Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Sonam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Apo to myalo moy :P

Αν εισαι ο ιδιος με αυτον που νομιζω παντως Vik, μου προκαλει εκπληξη το γεγονος οτι σου αρεσουν τα anime...

Αν οχι, τοτε και καποιος αλλος εβγαλε απο το μυαλο του το ονομα αυτο :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν εισαι ο ιδιος με αυτον που νομιζω παντως Vik, μου προκαλει εκπληξη το γεγονος οτι σου αρεσουν τα anime...

Αν οχι, τοτε και καποιος αλλος εβγαλε απο το μυαλο του το ονομα αυτο :lol:

Sou esteila proswpiko minima

Μικρός είχα λιώσει στα άνιμε και μάνγκα (90's), τώρα όχι πια. Saber Rider and the Star Sheriffs ήταν απ' τα αγαπημένα μου: http://www.youtube.com/watch?v=WCiSnbrx9xA

Μικρός τότε, πολύ μικρός... α ρε χρόνια όμορφα.

me olo to sevasmo to oti ta evlepes apo thlerorash mono liwsimo den einai :P

ti na poume twra pou katevazoume megala paketa kai ta vlepoume monokopania mesa se 1-2 meres? :P

Ήταν ένα διάστιμα που έβλεπα από μεσημέρι έως σχεδόν το βράδυ (σε γερμανικά κανάλια, μη ψάχνετε που έδειχνε όλη μέρα άνιμε). Οπότε είναι λιώσιμο απ' τη στιγμή που δε μπορούσα να λιώσω περισσότερο σα μικρό παιδί τότε, τί άλλο να 'κανα; Να παρατούσα το σχολείο για να βλέπω και το πρωί άνιμε;

Το ποίο βίαιο ανιμέ που έχω δει και είναι το Elfen Lied, από το πρώτο επεισόδιο σε βάζει στο κλίμα, τρομερό σαν άνιμε με ένα απίστευτο κομμάτι στην εισαγωγή. Είναι μόνο 13 επεισόδια από ότι θυμάμαι άρα κατεβαίνει σαν σφηνάκι :-p

Μετά έρχεται το Guntz όσων αφορά για βια και πάει λέγοντας.

Τα δύο παραπάνω ανιμέ είναι εξαιρετικά κατ'εμε αλλά δεν πρέπει να αρέσουν στο πολύ κοινό γιατί είναι κάπως.

bad ending. άσχετα από fillers κτλ(δεν έχω διαβάσει το Manga).

αλλά τα πρώτα 20-21 επεισόδια είναι συγκλονιστικά.

vlcsnap1353623ek6.jpg love

thresh: δεν είναι πολύ μπροστά το Manga. βασικά το anime το'πιασε το manga και...

μέχρι τώρα ήταν μηνιαίο. όπου να'ναι θα γίνει εβδομαδιαίο(αν δεν έχει γίνει ήδη)

nomedor: indeed απ'τα πιο βίαια. απλά το elfen είναι μια χαρά και το gantz σαβούρα :P

• Moderators

Naruto παιδια!!!!

Το μονο anime που με καταφερε να κολλησω... Ειμαι στο επεισοδιο 75 (απο τα 220+30), αλλα εχω ολη τη συλλογη. Βλεπω καθε μερα απο 1 εως 3-4 ενω μια μερα ειχα κανει ρεκορ 15 ολοκληρα 25λεπτα επεισοδια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...