεναντίας είχε φάση το

lucid dreaming

και επίσης

024.png(ανατριχιάζω που το βλέπω κι εδώ)

ειδικά που το κάνει χωρίς ήχο. :P

Edit: Μιας και το Girls Und Panzer ήταν World of Tanks made in anime:

:P

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
Δημοσ.

Το Josei ειναι το παρακάτω?

viper2005, το βίντεό σου έχει αρκετές σκηνές από το chihayafuru αλλλά το anime δεν έχει να κάνει με ζωγραφική και νομίζω πως ο τύπος που δείχνει συνέχεια είναι από το bakuman.

To παρακάτω περιγράφει κάπως καλύτερα το chihayafuru:

Ghost RiderLSOV, ακριβώς επειδή υπήρχε εκεί το δεύτερο spoiler σου εγω έφευγα... όπως εφευγα :P

• Moderators
Δημοσ.

GhostRiderLSOV, ακριβώς επειδή υπήρχε εκεί το δεύτερο spoiler σου εγω έφευγα... όπως εφευγα :P

Εγώ πάλι δεν έφυγα, αλλά είχα μείνει ακίνητος

όπως και ο ψυχολόγος, γιατί οκ, περίμενα κάτι, αλλά όχι τέτοιο περίεργο/freaky πράγμα. :P

Δημοσ.

viper2005, το βίντεό σου έχει αρκετές σκηνές από το chihayafuru αλλλά το anime δεν έχει να κάνει με ζωγραφική και νομίζω πως ο τύπος που δείχνει συνέχεια είναι από το bakuman.

To παρακάτω περιγράφει κάπως καλύτερα το chihayafuru:

ναι

αλλα στο amv δειχνει μια γκομενα να σχeδιαζει manga...

Δημοσ.

ναι

αλλα στο amv δειχνει μια γκομενα να σχeδιαζει manga...

Ναι αλλα το amv έχει σκηνές από διαφορα anime επεξεργασμένες από αυτόν που δημιούργησε το amv, η εμφάνιση του χαραχτήρα του είναι βασισμένη σε αυτήν όμως δεν είναι αυτή.

Δημοσ.

ωωωωωραια

ας ξαναρωτησουμε τα αυτονοητα

ειναι μια γκομενα που σχεδιαζει manga μεσα στο amv?

αν ναι, απο ποιο anime ειναι αυτη η γκομενα?

Δημοσ.

η εμφάνιση του χαραχτήρα του είναι βασισμένη σε αυτήν όμως δεν είναι αυτή.

ωωωωωραια

ας ξαναρωτησουμε τα αυτονοητα

ειναι μια γκομενα που σχεδιαζει manga μεσα στο amv?

αν ναι, απο ποιο anime ειναι αυτη η γκομενα?

Annoyed-facepalm-picard-l.png

Από κανένα? είναι δημιούργημα του amv creator

Δημοσ.

αρα η γκομενα δεν ειναι απο το  Chihayafuru

και την εφτιαξε ενα αγνωστος καπου στην υφηλιο.

ρε πως περνανε τα χρονια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...