Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι εγώ τώρα... Το Blood C κατά πότε γίνεται καλό; Έχω δει τα πρώτα τρία και δεν τρελλάθηκα κιόλας...

ξεχασα να αναφερω οτι χρειαζεσαι τα bdrips, γιατι το censorship επιανε το 75% της οθονης οταν επαιζε στην Ιαπωνια...

in other news

τα releases απο nemdiggers αξιζουν?

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ετοιμαστειτε να βρισετε. Εφαγα σκαλωμα με το Black lagoon (ειμαι στο 10 επισοδειο) και μαλιστα με την αγγλικη dub εκδοση!!! Ειναι απο τις λιγες περιπτωσεις που βλεπω με ανεση anime στα αγγλικα.

• Moderators
Δημοσ.

Ε... όχι και dub man. :P

Βάλε ιαπωνικά. ;)

(αν και σε μια φάση η "μισοαμερικανίδα" Revy πετάει κάτι engrish... :P)

Επίσης Ikaruga

Torpedo + gunship = κωλοδάχτυλο :lol: :D

Δημοσ.

Ε... όχι και dub man. :P

Βάλε ιαπωνικά. ;)

Επίσης Ikaruga

Torpedo + gunship = κωλοδάχτυλο :lol: :D

έχω την εντύπωση πως το black lagoon υποτίθεται ότι στα αγγλικά πρέπει να βλέπεται λόγω στόρι,περιοχής και καταγωγής χαρακτήρων,δεν παίρνω κ όρκο βέβαια.

¨οχι οτι μπορεσα να το δω στα αγγλικά!

Δημοσ.

Δεν είμαι fan των dubs γενικώς, εκτός αν είναι Kabamaru ή σε ελάχιστες περιπτώσεις (abridged καταστάσεις).

Καταραμένε!

Δημοσ.

Εχω την ιδια "πολιτικη" να μην βλεπω anime αν δεν ειναι σε ιαπωνια. Το Black Lagoon ομως οπως και καποια ακομα anime (οπως το berserk) τα βλεπω ανετα και σε αγγλικα κυριως λογο setting. Α ναι, σχεδον ολα μου τα anime ειναι σε dual audio οποτε το Black Lagoon το προτιμησα σε αγγλικα (!!!) αφου πρωτα εκατσα και ειδα τα πρωτα 6 επισοδεια εναλαξ (και αναγκαστικα γιατι το δευτερο επισοδειο μου δεν ειχε καν επιλογη για ιαπωνικα) και μου αρεσε η δουλεια του αγγλικου ενω εβγαζε και περισσοτερο νοημα για το setting. Πρεπει ομως η δουλεια του dub να ειναι καλη, αν δεν ειναι δεν κανω καν τον κοπο.

Δημοσ.

Σε αυτή τη σκηνή (που δεν τη λες & σκηνή γιατί απ' ό,τι θυμάμαι καταλάμβανε το 1/3 του επεισοδίου) η Γιαπωνέζα σέγιου μάλλον ξεπέρασε κάθε όριο αμπαλοσύνης στο αγγλικό... Ήθελαν να δείξουν ότι η Revy μιλάει μόνο αγγλικά κι ότι το άνιμε διαδραματίζεται εκτός Ιαπωνίας και την έβαλαν εντελώς άσκοπα να επιδοθεί σε engrish μαραθώνιο μαλάκυνσης. Ακόμη και τα fansubbing groups έχασαν την μπάλα, άλλα έγραφε ο ένας, άλλα ο άλλος, ενώ κάποιες σειρές αφέθηκαν αμετάφραστες επειδή δεν μπόρεσαν να καταλάβουν τι λέει.

Τέτοιες σκηνές βέβαια με κορυφαία engrish είναι έκδηλες σε πολλά άνιμε, μα στο Black Lagoon ήταν μακράν ό,τι χειρότερο και πιο τραγικό έχω δει.

• Moderators
Δημοσ.

Σε αυτή τη σκηνή (που δεν τη λες & σκηνή γιατί απ' ό,τι θυμάμαι καταλάμβανε το 1/3 του επεισοδίου) η Γιαπωνέζα σέγιου μάλλον ξεπέρασε κάθε όριο αμπαλοσύνης στο αγγλικό... Ήθελαν να δείξουν ότι η Revy μιλάει μόνο αγγλικά κι ότι το άνιμε διαδραματίζεται εκτός Ιαπωνίας και την έβαλαν εντελώς άσκοπα να επιδοθεί σε engrish μαραθώνιο μαλάκυνσης. Ακόμη και τα fansubbing groups έχασαν την μπάλα, άλλα έγραφε ο ένας, άλλα ο άλλος, ενώ κάποιες σειρές αφέθηκαν αμετάφραστες επειδή δεν μπόρεσαν να καταλάβουν τι λέει.

Τέτοιες σκηνές βέβαια με κορυφαία engrish είναι έκδηλες σε πολλά άνιμε, μα στο Black Lagoon ήταν μακράν ό,τι χειρότερο και πιο τραγικό έχω δει.

Αυτό έλεγα βασικά. :P

Δημοσ.

ρε παιδια,κάνα ανιμε με βρικόλακες και δαίμονες,σοβαρό(σα το vampire hunter D) εχετε να προτείνετε;

Δημοσ.

Hellsing ultimate σιγουρα. Ξεκινα το τωρα.

κατι OVA βλέπω και μπερδεύομαι.... τι ψάχνω να κατεβάσω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...