Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπιασα να διαβάσω κάτι κλασσικό, Hokuto no Ken.... Ώρες ώρες κοιτάω μήπως ξεραθηκαν τα βυζια μου κι έπεσαν με τόση τεστοστερόνη.

εμεις καναμε flexing. Τοσο GAR η φαση

• Like 2
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ξεκαθαρισω μονο οτι το Haikyuu ειναι μακραν η αγαπημενη μου σειρα με sport ανιμε των τελευταιων ετων(μαζι με το Ippo και τελευταια τα μπασκετικα, αν και προτιμω το Haikyuu επειδη τα καταφερανε παρα πολυ καλα απο πλευρας ομαδικου παιχνιδιου και χαρακτηρων)και για αυτο το λογο ακριβως και εχω ξενερωσει τοσο πολυ με το Days.

Οχι γιατι περιμενα να ειναι σε επιπεδα Haikyuu,αλλα γιατι δυστηχως οταν οντως παρακολουθει καποιος τετοιες σειρες και του αρεσουν τοσο πολυ,τοτε αυτες αυτοματως γινονται μετρο συγκρισης για ολες τις επομενες σειρες του ειδους.

Tο Days εκει ακριβως πασχει παρα πολυ,στον κεντρικο χαρακτηρα και σε μερικους απο τους υπολοιπους που ειναι στο περιθωριο(δεν βοηθαει βεβαια το γεγονος οτι ειναι και πολλοι χαρακτηρες λογω αθληματος,αλλα ας δινανε παραπανω βαση στον κεντρικο.Ειναι το λιγοτερο απαραδεκτοι σε αυτο τον τομεα),και σε κατι αλλο σημαντικο οτι με το ζορι βλεπουμε να παιζουν καποιο αγωνα.Στα τελευταια επεισοδια ξεκιναει ενα επισημο παιχνιδι και με το που ξεκιναει κατευθειαν μας μεταφερει η σειρα στο δευτερο ημιχρονο που η ομαδα του κεντρικου χαρακτηρα κερδιζει με 3-0.

Και επειδη σαν σειρα ξεκινησε και αυτη απο πλευρας βαθμολογιας οπως και το All out και δεν μαρεσει ουτε και εμενα να πολυ κανω drop σειρες που ξεκιναω,γιαυτο το λογο θα το αφησω το All out και δεν θα το ξεκινησω.

Δημοσ.

@fulgore

Ναι, τυπικότατη ως προς τη δομή, τυπική ως προς το καστ που είναι οι "γνώριμοι τύποι χαρακτήρων", τυπική ως προς την εξέλιξη όπου στη πρώτη διοργάνωση χάνουμε και ο πρωταγωνιστής αισθάνεται τύψεις και αποφασίζει ότι πρέπει να εξελιχθεί. Κλισεδιάρικο όσο δε πάει. Και επειδή το έψαξα όταν το τελείωσα να δω μήπως είμαι εγώ ο γεροπαράξενος, βρήκα reviews που εστερνίζονται την ίδια γνώμη με μένα.

Όσο για τη δεύτερη σεζόν, ξεκινάει με την είσοδο ενός νέου χαρακτήρα (της πιτσιρίκας μάνατζερ) όπου βλέπεις μέσα από τα μάτια ενός αρχάριου με δραστηριότητα κλαμπ και βόλευ, πως βλέπει τα πράγματα, το πείσμα, τον ανταγωνισμό, το άγχος τους, πράγμα που το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον.

Προφανώς και ο editor του mangaka θα του είπε να προσθέσει ένα καινούριο χαρακτήρα να δώσει άλλο ενδιαφέρον. (κάτι μάθαμε και από το bakuman).

Στα συν των πρώτων 10 επεισοδίων η μεγάλη ωρίμανση του Tsukihima, πράγμα που δεν είδα καθόλου για κανέναν στη πρώτη σεζόν. Άντε λίγο του αρχηγού, αλλά δε το έπιασε σε βάθος όπως εδώ. πρώτη φορά το έκανε στη σειρά και πολύ επιτυχημένα.

Άρα ναι, γίνεται να δω μεγάλη αλλαγή στα 10 κιολας επεισόδια. Τεράστια. Και πόσο μάλλον όταν ευγενικά με πληροφορείς ότι δεν έχουν αρχίσει καν τα επίσημα, φαντάζομαι τι έχει να γίνει. 

Για το izeta, επειδή δεν έχεις κάνει quote, αλλά ξεκάθαρα αναφέρεσαι σε μένα, για να δω λίγο τη περίληψη

"If I am promised to the princess, then I will fight for her sake."

In 1939 C.E., the imperialist nation of Germania invaded a neighboring country. All at once, that war spread throughout Europe, and the era was dragged into a spiral of a great war.

Then, in 1940, Germania's attack turned towards the Principality of Elystadt, a small Alps country abundant with beautiful water and greenery.

Πόλεμος αναφέρεται, εισβολή αναφέρεται, όχι και πολλά πράγματα παραπάνω. 

Συγγνώμη αν έχω ψυχαναγκαστικά  και θέλω να τελειώσω μια σειρά ακόμα και ένα επεισόδιο αν έχω δει. 

Δημοσ.

@fulgore

Ναι, τυπικότατη ως προς τη δομή, τυπική ως προς το καστ που είναι οι "γνώριμοι τύποι χαρακτήρων", τυπική ως προς την εξέλιξη όπου στη πρώτη διοργάνωση χάνουμε και ο πρωταγωνιστής αισθάνεται τύψεις και αποφασίζει ότι πρέπει να εξελιχθεί. Κλισεδιάρικο όσο δε πάει. Και επειδή το έψαξα όταν το τελείωσα να δω μήπως είμαι εγώ ο γεροπαράξενος, βρήκα reviews που εστερνίζονται την ίδια γνώμη με μένα.

Ξερεις ποσες φορες εχω βρει review τα οποια να μην εχουν καμια επαφη με την πραγματικοτητα?

Γιατι στην περιπτωση των anime review=γνωμη καποιου. Αν πχ εσενα στην βιδωσει πας ανεβαζεις review στο MAL και βαζεις στο Izetta 10ρια λες και ειναι η καλυτερη σειρα της 5ετιας.

Σου λεω εχω πετυχει σε αρκετες μετριες αντικειμενικα σειρες να βλεπω κατω στις βαθμολογιες 10ρια και να μενω με ανοιχτο το στομα.

Επισης τι ακριβως να εδειχνε η σειρα?Οτι στην πρωτη διοργανωση πανε και κερδιζουν τα παντα?Προφανως και πρεπει να υπαρχει ενα κινητρο για να θελει ο αλλος να γινει καλυτερος.Ο Hinata(γμω το Naruto :P)ειχε φαει ξενερα και στο Γυμνασιο που και εκει στα τελευταια παιχνιδια παλι με την ομαδα του εχανε.

Δεν ειναι οτι το πιο πρωτοτυπο αλλα δεν το λες και κλισε.

Όσο για τη δεύτερη σεζόν, ξεκινάει με την είσοδο ενός νέου χαρακτήρα (της πιτσιρίκας μάνατζερ) όπου βλέπεις μέσα από τα μάτια ενός αρχάριου με δραστηριότητα κλαμπ και βόλευ, πως βλέπει τα πράγματα, το πείσμα, τον ανταγωνισμό, το άγχος τους, πράγμα που το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον.

Στα συν των πρώτων 10 επεισοδίων η μεγάλη ωρίμανση του Tsukihima, πράγμα που δεν είδα καθόλου για κανέναν στη πρώτη σεζόν. Άντε λίγο του αρχηγού, αλλά δε το έπιασε σε βάθος όπως εδώ. πρώτη φορά το έκανε στη σειρά και πολύ επιτυχημένα.

Για το izeta, επειδή δεν έχεις κάνει quote, αλλά ξεκάθαρα αναφέρεσαι σε μένα, για να δω λίγο τη περίληψη

"If I am promised to the princess, then I will fight for her sake."

In 1939 C.E., the imperialist nation of Germania invaded a neighboring country. All at once, that war spread throughout Europe, and the era was dragged into a spiral of a great war.

Then, in 1940, Germania's attack turned towards the Principality of Elystadt, a small Alps country abundant with beautiful water and greenery.

Πόλεμος αναφέρεται, εισβολή αναφέρεται, όχι και πολλά πράγματα παραπάνω. 

Συγγνώμη αν έχω ψυχαναγκαστικά  και θέλω να τελειώσω μια σειρά ακόμα και ένα επεισόδιο αν έχω δει. 

Οσο για αυτο που γραφεις για την δευτερη season ναι μπορει να σου δινει μια αποψη η πιτσιρικα στην αρχη οτι θα την βλεπουμε παραπανω αλλα στην ουσια καταλληγει σε ρολο κομπαρσου,απλα μιλαει λιγο παραπανω απο την προηγουμενη,γιαυτο και ειναι πιο αισθητη η παρουσια της.

Η προηγουμενη το μονο που εκανε ηταν απλα να τρεχουν τα σαλια ολων που την βλεπαν και να λεει 5λεξεις καθε 8επεισοδια.

Για την ιστορια και εμενα η δευτερη season μου αρεσε περισσοτερο(για αλλο λογο βεβαια)αλλα και την πρωτη μια χαρα την βρηκα.

Οσο για τον Tsukishima που λες,ειναι λογικο να το γραφεις ετσι γιατι ηταν με διαφορα ο χαρακτηρας ο οποιος και στην δευτερη season(οπως θα δεις και αργοτερα)εξακολουθει να σου βγαζει το συναισθημα οτι ειναι σαν να παιζει με το ζορι στην ομαδα και δεν δινει δεκαρα για κανενα. Ναι μαθαινουμε λιγο backstory για αυτον και εχει λιγο παραπανω χρονο οθονης,αλλα παραμενει στο περιθωριο μαζι με τον πρωην ασο της ομαδας(που τον λενε οτι μοιαζει με παιδερα :P

Για το αλλο που σου λες 25επεισοδια ειναι,ε σιγα μην γινοταν ολα τα επεισοδια να αφορουσαν την προπονηση.Θα ειχε βαρεθει ο κοσμος.

Οσο για την Izetta νομιζω οτι εχει αναφερθει οτι ειναι κλασσικα μια τυπικη σειρα που τουλαχιστον βλεπεται λιγο παραπανω απο τις περισσοτερες αλλες.Δεν ξεχωριζει βεβαια για κατι αλλα αυτα που οπως λες και εσυ σωστα αναφερει,αυτα δειχνει στην σειρα.

Τωρα για το τελευταιο δεν μπορω να εκφερω αποψη απο πλευρας οτι οσο να ειναι λεγεται ψυχολογικο για ενα λογο.

Προσωπικα το χειροτερο για μενα ειναι οταν κανω drop μια σειρα πολυ αργοτερα απο τα πρωτα 1-2επεισοδια οπως εκανα με το Servamp περυσι που δεν αντεξα να δω τα 3τελευταια επεισοδια αλλα δεν με ενδιεφερε κιολας γιατι ηταν κυριολεκτικα αδιαφορη σειρα.

Δημοσ.

Ειδα το 1ο απο Kabaneri of the iron fortress, so so, δεν με ψηνει ιδιαιτερα να το συνεχισω

αν και 13 επς

Αν σου αρεσει το Attack on Titan και γενικα τα action ανιμε δεν βρισκω λογω γιατι να το ντροπαρεις. Οσο χαζο και αν ακουστει για καποιους,οι περισσοτερες απο τις σειρες της τωρινης season ειναι πολυ κατωτερες του Kabaneri(αν και το τελος το βρηκα αρκετα αδυναμο).

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά αυτό που λες , είδα 4 ακόμα, πέρα από το πολύ καλό animation, οι χαρακτήρες καθόλου ενδιαφέροντες, πολύ generic γενικά αλλά θα το τελειώσω, στα συν το καλό Ίντρο

Δημοσ.

ψαχνω καποια σειρα-εχω δει αρκετα ανιμε

1)

αυτο παιδια τι λεει?tengen toppa gurren lagann

εχει αρκετα υψηλη βαθμολογια και καλα ριβιου(εως υπερβολικα πολυ καλα)

απλα με προβληματιζει το παιδικο σχεδιο??ειναι καπως ματουρε κατηγορια?

2)αυτο ?psycho pass-αυτ σιγουρα ειναι πιο ωριμο-επισης καλα ριβιου(κατωτερα του προηγουμενου)

θυμιζει λιγο ghost in the shell?δραση εχει?

Δημοσ.

1)

2)αυτο ?psycho pass-αυτ σιγουρα ειναι πιο ωριμο-επισης καλα ριβιου(κατωτερα του προηγουμενου)

Επός απλά το tengen toppa gurren lagann. Από τις καλύτερες σειρές που κυκλοφούν εκεί έξω στο κόσμο των Anime. Δες το. Το χω δει 2 φορές. Είναι το απόλυτο αρσενικό anime

Δημοσ.

1)

Μισο λεπτο να μυρισουμε τα νυχια μας ποιες σειρες εχεις δει και τι ψαχνεις πανω κατω σε σειρες.

1)Μιλαμε για σειρα του 2007 και οι βαθμολογιες μπηκαν σε σχεση με τι αλλο ειχε κυκλοφορησει εως τοτε και οχι σε σχεση με σημερα

Δημοσ.

Bloodivores, ειδα τα 3 επς, γενικα ψιλοκαλο θα το συνεχισω

δωστου μια ευκαιρια, το 1ο επεισοδιο ηταν κακο εξου και οι κακες κριτηκες, στο 2ο κ 3ο φτιαχνει αρκετα 

Drifters μονο κρατησα απο αυτη τη σιζον, τα αλλα ειτε στο 2ο 3ο ειτε στο 1ο τα αφησα

Εκανες drop το anime που μου προτεινες να δω?:D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...