dvlsakos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα γνωρίζετε τι μπορεί να κάνει πάρεμβολες στο σήμα του κινητου και στο 4g. Και αν υπάρχει κάτι για βελτίωση Ενώ το κινητό δείχνει να έχει σήμα δεν πιανει καλά και ειδικά το 4g δεν τσουλαει με τίποτα. Αν πάω στα πίσω δωμάτια είναι καλύτερα τα πράγματα πιάνει κανονικά. Εντομεταξυ στον μπροστά χώρο του σπιτιού που βλέπει δρόμο δεν πιάνει ούτε στο μπαλκόνι , αλλά αν κατέβεις κάτω στον δρόμο είναι μια χαρά. 🙄
koukis hlias Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 49 λεπτά πριν, dvlsakos είπε Καλησπέρα γνωρίζετε τι μπορεί να κάνει πάρεμβολες στο σήμα του κινητου και στο 4g. Και αν υπάρχει κάτι για βελτίωση Ενώ το κινητό δείχνει να έχει σήμα δεν πιανει καλά και ειδικά το 4g δεν τσουλαει με τίποτα. Αν πάω στα πίσω δωμάτια είναι καλύτερα τα πράγματα πιάνει κανονικά. Εντομεταξυ στον μπροστά χώρο του σπιτιού που βλέπει δρόμο δεν πιάνει ούτε στο μπαλκόνι , αλλά αν κατέβεις κάτω στον δρόμο είναι μια χαρά. 🙄 κατι για λεντακια και φουρνους μικροκθματων ειχα ακουσει αλλα δεν γνωριζω το κατα ποσο ισχυουν
Ninjis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, dvlsakos είπε Καλησπέρα γνωρίζετε τι μπορεί να κάνει πάρεμβολες στο σήμα του κινητου και στο 4g. Και αν υπάρχει κάτι για βελτίωση Ενώ το κινητό δείχνει να έχει σήμα δεν πιανει καλά και ειδικά το 4g δεν τσουλαει με τίποτα. Αν πάω στα πίσω δωμάτια είναι καλύτερα τα πράγματα πιάνει κανονικά. Εντομεταξυ στον μπροστά χώρο του σπιτιού που βλέπει δρόμο δεν πιάνει ούτε στο μπαλκόνι , αλλά αν κατέβεις κάτω στον δρόμο είναι μια χαρά. 🙄 Ακριβώς αυτό το πρόβλημα είχα και εγώ με cosmote και για αυτό πήγα στη vodafone και έφτιαξε κανονικά. Δεν ξέρω τι έφταιγε και η cosmote έλεγε όλα είναι οκ. Για αυτό και την έκανα...
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, dvlsakos είπε Καλησπέρα γνωρίζετε τι μπορεί να κάνει πάρεμβολες στο σήμα του κινητου και στο 4g. Και αν υπάρχει κάτι για βελτίωση Ενώ το κινητό δείχνει να έχει σήμα δεν πιανει καλά και ειδικά το 4g δεν τσουλαει με τίποτα. Αν πάω στα πίσω δωμάτια είναι καλύτερα τα πράγματα πιάνει κανονικά. Εντομεταξυ στον μπροστά χώρο του σπιτιού που βλέπει δρόμο δεν πιάνει ούτε στο μπαλκόνι , αλλά αν κατέβεις κάτω στον δρόμο είναι μια χαρά. 🙄 Απλά δεν έχεις καλό σήμα.
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 On 29/03/2022 at 20:03, Ninjis said: Ακριβώς αυτό το πρόβλημα είχα και εγώ με cosmote και για αυτό πήγα στη vodafone και έφτιαξε κανονικά. Δεν ξέρω τι έφταιγε και η cosmote έλεγε όλα είναι οκ. Για αυτό και την έκανα... ο καθε παροχος εχει αλλου κεραιες.αρα δεν ειναι παρεμβολες.το 4g σκεψου το σαν wifi. δεν πιανεις παντου.μπορει να μην πιανεις στο χ δωματιο και να πιανεις εξω απο το σπιτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα