Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι όπως το πάνε στο attack on titan θα τελειώσει το manga σε 25 επεισόδια

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι όπως το πάνε στο attack on titan θα τελειώσει το manga σε 25 επεισόδια

το anime βρίσκετε στο 8(από τα 45) chapter που έχουνε βγει, βγαίνει και νέο chapter κάθε μηνα  άρα δεν παίζει σε 25 επεισόδια να το καλύψουνε. Πάντως αν δεν κάνουνε season 2 θα νε βλάκες για το anime έχει γίνει πολύ δημοφιλές parody, fanart χαμός

Επεξ/σία από Dimitris1948
Δημοσ.

δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, προτιμάς να δώσουν ένα πρόωρο-filler τέλος παρα να το πάρουν για δεύτερη season με βάση πάντα  manga?

Δημοσ.

Παρακολουθεί κανείς Naruto shippuden εδώ  ξέρουμε πότε τελειώνουν τα Filler αν δεν κάνω λάθος είμαστε στο 312 επεισόδιο , άντε και περιμένω να δω τι θα γίνει με το 4th Shinobi war!

Δημοσ.

δεν ξέρεις τι σημαίνει anime, και καλύτερα μην επαναλάβεις αυτή την απόπειρα για το καλο όλον μας

god μετά από αυτό το video νομίζω ότι το iq μου έπεσε 30 πόντους

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Παρακολουθεί κανείς Naruto shippuden εδώ  ξέρουμε πότε τελειώνουν τα Filler αν δεν κάνω λάθος είμαστε στο 312 επεισόδιο , άντε και περιμένω να δω τι θα γίνει με το 4th Shinobi war!

To anime όχι, αλλά στο manga έχει ενδιαφέρον. ;)

(αν και ολίγον asspull no jutsu στο πιο πρόσφατο chapter :P )

Δημοσ.

Συμφωνοι αλλα το manga ειναι διασκεδαστικο σιγουρα. Τουλαχιστον προχωραει το στορυ γιατι εχει να καλυψει πολυ υλικο. Το anime του εσκισαν τον πατο με τα filler. Αθλιο σχεδιο και νομιζω οτι εχω παρατηρησει και de-sync ηχου. Τα μοναδικα ωραια filler που ειδα απο το shippuden ηταν τα 4-5 επισοδεια της σειρας Chikara. Πολυ ωραιο σχεδιο και ωραια ιστορια. Ετσι θα επρεπε να ειναι ολα τα filler. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...