psof Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Ελπίζω να δίνουν μερικά γαλόνια βενζίνη δωρεάν με το Playstation Plus Prenium όταν με το καλό βγει το DLC Gasoline για το Gran Turismo 7. Το άρμεγμα στην πλευρά Sony πάει να γίνει επιστήμη και απ' ότι φαίνεται απο τις δικιές της εξαγορές έχει μπει all in στα microtransactions. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, privateer είπε τα mtx εχουν ερθει για να μεινουν. Δεν ειναι θεμα συνδρομητικών υπηρεσιων. Το ειδες και στο GT7 τιτλος 80ευρω με τακτικες f2p. Το θεμα ειναι οπως σου λεει και ο Hexenlord ειναι πως χρησιμοποιουνται τα mtx. Στο GT7 για να παρεις ενα αμαξι πρεπει να grindareis ασυστολα. γεγονος που οδηγει τον απλο χρηστη στο να αγορασει με λεφτα. Για αυτο και εφαγε κραξιμο με 1.5 sto metacritic. Τα φορτζα δεν εχουν τετοιο θεμα και εχουν βγαλει και τα mtx με λεφτα. Ναι ναι το ειδαμε και το forza, κοιταχτε να δειτε που ειναι η διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, MDefender είπε Επιτέλους θα πω εγώ αλλά η MS έχει ρίξει τόσο χρήμα με σκοπό να ρίξει άλλο τόσο που η διαφορά είναι μεγάλη στις δύο βιβλιοθήκες ότι και αν κάνει η Sony.Μακάρι να πετύχει και να κρατήσει τον ανταγωνισμό γιατί το μονοπώλιο που προδιαγράφεται μόνο κακό σε εμάς θα κάνει.Φυσικά οι τιμές δεν θα φτάσουν ποτέ τόσο χαμηλά όσο της MS και είναι λογικό γιατί τα Αμερικανάκια έχουν μία κάνουλα που δεν κλείνει ποτέ.Αν βάλει όμως μέσα day one όλες τις αποκλειστικότητες (που είναι πολλές και ποιοτικές) έχει πιθανότητες να πετύχει. φίλε μου πολλοί από εμάς ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να γίνουν οι μεγάλοι τίτλοι/αποκλειστικότητες της sony ένας ακόμα τίτλος δίπλα στη σαβούρα του κάθε pass, αυτό δεν λαμβάνεις υπόψιν σου. Πολλοί από εμάς θέλουμε η παιχνιδάρα που περιμένουμε καιρό και διαβάζουμε για αυτήν να αγοραστεί physical, και προετοιμαζόμαστε μήνες για αυτή ψυχικά και οικονομικά, να κοσμήσει το ράφι μας, να την έχουμε για πάντα δική μας χωρίς να την νοικιάζουμε στην κάθε sony και microsoft, να την δανείσουμε, ανταλλάξουμε, πουλήσουμε κ.τ.λ όταν και αν εμείς θέλουμε. H χαρά του να περιμένεις μια παιχνιδάρα, να την αγοράσεις και τίποτα να μην σε αποσπά από το να την παίξεις για μέρες, βδομάδες, κ.τ.λ είναι αυτό που δεν θέλουμε να χάσουμε. Υπάρχουν αυτοί που αρέσκονται να παίζουν ότι σαβούρα τους πασάρει το μισθωμένο pass τους και που κορδώνονται για τα 33,5 ευρώ μέσω Περού για 7 χρονια συνδρομής, και εμείς οι άλλοι, που δεν θέλουμε να μας αποσπά την προσοχή μας ένας κουβάς από σαβουροπαίχνιδα ωστε να βρεθούμε μια μέρα εμείς, η κονσόλα μας, και η παιχνιδάρα που έχουμε προσεκτικά επιλέξει και αγοράσει μόνοι απομονωμένοι και να λιώσουμε στο pure gaming. To game pass και κάθε τέτοια συνδρομητική υπηρεσία το μόνο που καταφέρνει σε βάθος χρόνου είναι να αμβλύνει τον ενθουσιασμό ενός gamer μέχρι και να τον εξαφανίσει. Αν το last of us 2 π.χ έβγαινε day 1 στο game pass, πιθανότατα δεν θα το έπαιζα καν. (Εχω game pass ένα χρόνο τώρα, και θα έχω για έναν ακόμα μιας και πλήρωσα 2. Η πορεία μου ήταν ενθουσιασμός εξερεύνηση τις πρώτες μέρες, τερματισμός 1-2 καλώς τίτλων στην συνέχεια, παίξιμο και εγκατάλειψη στη μέση ταυτόχρονα πολλών τίτλων αργότερα, και τέλος απλα μπαίνω να δω που και που τι προστέθηκε χωρίς να έχω διάθεση να παίξω πλέον το παραμικρό. Κορεσμός και ισοπέδωση του ενθουσιασμού σαν και αυτόν που παθαίνεις όταν στήνεις έναν emulator σε ένα pi raspbery με 20.000 games. Στο τέλος απλά χαζεύεις τίτλους, δεν παίζεις. ). Η συνδρομητικές υπηρεσίες εξυπηρετούν ΜΟΝΟ τις εταιρίες, ο χρήστης ΜΟΝΟ χάνει από αυτές. Τι χάνει?Την καθαρόαιμη απόλαυση και τον ενθουσιασμό του. Οπότε πολλοί από εμάς ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να καταντήσει η sony μια microsoft εξ ανατολάς. Αυτό θα οδηγήσει μαθηματικά σε χειρότερους τίτλους σαβούρες αλλά microsoft, και εμάς χωρίς διάθεση για gaming από τον ψευτοκορεσμό που δημιουργεί μια βάση δεδομένων με 500 σαβουροτίτλους. Αλήθεια, από την ώρα που επικράτησε η streaming πλατφόρμα του netflix πόσες φορές διοργάνωσες προβολή ταινίας με φίλους, ποπ κορν, προετοιμασίες και απόλυτη προσήλωση και απόλαυση της και οχι απλά ξεπέτα στο tablet με fast forward πατημένο?Σκέψου το λίγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WolvesInTheThroneRoom Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δεν θεωρω κακο το να εχουν αυτοκινητα επι πληρωμη. Το προβλημα με το GT7 δεν ειναι τα αυτοκινητα με πληρωμη. Το προβλημα ειναι πως κοστιζουν 700% παραπάνω απο το Sport και μαλιστα η Σονυ εβγαλε update πριν μερικες μερες που δινει λιγοτερα credits σε καθε νικη 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 2 hours ago, rodosf1 said: υγ. προλάβετε όσοι έχετε δισκάκια να τα ξεφορτωθείτε Γιατί? Θα χαλάσουν? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 2 hours ago, vaggelispo said: πατατα Infinite. Πατάτα: https://www.metacritic.com/game/xbox-series-x/halo-infinite 2 hours ago, vaggelispo said: Sony είναι διαμάντια Διαμάντι: https://www.metacritic.com/game/playstation-5/gran-turismo-7 Τι έγινε εδώ ρε παιδιά? 1 hour ago, tegonikos said: Αν το last of us 2 π.χ έβγαινε day 1 στο game pass, πιθανότατα δεν θα το έπαιζα καν. Ξαφνικά δηλαδή από εκεί που είναι παιχνιδαρα το ίδιο σε συνδρομή θα ήταν σαβούρα? 1 hour ago, tegonikos said: Εχω game pass ένα χρόνο τώρα, και θα έχω για έναν ακόμα μιας και πλήρωσα 2. Η πορεία μου ήταν ενθουσιασμός εξερεύνηση τις πρώτες μέρες, τερματισμός 1-2 καλώς τίτλων στην συνέχεια, παίξιμο και εγκατάλειψη στη μέση ταυτόχρονα πολλών τίτλων αργότερα, και τέλος απλα μπαίνω να δω που και που τι προστέθηκε χωρίς να έχω διάθεση να παίξω πλέον το παραμικρό. Κορεσμός και ισοπέδωση του ενθουσιασμού σαν και αυτόν που παθαίνεις όταν στήνεις έναν emulator σε ένα pi raspbery με 20.000 games. Στο τέλος απλά χαζεύεις τίτλους, δεν παίζεις Αυτό ακούγεται σαν δικό σου πρόβλημα και όχι του game pass όμως. Εννοείται βέβαια πως το game pass έχει μόνο σαβούρα μέσα. Μην το ξεχνάμε αυτό. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SIP1995 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 2 hours ago, aleka13 said: Συγνώμη, αλλά είναι ΤΡΑΓΙΚΟ το να ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ για demos: Όπα αυτό δεν το είχα δει, οοοοοκαυ ναι Sony 17€ demo που δεν θα το έχεις στη κατοχή σου για όσο θέλεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimc Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Από ότι φαίνεται θα συνεχίσω να κοιτάω το ps5 μου.. παίζοντας game pass στο xbox 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whoever81 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, hexenlord είπε Ναι αλλα σου δίνει: * access απο PC *EA Pass *Day 1 exclusives *Back compatibility με 4k/60fps boost και HDR boost Και με 100 εουρως είσαι κομπλε για 3 χρονια (οχι ενα) απο μπραζιλερο. Τι μας νοιάζει το access απο PC; Για κονσόλες μιλάμε και η πλειοψηφία δεν έχει τούμπανα PC's. "Day 1 exclusives". Τα ανύπαρκτα. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2022 από whoever81 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Καλό θα ήταν να μην το συγκρινουμε με το game pass που όσο και να βαράμε το κ@λο μας κάτω θα οδηγάει την κούρσα και θα την οδηγάει για όσο γουστάρουν γιατι εχουν το χρημα.αλλά να δούμε μήπως βολευτούμε με αυτό το ρημάδι το ps5 λίγο πιο οικονομικά. 4 games αγόρασα ολα και ολα 1,5 χρόνο σχεδόν που το έχω και τα πλήρωσα πάνω από 300 ευρώ, και τα 2 το μετάνιωσα που τα πήρα κιολας, με το τελευταίο gt7 να ειναι η χειρότερη αγορά που εχω κανει εδω και χρόνια. Ολοφανερο πλέον πως η σονυ δεν ειναι η σονυ που ξέραμε με το ps4. Έχει στραφεί αλλου για έσοδα και οχι σε ΑΑΑ games. Τα studios της από τι δειχνουν έχουν μεταφερθεί μερικώς στην Κίνα. Ελπίζω να μην μεταφερθούν ολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 11 ώρες πριν, whoever81 είπε Τι μας νοιάζει το access απο PC; Για κονσόλες μιλάμε και η πλειοψηφία δεν έχει τούμπανα PC's. "Day 1 exclusives". Τα ανύπαρκτα. Εμένα πάντως με νοιάζει. Υποθέτω και αρκετούς ακόμα. Επίσης δεν με πειράζει να παίζω day 1 παιχνίδια ακόμα και όταν δεν είναι exclusives. Αλλά that's just me. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, NickTG είπε ... Διαμάντι: https://www.metacritic.com/game/xbox-series-x/crossfirex 3 exclusive της MS στο τοπ 30 10 exclusive της Sony στα τοπ 30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 1 minute ago, SabotazNic said: Διαμάντι: https://www.metacritic.com/game/xbox-series-x/crossfirex 3 exclusive της MS στο τοπ 30 10 exclusive της Sony στα τοπ 30 Ναι, και? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katanalwtis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Αντιγράφει Nintendo, αντιγράφει ms. Στο μέλλον θα αντιγράφει google λογικά. Σε όλες τις περιπτώσεις δεν το αντιγράφει σωστά. Εκεί είναι και το μόνιμο προβλημα της κατά την άποψη μου. Και δυστυχώς εταιρεία δίχως όραμα = μετρημένα τα ψωμιά της. Δεν γίνεται αυτό που κράζεις να πας και να μου το αντιγραφεις. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2022 από katanalwtis 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeGR7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Κονσολες γενικα dead πλεον. Θυμαμαι τα παλια χρονια που καθε κονσολα ειχε χαρακτηρα και μοναδικα παιχνιδια. Θυμαμαι π.χ. στο Dreamcast να παιζεις Crazy Taxi, Sonic, Jet set radio, Res Code Veronica και τοσες αλλες παιχνιδαρες. Θυμαμαι να παιζω στο Game Cube τα Resident Evil 0 και 4 και κατι Luigi's Mansion και να κλαιω. Θυμαμαι κατι Gran Turismo 3 και Final Fantasy 10 στο PS2 κλάμα... Ασε το πρωτο XboX που μας εφερε Halo, ninja gaiden κτλ.. Τωρα οι κονσολες ειναι μια κωμικη καταντια με παιχνιδια του κιλού παντου τα ιδια και ειλικρινά το μονο που εμπνεει πλεον εδω και μερικες γενιες ειναι ποτε θα βγουν καινουργιες να παρουμε ανανεωμενα χειριστήρια για το PC lol Η αλήθεια ειναι πως η Sony καπως το πάλευε να εχει σκοπο ύπαρξης γιαυτο και αγορασα 6 μηνες ενα PS5 επαιξα τα τελευταία exclusives που ειχαν απομεινει και αντε γεια τωρα αφου ολα θα ερθουν και στο pc = κονσολες dead. Τουλαχιστον οταν δουν τα ραδικια αναποδα, ας γινουν software developers για να μη χαθουν τα IP οπως εκανε η Sega ευτυχώς και υπαρχει ακομα. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα