Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Karas μπορει ανετα να θεωρηθει γιος του Demon city Shinjuku και Guyver. Ειτε θα το γουσταρεις τρελα ειτε θα το μισησεις αλλα το σχεδιο δεν γινεται να μην το γουσταρεις. Ειναι καταπληκτικο. 

• Like 2
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tο karas θεωρείται το matrix των anime. Δυστυχώς το story είναι μικρό...

Απο το 2009 λεω να το ξεκηνησω αλλα ακομα τιποτα :P

Απο σειρες τι αγαπημενο μου ειναι το Yugioh ενω απο αυτοτελη ειναι το Record of Lodoss War

Δημοσ.

Απο το 2009 λεω να το ξεκηνησω αλλα ακομα τιποτα :P

Απο σειρες τι αγαπημενο μου ειναι το Yugioh ενω απο αυτοτελη ειναι το Record of Lodoss War

πες μου οτι τα βλεπεις σε real media container. Τρελανε με  :lol:

Δημοσ.

πες μου οτι τα βλεπεις σε real media container. Τρελανε με  :lol:

Οχι ρε :P

Επισης και το devil may cry πολυ καλο, αληθεια τωρα που το θυμηθηκα υπαρχει πουθενα ο τελευταιος κυκλος το yugioh gx με ελληνικους υποτιτλους ?

Δημοσ.

FRexTYy.jpg

Οχι ρε :P

Επισης και το devil may cry πολυ καλο, αληθεια τωρα που το θυμηθηκα υπαρχει πουθενα ο τελευταιος κυκλος το yugioh gx με ελληνικους υποτιτλους ?

• Like 1
Δημοσ.

Άρχισα το Hunter x Hunter .Συνήθως δεν βλέπω shonen προτιμώ πιο gore αλλά το συγκεκριμένο είναι συμπαθητικό...κάνει κάποιες κοιλιές αλλά δεν πειράζει βλέπεται ευχάριστα.Είμαι στο επεισόδιο 42 και συνεχίζω.Αγαπημένος ποιος άλλος από τον Χυσώ-κα.

Δημοσ.

Άρχισα το Hunter x Hunter .Συνήθως δεν βλέπω shonen προτιμώ πιο gore αλλά το συγκεκριμένο είναι συμπαθητικό...κάνει κάποιες κοιλιές αλλά δεν πειράζει βλέπεται ευχάριστα.Είμαι στο επεισόδιο 42 και συνεχίζω.Αγαπημένος ποιος άλλος από τον Χυσώ-κα.

που κάνει κοιλιά φίλος ?

ελπίζω να βλέπεις την νέα έκδοση και όχι την παλιά!!

Δημοσ.

λενε οτι το Suisei no Gargantia το καλυτερο ανιμε της σεζον. Ισχυει? Το βλεπει κανεις?

*καλυτερο και απο αυτο, εννοειται...

tumblr_mmyjtiVEzc1r8f37mo1_400.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...