Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον δεν ξερω τι γινεται αλλα εχω φαει μπολικη αδιαφορια για ορισμενα anime που ξεκινησα. Ξεκινησα το Tengen toppa guren lagan (ή καπως ετσι) και εφτασα στο 7ο επισοδειο οπου και εχασα τη μπαλα και απλα εβλεπα οτι να 'ναι. Πηγα στο Eureka 7 οπου και εκει ειδα 3 επισοδεια και...δεν με κρατησε. Ισως αργοτερα. 

Ενα ομως μου κρατησε το ενδιαφερον. Το ονομα αυτου ειναι Bokurano. Ειδα 4 επισοδεια σημερα με τη μια. Ελπιζω να κραταει καλα μεχρι το τελος γιατι σιγουρα το γουσταρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον δεν ξερω τι γινεται αλλα εχω φαει μπολικη αδιαφορια για ορισμενα anime που ξεκινησα. Ξεκινησα το Tengen toppa guren lagan (ή καπως ετσι) και εφτασα στο 7ο επισοδειο οπου και εχασα τη μπαλα και απλα εβλεπα οτι να 'ναι. Πηγα στο Eureka 7 οπου και εκει ειδα 3 επισοδεια και...δεν με κρατησε. Ισως αργοτερα. 

Ενα ομως μου κρατησε το ενδιαφερον. Το ονομα αυτου ειναι Bokurano. Ειδα 4 επισοδεια σημερα με τη μια. Ελπιζω να κραταει καλα μεχρι το τελος γιατι σιγουρα το γουσταρα. 

TTGL απο το επεισόδιο 15 και μετά

Το E7 απο το επεισόδιο 10 και μετά (μήν πώ και παραπάνω)

Bokurano...πώπω,όταν το είδα μου πήδηξε την ψυχολογία...

Επεξ/σία από Tenshi
Δημοσ.

Τέλειωσε επιτέλους το Gantz. :P

Αν και είδα το RAW (νομίζω δεν έχει βγει μετάφραση ακόμα).

Πλάκα με κάνεις :shock:

Καιρός να το ξεκινήσω.Απλά πες μου αν αξίζει μην κάθομαι και διαβάζω τόσα volumes τσάμπα.

Δημοσ.

The movie Space Pirate Captain Harlock will be released on Sept. 7, 2013.

Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τέλειωσε επιτέλους το Gantz. :P

Αν και είδα το RAW (νομίζω δεν έχει βγει μετάφραση ακόμα).

ναι τπτ από scanlation ακόμα

• Moderators
Δημοσ.

Καιρός να το ξεκινήσω.Απλά πες μου αν αξίζει μην κάθομαι και διαβάζω τόσα volumes τσάμπα.

E, να σου πω την αλήθεια δεν ξετρελάθηκα. :P

Αλλά ήθελα (κλασσικά) να δω πώς τελειώνει.

Δημοσ.

αν μπορείς να δεχτείς την λογική του ότι όταν είσαι στην ράγες του metro και το metro πλησιάζει απειλητικά δεν σκαρφαλώνεις στον ούτε ένα μέτρο τοίχο εκεί που είναι ο υπόλοιπος κόσμος αλλα τρέχεις στην αντίθετη κατεύθυνση γιατί το metro όταν πλησιάζει μια στάση ελαττώνει τότε διαβαστω

Δημοσ.

Λοιπον, χθες ξεκινησα το deadman wonderland και πραγματικα γουσταρω απειρα! Πολυ gore και γενικα πρωτοτυπο σεναριο... Σμρ που θα το τελειωσω θα σας πω και πως μου φανηκε το ending :D B)

Δημοσ.

αν μπορείς να δεχτείς την λογική του ότι όταν είσαι στην ράγες του metro και το metro πλησιάζει απειλητικά δεν σκαρφαλώνεις στον ούτε ένα μέτρο τοίχο εκεί που είναι ο υπόλοιπος κόσμος αλλα τρέχεις στην αντίθετη κατεύθυνση γιατί το metro όταν πλησιάζει μια στάση ελαττώνει τότε διαβαστω

Έχω δει το anime και τις δυο live action ταινίες και μου άρεσαν όλα απλά δε ξέρω μήπως στη πορεία του manga χαλάει.

Δημοσ.

Είδα το αμουνεζιαα χθες.

Καλό Art, καλό ιλουστρατιον, καλό direction αλλά ήταν για εφήβους...

Oh well

Δημοσ.

TTGL απο το επεισόδιο 15 και μετά

Το E7 απο το επεισόδιο 10 και μετά (μήν πώ και παραπάνω)

Bokurano...πώπω,όταν το είδα μου πήδηξε την ψυχολογία...

Εβαλα να δώσει το bokurano. Εχω την νοσηρή υποψία ότι θα δώσει πόνο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...