ikaruga24 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Το Gundam 00 ηδη το εχω δει, και τις 2 season. Απλα θελω να δω ενα anime με mecha αλλα να εχει σοβαρη ιστορια. Οχι κατι οπως το Heroic Age που το θεωρησα παιδιαστικο.
viper2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Το Gundam 00 ηδη το εχω δει, και τις 2 season. Απλα θελω να δω ενα anime με mecha αλλα να εχει σοβαρη ιστορια. Οχι κατι οπως το Heroic Age που το θεωρησα παιδιαστικο. ή fafner ή raxephon. Οπου το δευτερο ειναι πιο βαρυ απο το πρωτο αλλα και τα δυο ειναι αρκετα βαρια δραματα... Μην με πιεζεται γιατι δεν θυμαμαι πολλα... XD
ikaruga24 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Τα εχω ηδη δει και τα 2. Το Raxhephon ειναι υπερβολικα βαρυ και αργο και το ειχα δει και περιοδο που ειχα πολυ ορεξη για τετοιου ειδους "βαρος".
viper2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Τα εχω ηδη δει και τα 2. Το Raxhephon ειναι υπερβολικα βαρυ και αργο και το ειχα δει και περιοδο που ειχα πολυ ορεξη για τετοιου ειδους "βαρος". ε περιμενε να σου απαντηση καποιος αλλος, εχω αμνησια XD επ ωπ βρηκα αυτο και μπορει να σου κανει. ειπα μπορει... http://myanimelist.net/anime.php?tag=mecha&q=&sm=0&sd=0&em=0&ed=0&c[0]=a&c[1]=b&c[2]=c&o=3&w=1
Tenshi Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 το ΑΟ πρέπει να το δει για να μάθει την συνέχεια Πολύ λίγο το AO για να σταθεί δίπλα στο αρχικό Ε7.Καλύτερα να μήν υπήρχε "συνέχεια". 1
nickarmy Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 θα έλεγα οτι ήταν αναμενόμενο να μην φτάσει το αρχικό κάτι που φάνηκε απο τις αρχικες μάχες , ωστόσο ήταν ωραίο που είδαμε τον ρετον μεγάλο έστω και για λίγο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Έχω διαβάσει περί του ΑΟ και μου φαίνεται περίεργο.Ειδικά το συγκεκριμένο δεν χρειαζόταν τέτοια συνέχεια.Έχω διαβάσει και μια fan-fic που την θεωρώ την καλή (αν και ιδιαίτερα ρομαντική από πολλές απόψεις) συνέχεια του E7. Ikaruga, έστω και αν θες σοβαρό στόρυ, δες (αν δεν έχεις δει) το Tengen Toppa Gurren Lagann. Όλο ξεχνάω αν το έχεις δει. Επίσης για light / musical. Macross: Frontier series / movies. Οι ταινίες αλλάζουν το σενάριο.
ikaruga24 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Ενδιαφερον φενετε το Tengen (και οχι δεν το ειδα, ουτε καν ακουστα το ειχα). Μου αρεσει το σχεδιο ετσι οπως το βλεπω.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Έχει μια "πωπω, θα γ@μάει" εισαγωγή που "δείχνει" το "μέλλον" (περίπου). Μετά ξεκινάει αργά και σιγά σιγά... it just gets better and awesomer.
ikaruga24 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Ok μπηκε και αυτο στη λιστα μου τοτε. Θα ξεκινησω τωρα με το E7 που το εχω ετοιμο και παω απο εκει σιγα σιγα. Αντε παω για το πρωτο επισοδειο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Βασικά όπως λένε Ε7 runs on Power of Love. TTGL runs on Power of Cool. 1
ikaruga24 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Χα σας την εφερα τελικα. Εκει που πηγα να δω το Ε7 για καποιο λογο μεχρι να φαω απλα εβαλα ετσι στην πλακα το High school of the dead και...ειδα 3 επισοδεια μονομιας. Εννοειται οτι το Ε7 ειναι αμεσα στη λιστα μου και μπορω να το παρακολουθησω εναλλαξ γιατι το HSotD ειναι μολις 13 επισοδεια. 1
Dimitris1948 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 πως πηγες από mecha στο high shcool of dead μονο εσύ ξέρεις 1
ikaruga24 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Καθαρα απο τυχη, συνηθως οταν τρωω δεν βλεπω main επισοδεια, κατι να περασει να η ωρα την ωρα που τρωω γιατι τρωω πολυυυυυ αργαααααααα. Εχω ηδη δει το πρωτο επισοδειο ομως απο Ε7. Δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε αλλα συνεχιζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα