Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Όποτε ακούω Jōji Nakata, απλά eargasm. Όσο για GG, ακόμα θυμάμαι το trailer του Guilty Gear X Anime, παρέα με το ομώνυμο παιχνίδι. Και δεν έγινε ποτέ anime τελικά νομίζω.
mpikoz Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Πολύ νωρίς νομίζω, δεν έχει αρκετά chapters το manga Από ότι βλέπω είναι απλά promo για το vol.4
Tenshi Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Θές να συνεχίσεις στο συγκεκριμένο Universe;Δές το Macross Plus. Το Zero δέν μου άρεσε ιδιαίτερα και το Frontier -το πιο πρόσφατο- αν και καλό,παραήταν μούζικαλ οπότε μπορεί να κουράσει (περι ορέξεως). Το 7 έχασε την μπάλα...απλά...
viper2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 το zero πρεπει να το εχω δει. Τα υπολοιπα δεν ξερω αν τα εχω σε καποια βαλιτσα. Επισης γιατι δεν κατεβαζει ο server μου? Σοβαρα τωρα: "they just dont make them like they used to"...
ikaruga24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Εμενα το Zero μου αρεσε αρκετα να πω την αληθεια. Θα μπορουσε να ηταν ποιο συμπαγες και ισως να ηταν καλυτερα να χωριζαν την ιστορια σε 8-10 επισοδεια και οχι 5 γιατι ηταν αρκετα "βιαστικη". Το σχεδιο ομως, η μουσικη και οι σκηνες μαχης ηταν το κατι αλλο. Το frontier ακομα δεν το ειδα αλλα θα γινει και αυτο συντομα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Πλάκα είχε το Frontier αλλά συμφωνώ με τον Tenshi, musical. Κάθε μάχη είχε τραγούδι από πίσω. Επίσης διαφορετικό σενάριο η σειρά με τις 2 ταινίες.
KilliK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 μια ερωτηση. εχει παρει ενας φιλος μου μια 66αρα 3D HDTV πλασματος. περα απο τις live action ταινιες, θελει να τσεκαρει και πως δειχνουν τα anime. εχετε να προτεινετε καποιο anime movie με υψηλης ποιοτητας animation σε HD? τα Akira και GITS που τσεκαραμε σε bluray, ηταν ψιλοαπογoητευτικα στην απεικονιση. αλλα αυτα ειναι με πολυ παλιο animation, οποτε ψαχνουμε να δοκιμασουμε κατι σε ποιο συγχρονο και τεχνικα ανωτερο. καμια προταση;
Toufas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 το zero πρεπει να το εχω δει. Τα υπολοιπα δεν ξερω αν τα εχω σε καποια βαλιτσα. Επισης γιατι δεν κατεβαζει ο server μου? Σοβαρα τωρα: "they just dont make them like they used to"... Μα Gundam φυσικα!
viper2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 μια ερωτηση. εχει παρει ενας φιλος μου μια 66αρα 3D HDTV πλασματος. περα απο τις live action ταινιες, θελει να τσεκαρει και πως δειχνουν τα anime. εχετε να προτεινετε καποιο anime movie με υψηλης ποιοτητας animation σε HD? τα Akira και GITS που τσεκαραμε σε bluray, ηταν ψιλοαπογoητευτικα στην απεικονιση. αλλα αυτα ειναι με πολυ παλιο animation, οποτε ψαχνουμε να δοκιμασουμε κατι σε ποιο συγχρονο και τεχνικα ανωτερο. καμια προταση; KARASSSSsssss just kidding Μα Gundam φυσικα! πως τα λες ετσι παναθεμα σε... Πλάκα είχε το Frontier αλλά συμφωνώ με τον Tenshi, musical. Κάθε μάχη είχε τραγούδι από πίσω. Επίσης διαφορετικό σενάριο η σειρά με τις 2 ταινίες. right arrow key will save us Εμενα το Zero μου αρεσε αρκετα να πω την αληθεια. Θα μπορουσε να ηταν ποιο συμπαγες και ισως να ηταν καλυτερα να χωριζαν την ιστορια σε 8-10 επισοδεια και οχι 5 γιατι ηταν αρκετα "βιαστικη". Το σχεδιο ομως, η μουσικη και οι σκηνες μαχης ηταν το κατι αλλο. Το frontier ακομα δεν το ειδα αλλα θα γινει και αυτο συντομα. i hear you in other news το euruka seven εφαγε delete αλλα ξαφνιαστηκα με το καινουργιο eva (1.11). Δλδ ειναι πραγματικα καλο [βοηθαει και το αμερικανικο storytelling/editing]
ikaruga24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 μια ερωτηση. εχει παρει ενας φιλος μου μια 66αρα 3D HDTV πλασματος. περα απο τις live action ταινιες, θελει να τσεκαρει και πως δειχνουν τα anime. εχετε να προτεινετε καποιο anime movie με υψηλης ποιοτητας animation σε HD? τα Akira και GITS που τσεκαραμε σε bluray, ηταν ψιλοαπογoητευτικα στην απεικονιση. αλλα αυτα ειναι με πολυ παλιο animation, οποτε ψαχνουμε να δοκιμασουμε κατι σε ποιο συγχρονο και τεχνικα ανωτερο. καμια προταση; Karas, οι ταινιες Evangelion, η δευτερη ταινια Ghost in the shell, Apple-seed EX machina, Hellsing ultimate, λιγο ποιο πανω που αναφερθηκε το Macross frontier - the wings of goodbye, οι ταινιες Berserk, Redline του 2009 απο mad house, Fate stay night, Highschool of the dead, Sword of the stranger. Καλη θεαση.
panosflow Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Παιδια ριχτε καμια προταση shounen.Τωρα τελιωσα το Ηunter x Hunter και μπορω να πω οτι ηταν διαμαντακι.Εχω δει naruto,dragonball ,naruto,Hajime no hipo,kenichi,claymore,code geass,elven lied,gungrave και αρκετα που δεν θυμαμαι τωρα .Τωρα θελω κατι σε shounen με κλασικουρα πιτσιρικας με δυναμεις power ups ολο και δυνατότεροι αντίπαλοι κλπ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα