viper2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Άπαιχτο το Monster. (Ειμαι newbie στα anime. ) και newbie θα παραμεινεις, μιας και δεν υπαρχουν πολλα σαν και αυτο... sry 1
Sellers Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Tα OVA του Rurouni Kenshin μπορώ να τα δω χωρίς να έχω δει τίποτα άλλο? Θα καταλάβω τι γίνεται ή πρέπει να έχω την δει την κανονική σειρά με τα 90 επεισόδια πρώτα?
Cloud_7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Tα OVA του Rurouni Kenshin μπορώ να τα δω χωρίς να έχω δει τίποτα άλλο? Θα καταλάβω τι γίνεται ή πρέπει να έχω την δει την κανονική σειρά με τα 90 επεισόδια πρώτα? Πιστεύω τα βλέπεις άνετα και χωρίς τη σειρά. Βασικά μόνο τα OVA's δες & την ταινία του 97' (Tsuiokuhen & Motion Picture) που είναι εξαιρετικά και τα μόνα που αξίζουν. Η σειρά btw καλύπτει 1-2 arcs του manga μέχρι το επεισόδιο 62 και τα 30+ τελευταία είναι ανούσιες fillerιές και χάσιμο χρόνου.
nickarmy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 βγηκε το blood -c δεν αντεξα και το βλεπω σε χαμηλή οιοτητα ( μετα ξανα ..)
viper2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 βγηκε το blood -c δεν αντεξα και το βλεπω σε χαμηλή οιοτητα ( μετα ξανα ..) μαλακια το 3D...?
*nenya* Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Πρέπει οπωσδήποτε να βρω κ να δω τα αυθεντικά Ιαπωνικά επεισόδια του Plawres Sanshiro (με αγγλικούς υπότιτλους) γιατί η ελληνική μεταγλώττιση με εκνεύριζε μετά από λίγο (Μακάρι να τα έχουν ανεβάσει όλα στο YouTube!)
the_end Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 ίσως βρεις κάτι εδώ https://www.google.gr/search?q=animeclipse+plawres+sanshiro+torrent&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a 1
Cloud_7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Πρέπει οπωσδήποτε να βρω κ να δω τα αυθεντικά Ιαπωνικά επεισόδια του Plawres Sanshiro (με αγγλικούς υπότιτλους) γιατί η ελληνική μεταγλώττιση με εκνεύριζε μετά από λίγο http://www.animeclipse.com/index.php?ind=btitracker&search=&category=2&active=1&tor_page=10 1
DimAslan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Να ρωτήσω κάτι εγώ τώρα... Το Blood C κατά πότε γίνεται καλό; Έχω δει τα πρώτα τρία και δεν τρελλάθηκα κιόλας...
viper2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 δεν σου λεμε, γιατι χανει το WTF factor και χωρις τον WTF factor, δεν θα γινοταν banner στο 4chan... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα