Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άπαιχτο το Monster. (Ειμαι newbie στα anime. )

και newbie θα παραμεινεις, μιας και δεν υπαρχουν πολλα σαν και αυτο...

sry

• Like 1
Δημοσ.

Tα OVA του Rurouni Kenshin μπορώ να τα δω χωρίς να έχω δει τίποτα άλλο? Θα καταλάβω τι γίνεται ή πρέπει να έχω την δει την κανονική σειρά με τα 90 επεισόδια πρώτα?

Δημοσ.

Tα OVA του Rurouni Kenshin μπορώ να τα δω χωρίς να έχω δει τίποτα άλλο? Θα καταλάβω τι γίνεται ή πρέπει να έχω την δει την κανονική σειρά με τα 90 επεισόδια πρώτα?

Πιστεύω τα βλέπεις άνετα και χωρίς τη σειρά. Βασικά μόνο τα OVA's δες & την ταινία του 97' (Tsuiokuhen & Motion Picture) που είναι εξαιρετικά και τα μόνα που αξίζουν.

Η σειρά btw καλύπτει 1-2 arcs του manga μέχρι το επεισόδιο 62 και τα 30+ τελευταία είναι ανούσιες fillerιές και χάσιμο χρόνου.

Δημοσ.

βγηκε το blood -c  δεν αντεξα και το βλεπω σε χαμηλή οιοτητα ( μετα ξανα ..) 

μαλακια το 3D...?

Δημοσ.

Πρέπει οπωσδήποτε να βρω κ να δω τα αυθεντικά Ιαπωνικά επεισόδια του Plawres Sanshiro (με αγγλικούς υπότιτλους) γιατί η ελληνική μεταγλώττιση με εκνεύριζε μετά από λίγο :P

(Μακάρι να τα έχουν ανεβάσει όλα στο YouTube!)

sanshiro_dvd_4.gif

Δημοσ.

Πρέπει οπωσδήποτε να βρω κ να δω τα αυθεντικά Ιαπωνικά επεισόδια του Plawres Sanshiro (με αγγλικούς υπότιτλους) γιατί η ελληνική μεταγλώττιση με εκνεύριζε μετά από λίγο :P

http://www.animeclipse.com/index.php?ind=btitracker&search=&category=2&active=1&tor_page=10

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι εγώ τώρα... Το Blood C κατά πότε γίνεται καλό; Έχω δει τα πρώτα τρία και δεν τρελλάθηκα κιόλας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...