Grim Ripper Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Για την ώρα φαίνεται ότι θα περιμένουμε αρκετά πάντως. Όταν ξεκινά το ending είναι το σημείο που θες να σπάσεις την οθόνη/τηλεόραση/συσκευή επειδή θες να δεις παραπάνω. 😂 2
j0hnn1e Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Να ρωτήσω για όσους έχουν διαβάσει/δει το bleach. Το thousand year blood war είναι συνέχεια του anime εκεί που σταμάτησε το manga ουσιαστικά; Πρόσφατα πέτυχα κάποια κλιπ στο YouTube και μου φάνηκε περίεργο το ότι ενώ έχει σταματήσει το manga το animation συνεχίζει
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Απριλίου Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 27 λεπτά πριν, j0hnn1e είπε Να ρωτήσω για όσους έχουν διαβάσει/δει το bleach. Το thousand year blood war είναι συνέχεια του anime εκεί που σταμάτησε το manga ουσιαστικά; Πρόσφατα πέτυχα κάποια κλιπ στο YouTube και μου φάνηκε περίεργο το ότι ενώ έχει σταματήσει το manga το animation συνεχίζει Το manga έχει τελειώσει την ιστορία του από το 2016. Το anime ήταν πίσω. 1
j0hnn1e Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 13 hours ago, GhostRiderLSOV said: Το manga έχει τελειώσει την ιστορία του από το 2016. Το anime ήταν πίσω. Είμαι αρκετά σίγουρος ότι τα γεγονότα του thousand year blood war δεν έχουν αναφερθεί στο manga για αυτό ρώτησα αν κάποιος το έχει δει για να επιβεβαιώσει. Τα στιγμιότυπα από κλιπ που έχω δει δεν έχουν καμία σχέση με την ιστορία του manga (εκτός αν είμαι τόσο λάθος και έχω ξεχάσει την ιστορία γιατί όντως το είχα διαβάσει το 2016!)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Απριλίου Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 13 λεπτά πριν, j0hnn1e είπε Είμαι αρκετά σίγουρος ότι τα γεγονότα του thousand year blood war δεν έχουν αναφερθεί στο manga για αυτό ρώτησα αν κάποιος το έχει δει για να επιβεβαιώσει. Τα στιγμιότυπα από κλιπ που έχω δει δεν έχουν καμία σχέση με την ιστορία του manga (εκτός αν είμαι τόσο λάθος και έχω ξεχάσει την ιστορία γιατί όντως το είχα διαβάσει το 2016!) https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bleach_chapters_(424–686) Αναφορά σε κείμενο The chapters 424–686 of the Bleach manga series, written and illustrated by Tite Kubo, comprise two story arcs: the "Lost Agent arc" (死神代行消失篇, Shinigami Daikō Shōshitsu hen) and the "Thousand-Year Blood War arc" (千年血戦篇, Chitose Kessen Hen).[1][2] Αλλά ο Kubo κάνει expand την ιστορία στο anime τώρα που έχει χρόνο και δεν τον πιέζουν χρονικά για το manga. Eγώ έχω ξεχάσει τα περισσότερα εκτός συγκεκριμένων σκηνών και ΜΕΓΑΛΟ SPOILER Spoiler της μεγαλύτερης χαζομάρας villain που έχω δει ποτέ, όταν 2 υπαρχηγοί του Yhwach δεν μπορούν να σκοτωθούν και είναι έτοιμοι να κερδίσουν τους ήρωες για πλάκα, ο Yhwach είναι σε φάση "να πάρω τις δυνάμεις μου πίσω" και πεθαίνουν! Και μετά που "Ichigo, ό,τι και να κάνεις, ξέρω ότι θα κερδίσω", έρχεται ο ανανεωμένος Ichigo με το asspull από τον πατέρα του: "Ichigo, η μάνα σου ήταν Quincy" και πάει και τον κερδίζει για πλάκα... Και η ιστορία στο manga τελείωσε αφού είχαμε Spoiler επίλογο με timeskip που είχαν παιδιά, ίδια φάση με Naruto. Ευτυχώς που δεν συνέχισε (όπως το Naruto με το Boruto ) 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα