Gantalf_4 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Saber Rider and the Star Sherrifs ειδα στον γνωστο Θειο - "ιχνηλατη" μερικα επεισοδεια...
the_end Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 νομίζω τα περισσότερα που κυκλοφορούν είναι με γερμανικό dub. αν και κάποια στιγμη είχα δει το 1ο dvd(ή κάτι τέτοιο) στα αγγλικά.
darknemus01 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 θυμάται κανείς anime με εναν γάτο σουπερ ήρωα και εναν επιστήμονα που παιζόταν και σε παιδικό κανάλι?
-nick- Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Κλασσικό trippy anime των 70's :: Fantastic Planet Θα σας προτεινα να βρειτε την εκδοση με το original soundtrack πρωτα , αντι του remixed που κυκλοφορει στο google video ( οχι οτι δεν ειναι καλο, αλλα το παλιο ειναι κορυφαιο)
Panathinaikara Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 λοιπόν έχω πάθει πλάκα με το Berserk (το έχω δει 3 φορές και σκοπεύω να το βλέπω 1 φορά κάθε μήνα!!)το αγαπημένο μου μακράν, τώρα ξεκινάω και το manga το οποίο είναι ακόμη καλύτερο. Επίσης έβλεπα Naruto. To Shippuden θα το δω όταν βγουν 20-30 επεισόδια να το ευχαριστηθώ. Bleach πολύ καλό, ενώ ακόμη και το filler arc έλεγε Αrmitage III: πολύ καλό, θυμίζει κάτι από Ghost in the Shell, αλλά στο πιο εύπεπτο, παρουσιάζει μια πιθανή μελλοντική εκδοχή της κοινωνίας. 4 ovas, βλέπεται πολύ άνετα Είδα σχετικά πρόσφατα και το Hellsing αλλά δεν έλεγε και πολλά, πολύ ρηχό σενάριο και εντελώς one man show,ενώ και οι μάχες δεν έλεγαν τπτ ιδιαίτερο Τώρα βλέπω Hajime No ippo το οποίο δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο. Anime Που αφορά το box, ως όνειρο του Ippo. Πολύ καλό, βλέπεται πολύ άνετα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 θυμάται κανείς anime με εναν γάτο σουπερ ήρωα και εναν επιστήμονα που παιζόταν και σε παιδικό κανάλι? Στο 0-6 είδα υπάρχει ένα τέτοιο και μετά από λίγο ψάξιμο, είδα πως λέγεται Cyborg Kuro-chan. (αν είνα αυτό που λες) Επειδή το σκίτσο όμως είναι λίγο κάπως και δεν μπορώ τα μεταγλωττισμένα...δεν με συγκινεί. Τώρα anime γατιά εν δράση... Samurai Pizza Cats!
spinnet Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Από ότι είδα δεν έχει αναφερθεί από κανέναν οπότε σας προτείνω να ξεκινήσετε ΑΜΕΣΩΣ να βλέπετε τη σειρά Death Note. Παιδιά μιλάμε για μια πραγματικά εκπληκτική και πρωτότυπη σειρά anime με εξαιρετική πλοκή και στρατηγική μεταξύ των χαρακτήρων. Αρκούν 2 επεισόδια για να κολλήσετε για τα καλά. Κάντε τον κόπο και κατεβάστε τα πρώτα 2 επεισόδια για να διαπιστώσετε του λόγου το αληθές. Μπορείτε να τα βρείτε σε μορφή torrent από την AnimeClipse, η οποία πραγματικά με έχει εντυπωσιάσει με την επαγγελματική δουλειά που κάνει.
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 lol... έχει αναφερθεί το Death note απο πολλούς εδώ
spinnet Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 ααα, πάσο! Την πάτησα, δεν πρόσεξα ότι υπάρχει κι άλλο topic!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 to manga tou nomizw oti exei teleiwsei...poly spoiler klasika
kAtsU!!! Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Έχοντας διαβάσει το manga και έχοντας δει και το anime,δεν θα έλεγα ότι μου άρεσε και ιδιαίτερα η τηλεοπτική μεταφορά. Anyway,από manga μου αρέσει το Zombie Powder,Bleach,FMA,Death Note Ενώ από anime τα NGE,Elfen Lied,FMA,FLCL,Hellsing,Naruto,Digimon και Υu-gi-oh!
XxBeyDynastyxX Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Hmmm Synexizw na vlepw beyblade kai twra exw pwrothei me Gundam Seed kai FullMetal Alchemist
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Btw, ωραίο anime (και αρκετά καμμένο) είναι το Azumanga Daioh!
viper2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 apo anime gia mena to X tv kai rahxephon itan top ... alla poli top kai ta 2
kAtsU!!! Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Τώρα τελείωσα το Project ARMS, το 1st season.Πραγματικά το anime αυτό δίνει ρέστα.Πολύ καλή δουλειά....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα