privateer Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 48 minutes ago, basilis5 said: Αγνοια; Οκ. Με καλυψες με τους τιτλους που ανεφερες. Προφανως αυτοι οι τιτλοι καλυψαν και εσενα. Το επιχειρημα του cross gen sony σωστο, αλλα δεν κολλαει στην κουβεντα. Εγω ειπα πως οι οπαδοι του xbox αντι να ασχολουνται με το να παιξουν κανεναν τιτλο της προκοπης για την νεα γεννια, κραζουν το συνδρομητικο προγραμμα της sony. Και σαν απαντηση σε αυτο, πετας ενα metacritic. Τωρα το να με παρει καποιος στα σοβαρα και τα περι αγνοιας, στα επιστρεφω, καθως σαν gamer σε καλυψε το halo infinite. Χρονια πολλα με υγειά Ξαναδιάβασε τι εγραψα Φυσικά και μιλάμε για άγνοια όταν από την μια υπονοείς πως δεν έχει παιχνίδια της προκοπής όπως και καλά είπες στο χβοχ και από την άλλη μας ζητάς να σου πουν τι έχει😂 Το μετακριτικ για αυτό στο έβαλα να μάθεις πως υπάρχει και άλλος κόσμος εκτός Σόνυ. Τώρα για το χαλό ναι με κάλυψε όπως και κάλυψε τόσο κόσμο που του έδωσε goty βραβεία. Το ότι εσένα δεν σου αρέσει (αμφιβάλλω αν το έπαιξες καν) δεν έχει καμία σημασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saloufas Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Πρόσφατα αγόρασα το miles morales για τον μικρό στο ps4pro μιας και το έβγαλε 40e προσφορά, εκτός ότι μου έχουν γυρίσει τα έντερα να τον βλέπω να παίζει στα 30fps, το τελείωσε σε μία μέρα. Μου λέει η γυναίκα μου, "δώσαμε 40ε για μιας μέρας παιχνίδι σοβαρολογείς τώρα?" που να έδινα και τα 60ε τι είχα να ακούσω. Μετά σκέφτομαι οτι έδωσα 32e για το elden ring και το έπαιξα 208 ώρες vs 40e για 8ωρες+cinematics, αλλά είπαμε, μην ειστε τσίπιδες, τέτοιες εμπειρίες μόνο στα παιχνίδια της Sony θα βρείτε, όλα κι όλα, μην συγκρίνετε φούτσες με βούρτσες, το premium πράμα θα το πληρώσεις θες δεν θες και θα λες και ευχαριστώ, γιατί αυτές οι 8 ώρες+cinematics είναι που σου μένουν χαραγμένες στην gaming σταδιοδρομία σου και σε σημαδεύουν για μια ζωή, αλλά που να το καταλάβετε "ορισμένοι" μαζί και η γυναίκα μου, ζείτε σε έναν δικό σας κόσμο και αγνοείτε βασικές αξίες που μόνο στα παιχνίδια της Sony θα βρείτε, μετανοείτε και αγοράστε κανα ps5 σε bundle μπας και ανέβουν σε πωλήσεις τα 1rst party γιατί αλλιώς θα πέσουν σε ποιότητα και διάρκεια. 🤨 Επεξ/σία 24 Απριλίου 2022 από Saloufas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα