Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Gundam 00 ηδη το εχω δει, και τις 2 season. Απλα θελω να δω ενα anime με mecha αλλα να εχει σοβαρη ιστορια. Οχι κατι οπως το Heroic Age που το θεωρησα παιδιαστικο. 

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Gundam 00 ηδη το εχω δει, και τις 2 season. Απλα θελω να δω ενα anime με mecha αλλα να εχει σοβαρη ιστορια. Οχι κατι οπως το Heroic Age που το θεωρησα παιδιαστικο. 

ή fafner ή raxephon. Οπου το δευτερο ειναι πιο βαρυ απο το πρωτο αλλα και τα δυο ειναι αρκετα βαρια δραματα...

Μην με πιεζεται γιατι δεν θυμαμαι πολλα...

XD

Δημοσ.

Τα εχω ηδη δει και τα 2. Το Raxhephon ειναι υπερβολικα βαρυ και αργο και το ειχα δει και περιοδο που ειχα πολυ ορεξη για τετοιου ειδους "βαρος".  

Δημοσ.

Τα εχω ηδη δει και τα 2. Το Raxhephon ειναι υπερβολικα βαρυ και αργο και το ειχα δει και περιοδο που ειχα πολυ ορεξη για τετοιου ειδους "βαρος".  

ε περιμενε να σου απαντηση καποιος αλλος, εχω αμνησια XD

επ ωπ

βρηκα αυτο και μπορει να σου κανει. ειπα μπορει...

http://myanimelist.net/anime.php?tag=mecha&q=&sm=0&sd=0&em=0&ed=0&c[0]=a&c[1]=b&c[2]=c&o=3&w=1

Δημοσ.

το ΑΟ πρέπει να το δει για να μάθει την συνέχεια 

Πολύ λίγο το AO για να σταθεί δίπλα στο αρχικό Ε7.Καλύτερα να μήν υπήρχε "συνέχεια".

• Like 1
Δημοσ.

θα έλεγα οτι ήταν αναμενόμενο να μην φτάσει το αρχικό κάτι που φάνηκε απο τις αρχικες μάχες , ωστόσο ήταν ωραίο που είδαμε τον ρετον μεγάλο έστω και για λίγο 

• Moderators
Δημοσ.

Έχω διαβάσει περί του ΑΟ και μου φαίνεται περίεργο.
Ειδικά το συγκεκριμένο δεν χρειαζόταν τέτοια συνέχεια.
Έχω διαβάσει και μια fan-fic που την θεωρώ την καλή (αν και ιδιαίτερα ρομαντική από πολλές απόψεις) συνέχεια του E7.

Ikaruga, έστω και αν θες σοβαρό στόρυ, δες (αν δεν έχεις δει) το Tengen Toppa Gurren Lagann. Όλο ξεχνάω αν το έχεις δει.

Επίσης για light / musical. Macross: Frontier series / movies. Οι ταινίες αλλάζουν το σενάριο. :P

Δημοσ.

Ενδιαφερον φενετε το Tengen (και οχι δεν το ειδα, ουτε καν ακουστα το ειχα). Μου αρεσει το σχεδιο ετσι οπως το βλεπω.

• Moderators
Δημοσ.

Έχει μια "πωπω, θα γ@μάει" εισαγωγή που "δείχνει" το "μέλλον" (περίπου).

Μετά ξεκινάει αργά και σιγά σιγά... it just gets better and awesomer. :P

Δημοσ.

Ok μπηκε και αυτο στη λιστα μου τοτε. Θα ξεκινησω τωρα με το E7 που το εχω ετοιμο και παω απο εκει σιγα σιγα. Αντε παω για το πρωτο επισοδειο. 

Δημοσ.

Χα σας την εφερα τελικα. Εκει που πηγα να δω το Ε7 για καποιο λογο μεχρι να φαω απλα εβαλα ετσι στην πλακα το High school of the dead και...ειδα 3 επισοδεια μονομιας. Εννοειται οτι το Ε7 ειναι αμεσα στη λιστα μου και μπορω να το παρακολουθησω εναλλαξ γιατι το HSotD ειναι μολις 13 επισοδεια. 

• Like 1
Δημοσ.

Καθαρα απο τυχη, συνηθως οταν τρωω δεν βλεπω main επισοδεια, κατι να περασει να η ωρα την ωρα που τρωω γιατι τρωω πολυυυυυ αργαααααααα. Εχω ηδη δει το πρωτο επισοδειο ομως απο Ε7. Δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε αλλα συνεχιζω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...