Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι πανάκριβα παιδιά.. ενδεικτικά 

figure μέγεθος μπρελόκ , 3 - 8 ευρώ

figure που κάθεται όρθια αλλά μικρή, 6-12 ευρώ

figure όρθια μεγάλη (οπως οι παραπάνω) 16-65 ευρώ

figure πολύ μεγάλη 35 εκατοστά ύψος +, 65-400 (χωρίς πλάκα) ευρώ

και φυσικά ότι είναι σπάνιο η περίτεχνο η έτσι καυλώνει του καταστηματάρχη είναι πάνω απο 100 οτι μεγεθος και να έχει. 

οπότε έσκασα αρκετά αν και έψαξα άπειρα σε ΟΛΑ τα μαγζια απο 5 όροφα μέχρι συνοικιακά του στενού και τις έπαιρνα καλες τιμές. Οι τιμές είναι ράντομ τελείως , ειναι απίστευτο εχουν sub μαγαζιά στον ίδιο όροφο ενός μεγα-μαγαζιού και το ένα έχει την ίδια φιγούρα 35 και το άλλο 12... μιλάμε για τρελες διαφορές.

φαντάζομαι αυτά που είναι στην φώτο είναι μεταξύ 150 -250 ευρώ δεν τα μετρούσα σαν σύνολο , κοιτούσα μόνο τιμή κάθε figure με προσοχή. 

Αλλη μαλακία είναι οτι παρόλο που υπάρχουν απειρα μαγαζιά έχουν όλοι τα ίδια και δεν μπορεις να βρείς οτιδηποτε θές. Τις φιγούρες απο hokuto no ken πχ kenshiro και raoh τις βρήκα σε ένα μαγαζί μόνο.. Γενικα μόνο με one piece και dragonball είναι σιγουρο οτι βρίσκεις οτι θές , αλλά δεν μου αρέσουν αυτά (τις πηρα για τον αδερφό μου)

• Like 2
Δημοσ.

είναι αυτό που λέμε... τον Kidd τον βρηκα 8,5 ευρώ και έτριβα τα μάτια μου γιατί είναι πολύ καλοφτιαγμένος.. δεν το πίστευα το αγόρασα μόνο γιατι έτυχε να το βρω τζάμπα και ηξερα οτι είναι απο one piece οπότε θα του αρέσει του αδερφού μου, εγώ ουτε ήξερα τον χαρακτήρα. 

Αυτές που μου άρεσαν περίσσότερο είναι ο kenshiro , ο gutts τα eva 01 /02 και η  Asuka, και ο Frankie που δεν φαίνεται. Είχα βρεί και μια Rei εκπληκτηκη αλλά εκανε 40 ευρώ και δεν την πήρα το μετάνιωσα τώρα, αυτή που πήρα είναι μέτρια

Πήρα και προφυλακτικά hokuto no ken... εντάξει no comment το πιο γαμάτο πράμα που έχω δει στην ζωή μου

post-50390-0-85193400-1374519168_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι, την βάζεις την άλλη κάτω και ΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑ-WATAH!

HOKUTO! HYAKUPUTSU-KEN! :P

And then he can punch the sky

XD

• Like 1
Δημοσ.

Να ξαναπώ οτι το shin sekai yori οτι δεν ειναι για όλους μιας και ειναι εξαιρετικά βαρύ και σοβαρό. Εξου και το 17+ rating.

Δημοσ.

Bokurano ειναι καταπληκτικο anime. Σαφεστατα δεν ειναι για ολους μιας και εχει πολυ ρεαλιστικα themes περα απο τις μαχες με τα ρομποτ (που δεν ειναι αυτος ο βασικος σκοπος του anime). Πραγματικα ειναι ψυχολογικη καταστροφη το συγκεκριμενο anime αλλα ειναι απλα γαματο και χαλαρα μεσα στα κορυφαια που εχω δει ever. 

Δημοσ.

Bokurano ειναι καταπληκτικο anime. Σαφεστατα δεν ειναι για ολους μιας και εχει πολυ ρεαλιστικα themes περα απο τις μαχες με τα ρομποτ (που δεν ειναι αυτος ο βασικος σκοπος του anime). Πραγματικα ειναι ψυχολογικη καταστροφη το συγκεκριμενο anime αλλα ειναι απλα γαματο και χαλαρα μεσα στα κορυφαια που εχω δει ever.

Στην ψυχολογική καταστροφή αναφερόμουνα και ας έχω διαβάσει τα αίσχη.

Edit: μαζεύω τα manga του ITOU...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...