Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, θα ήθελα σας παρακαλώ μερικές πληροφορίες γιατι θέλω να πουλήσω το μηχανάκι μου Sym 200st.
Το μηχανάκι με είχε βγάλει πρόβλημα στον κινητήρα και το έχω "ακουνητο" εδω και κάνα χρόνο μπορεί και παραπάνω.
Καθώς δεν το ειχα φτιάξει ποτέ παρέδωσα τις πινακίδες καποια χρονική στιγμή πριν να χρειαστεί να περάσει ΚΤΕΟ. Περισυ ήταν να περάσει ΚΤΕΟ αλλα προφανώς και δεν πέρασε αφου δεν εχει πινακίδες και δεν κουνιέται.
Τι θα χρειαστεί να γίνει για να πουληθεί? ειναι η 1η φορά που θα πουλήσω μηχανάκι και δεν γνωρίζω την διαδικασία.
Τι χαρτιά θέλουμε? Με το ΚΤΕΟ τι θα γίνει?
(τα τέλη κυκλοφορίας ειναι πληρωμένα για φέτος απο λάθος μεν αλλα τα πλήρωσα).
Ευχαριστώ για το χρόνο σας προκαταβολικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα φίλε μου.

Για να πουλήσεις το scooter εφόσον έχεις πληρώσει και τα τέλη (κακώς εφόσον είχες παραδώσει πινακίδα) πρέπει να παραλάβεις πινακίδες και στη συνέχεια να περάσει ΚΤΕΟ.

Εναλλακτικά εάν δεν επισκευάζεται ή το κόστος είναι μεγάλο οριστική διαγραφή και πώληση με υπεύθυνη δήλωση για ανταλλακτικά .Πρόσεξε όμως ,πως αφού έχεις πληρώσει τέλη, μπορεί να φαίνεται πως κυκλοφορεί χωρίς ΚΤΕΟ

Επεξ/σία από grandp
Δημοσ.
15 ώρες πριν, patousitsas είπε

Καλησπέρα σας, θα ήθελα σας παρακαλώ μερικές πληροφορίες γιατι θέλω να πουλήσω το μηχανάκι μου Sym 200st.
Το μηχανάκι με είχε βγάλει πρόβλημα στον κινητήρα και το έχω "ακουνητο" εδω και κάνα χρόνο μπορεί και παραπάνω.
Καθώς δεν το ειχα φτιάξει ποτέ παρέδωσα τις πινακίδες καποια χρονική στιγμή πριν να χρειαστεί να περάσει ΚΤΕΟ. Περισυ ήταν να περάσει ΚΤΕΟ αλλα προφανώς και δεν πέρασε αφου δεν εχει πινακίδες και δεν κουνιέται.
Τι θα χρειαστεί να γίνει για να πουληθεί? ειναι η 1η φορά που θα πουλήσω μηχανάκι και δεν γνωρίζω την διαδικασία.
Τι χαρτιά θέλουμε? Με το ΚΤΕΟ τι θα γίνει?
(τα τέλη κυκλοφορίας ειναι πληρωμένα για φέτος απο λάθος μεν αλλα τα πλήρωσα).
Ευχαριστώ για το χρόνο σας προκαταβολικά.

Χωρίς χαρτί από κτεο δεν γίνεται μεταβίβαση, αλλά ακόμα και αν έχει κοπεί στο κτεο το χαρτί που σου δίνουν έχει ισχύ για 20-30 ημέρες (περιθώριο να επισκευάσεις τις ελλείψεις), μέσα σε αυτό το διάστημα μπορεί να μεταβιβαστεί. Αφού συνεννοηθείς πρώτα με το κτεο το πας εκεί (είναι απαραίτητο για να το φωτογραφίσουν) είτε σπρώχνοντας είτε φορτωμένο.

Αλήθεια, έχεις βρει αγοραστή που να δέχεται να το αγοράσει έτσι όπως είναι, ή απλά ρωτάς πως θα μπορούσε να γίνει?

Δημοσ.

το θέλει ενας γείτονας και το σκοτώνω σε τιμή καθώς εχω φυγει εξωτερικό εγω ελεγα να του το πουλήσω να τελειώνω και με δαυτο. να μην πιανει και χωρο στην αυλή του σπιτιου μου.
Σας ευχαριστώ παντως ολους για τις πληροφορίες σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...