Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Έχω δει το anime και τις δυο live action ταινίες και μου άρεσαν όλα απλά δε ξέρω μήπως στη πορεία του manga χαλάει.

Έχει live-action το Gantz; :P

I must see them now (ή τα trailers)

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αντί να υποστηρίζεται τα ελληνικά fansub... τεσπα

τα ελληνικά fansub group κάνουν μετάφραση από αγγλικά script που σημαίνει ότι πρώτα πρέπει να βγούν αγγλικοί για να τους πάρουν και να τους μεταφράσουν

εχεις pm

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και έκοψαν μερικές σκηνές που ήθελα στην Έκλειψη, μου άρεσε γενικά. :)

Άντε να δούμε επιτέλους την μετά Band of the Hawk εποχή σε OVA.

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
Δημοσ.

Δέν θα την έλεγα και ποιοτική,άλλα έχω δεί και χειρότερες...

Shingeki no Kyujin/Suisei no Gargantia/Namiuchigiwa no Muromi-san/Kakumeiki Valvrave,ξεχώρισα και ασχολήθηκα.

Στο πρώτο είμαι ήδη αρκετά μπροστά με το manga και αμφιβάλλω αν το anime θα το φτάσει (in general),το Namiuchigiwa no Muromi-san είναι χαζοκωμωδία για να περνάει η ώρα,το Valvrave τελείωσε πάνω που αποκτούσε ενδιαφέρον (S2 απο Οκτώβρη),οπότε μείναμε με Gargantia...

Δημοσ.

Τελειωσα τελικα το Tengen Toppa Gurren Laggan (ελεος με το ονομα). Πραγματι το καλο ξεκιναει μετα το 15 επισοδειο και δεν ξερω γιατι αργησε τοσο πολυ να φτασει εκει που εφτασε. Δεν λεω καλο ειναι που μας εδειξε τοσα και μας το πηγε λαου λαου προς αυτο το σημειο αλλα μπορουσε να το κανει αυτο απο 10ο επισοδειο και να δουμε και λιγο πολιτικη μαχη πριν φτασουν εκει που εφτασαν. 

Τα καλα του anime

- Πολυ καλους χαρακτηρες και αξιαγαπητους. Η Yoko ειναι ετοιμη για Hentai video. 

- Η ιστορια απο το 15 επισοδειο και μετα γινεται αρκετα σκοτεινοτερη και κραταει το ενδιαφερον μεχρι το τελος

- Ο κεντρικος ηρωας ειναι πραγματι κεντρικος ηρωας. 

- Η μουσικη του εχει ορισμενα εξαιρετικα κομματια. 

Τα κακα του anime

- Δυναμεις που κυριολεκτικα τις βγαζουν μεσα απο τη στομαχα τους, πραγματικα WTF σε ολο του το μεγαλειο. 

- Το αργο και τραβηγμενο ξεκινημα του που σε συνδιασμο με το παραπανω δεν βοηθαει στο να κρατησει το ενδιαφερον (ευτυχως που ειναι η Yoko και αντεχεις).

- Το animation και το σχεδιο δεν ειναι παντα υψηλης ποιοτητας οπως στα πρωτα επισοδεια. Για την ακριβεια οσο παμε προς το τελος "κοβουν" δεξια και αριστερα απο την ποιοτητα. 

Γενικα το ευχαριστηθηκα και το προτεινω ανετα για καποιον που θελει να δει anime με mecha. 

• Moderators
Δημοσ.

- Πολυ καλους χαρακτηρες και αξιαγαπητους. Η Yoko ειναι ετοιμη για Hentai video. 

Και σε 2 άτομα είπε "I love you" και πέθαναν και οι 2. So, keep clear. :P

Δες και τις 2 ταινίες. Έχει μερικές διαφορετικές σκηνές. Άλλες καλύτερες από την σειρά, άλλες χειρότερες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...