Προς το περιεχόμενο

macbook air M1 US ή EU

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, koukis hlias είπε

λογικά μόνο το keyboard θα αλλάζει και ανάλογα με την προέλευση και το τροφοδοτικο

Και εγώ διάβασα για διαφορά σε keyboards αλλά σε skoutz.gr που έβλεπα τις εικόνες φαίνονται ίδια. 

Τώρα για το τροφοδοτικό θα περίμενα το EU πως κάνει απευθείας στις δικές μας πρίζες και πως το US θα το στέλνουν τα μαγαζιά εδώ σε μας βάζοντας έξτρα μέσα κάποιο ανταπτοράκι για το φορτιστή.

38 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Τράβα αλλού για μασημένη τροφή τότε.

Δεν το ήξερα ρε bro πως είσαι εδώ ο αγαπητικός του θαλάμου να πάρω την άδεια σου τι να ρωτήσω.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, lvasilis22 είπε

Και εγώ διάβασα για διαφορά σε keyboards αλλά σε skoutz.gr που έβλεπα τις εικόνες φαίνονται ίδια. 

Τώρα για το τροφοδοτικό θα περίμενα το EU πως κάνει απευθείας στις δικές μας πρίζες και πως το US θα το στέλνουν τα μαγαζιά εδώ σε μας βάζοντας έξτρα μέσα κάποιο ανταπτοράκι για το φορτιστή.

Δεν το ήξερα ρε bro πως είσαι εδώ ο αγαπητικός του θαλάμου να πάρω την άδεια σου τι να ρωτήσω.

ίδια εικόνα βάζουν τσέκαρε us keyboard layout και μετά το ελληνικό , η βασική διαφορά είναι το enter key

• Like 1
Δημοσ.

Στο Skroutz οι εικόνες πολλές φορές είναι λάθος. Μη δίνεις σημασία. Οι διαφορές είναι ότι το ένα έχει US layout (μεγάλο αριστερό Shift, μικρό Enter) και το άλλο INT'L layout (μικρό αριστερό Shift, "διπλό" Enter). Α και το πριζάκι... το τροφοδοτικό το ίδιο είναι global, αλλάζει μόνο το φις.

• Like 2
Δημοσ.

Η μεγαλη διαφορα στα qwerty ειναι συνηθως το enter, τσεκαρε συγκριση us vs uk.

Επισης το ελληνικο εχει ελληνικους χαρακτηρες πανω στα γραμματα.

εσυ τι θες ακριβως;

Δημοσ.
Στις 30/3/2022 στις 4:15 ΜΜ, Cybergenetics είπε

Αγόρασε το από Ελλάδα να έχεις υποστήριξη κλπ

Η υποστήριξη που προσφέρει το istorm και τα άλλα ψιλικατζίδικα είναι για κλάμματα και έχει αναφερθεί πολλές φορές αυτό στο φορουμ.

Άσε που το ελληνικό πληκτρολόγιο από το 2018 και μετά που το άλλαξε η Apple δεν παλεύεται. Παλιά κιόλας τα bto τα άνοιγαν για να αλλάξουν από αγγλικό σε ελληνικό και 2 φορές μου είχε έρθει γρατζουνισμένο στο κουτί του.

Η λύση είναι skroutz, emac-eu ή amazon.pl Πολωνίας που έρχεται με αγγλικό πληκτρολόγιο

Δημοσ.
13 hours ago, bioentre said:

Η υποστήριξη που προσφέρει το istorm και τα άλλα ψιλικατζίδικα είναι για κλάμματα και έχει αναφερθεί πολλές φορές αυτό στο φορουμ.

Άσε που το ελληνικό πληκτρολόγιο από το 2018 και μετά που το άλλαξε η Apple δεν παλεύεται. Παλιά κιόλας τα bto τα άνοιγαν για να αλλάξουν από αγγλικό σε ελληνικό και 2 φορές μου είχε έρθει γρατζουνισμένο στο κουτί του.

Η λύση είναι skroutz, emac-eu ή amazon.pl Πολωνίας που έρχεται με αγγλικό πληκτρολόγιο

Δε το πιστεύω 2 φορές γρατζουνισμένο , όποιον γνωρίζω με bto παραγγελίες ούτε μία γρατζουνιά, τρολάρεις μου φαίνεται!!

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Cybergenetics είπε

Δε το πιστεύω 2 φορές γρατζουνισμένο , όποιον γνωρίζω με bto παραγγελίες ούτε μία γρατζουνιά, τρολάρεις μου φαίνεται!!

παλια τα ανοιγανε φουλ για να αλλαξουν ολο το πληκτρολογιο με ελληνικο...

δεν τρολάρει...

• Thanks 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Cybergenetics είπε

όχι δεν κάνω πλάκα, macbook pro 13" 2018. Έρχεται την πρώτη φορά με γρατζουνιά/μαχαιριά στο πλαίσιο γύρω γύρω από την οθόνη.

Μου το κάνουν αντικατάσταση και επειδή την ξέραμε τη δουλειά και συζητιόταν και στο φορουμ, τους λέω να το πάρω με αγγλικό, και μου λένε όχι δεν το ανοίγουμε, έτσι έρχεται από το εργοστάσιο κλπ. Εν τω μεταξύ η συσκευσία μέσα είχε εγχειρίδια στα πολωνικά (πλέον τα φέρνουν με ελληνικά εγχειρίδια), οπότε τι κάνει νιαου στα κεραμίδια. Έρχεται το 2ο με σημάδια από γράσο μέσα στο κουτί που εντάξει τα καθάρισα αλλά κάτω από αυτά σε ένα σημείο είχε πάλι γρατζουνιά, πιο αμελητέα αυτή τη φορά. Από τότε πότε ξανά ελληνικό πληκτρολόγιο και εντάξει ιστορμ ό,τι πιο γελοίο υπάρχει σε αντιπροσωπεία....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, Cybergenetics είπε

Αν πιστεύεις ότι οι Κινέζοι στο εργοστάσιο κατασκευής κάθονταν και έφτιαχναν  τα Mac μόνο για Ελλάδα , τότε μάλλον εσυ τρολαρεις…

Επεξ/σία από atheatos
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 minutes ago, bioentre said:

όχι δεν κάνω πλάκα, macbook pro 13" 2018. Έρχεται την πρώτη φορά με γρατζουνιά/μαχαιριά στο πλαίσιο γύρω γύρω από την οθόνη.

Μου το κάνουν αντικατάσταση και επειδή την ξέραμε τη δουλειά και συζητιόταν και στο φορουμ, τους λέω να το πάρω με αγγλικό, και μου λένε όχι δεν το ανοίγουμε, έτσι έρχεται από το εργοστάσιο κλπ. Εν τω μεταξύ η συσκευσία μέσα είχε εγχειρίδια στα πολωνικά (πλέον τα φέρνουν με ελληνικά εγχειρίδια), οπότε τι κάνει νιαου στα κεραμίδια. Έρχεται το 2ο με σημάδια από γράσο μέσα στο κουτί που εντάξει τα καθάρισα αλλά κάτω από αυτά σε ένα σημείο είχε πάλι γρατζουνιά, πιο αμελητέα αυτή τη φορά. Από τότε πότε ξανά ελληνικό πληκτρολόγιο και εντάξει ιστορμ ό,τι πιο γελοίο υπάρχει σε αντιπροσωπεία....

Πρώτη φορά το ακούω αυτό, μιλάς για όλες τις αντιπροσωπίες; 'Εχουν κάνει τόσες πωλήσεις, ποτέ δεν έχω ακούσει για ανοιγμένα κουτιά!! Θα το ψάξω αυτό.

1 minute ago, atheatos said:

Αν πιστεύεις ότι οι Κινέζοι στο εργοστάσιο κατασκευής κάθονται και φτιάχνουν τα Mac μόνο για Ελλάδα , τότε μάλλον εσυ τρολαρεις…

Δεν κατάλαβα, δηλαδή και η Dell  ανοίγει τα κουτια για να βάλουν Ελληνικά; My 2 satoshi !!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Cybergenetics είπε

Πρώτη φορά το ακούω αυτό, μιλάς για όλες τις αντιπροσωπίες; 'Εχουν κάνει τόσες πωλήσεις, ποτέ δεν έχω ακούσει για ανοιγμένα κουτιά!! Θα το ψάξω αυτό.

Δεν κατάλαβα, δηλαδή και η Dell  ανοίγει τα κουτια για να βάλουν Ελληνικά; My 2 satoshi !!

Η Dell βγάζει ειδική παρτίδα και διαφορετικό μοντέλο για Ελλάδα(Βαλκάνια καλύτερα). Τα Mac είναι universal. Ότι μοντέλο έχω εγώ έχει ο Αμερικανός, ο Άγγλος και ο Κινεζος. Της Dell τα ανταλακτικα δεν ταιριάζουν με τα μοντέλα της Αγγλίας , της Αμερικής , της Κίνας κτλ. Οι πωλήσεις των Dell είναι σαφώς περισσότερες στην Ελλάδα και φυσικά συμφέρει να βγάλουν διαφορετικό μοντέλο. Η apple δεν έχει καν επίσημο apple store στην Ελλάδα.

ΥΓ. My 2 Litecoins….

Επεξ/σία από atheatos
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Cybergenetics είπε

istorm συγκεκριμένα, που ανήκει στην infoquest-isquare, άρα μιλάμε για την αντιπροσωπεία της Apple στην Ελλάδα που δίνει και σε όλους τους υπόλοιπους.

Φθινόπωρο 2018, 2 φορές γρατζουνισμένο, συσκευασία με Πολωνικά εγχερίδια και όχι Ελληνικά όπως στα απλά μοντέλα, ο κωδικός μοντέλου ήταν ZE, που είναι από αυτά που στέλνουν στην Πολωνία γιατί εκεί το πληκτορλόγιο είναι english international. Το πληκτρολόγιο είχε αλλαχθεί σε ελληνικό

Σε παραγγελία το 2020 bto, με αγγλικό πληκτρολόγιο γιατί δεν ήθελα να την ξαναπατήσω, μου έστειλαν μοντέλο με ελληνικά εγχειρίδια και GR κωδικό, παρόλο που θα μορούσαν να φέρουν και ZE, μιας και ήταν για αγγλικό η παραγγελία.

Οπότε ενδεχομένως αυτό το θέμα να έχει λυθεί, αλλά σίγουρα υπάρχουν και άρκετα άλλα ευτράπελα με το μαγαζάκι τους ακόμα και ταλαιπωρείται τόσος κόσμος

6 λεπτά πριν, atheatos είπε

Η Dell βγάζει ειδική παρτίδα και διαφορετικό μοντέλο για Ελλάδα(Βαλκάνια καλύτερα). Τα Mac είναι universal. Ότι μοντέλο έχω εγώ έχει ο Αμερικανός, ο Άγγλος και ο Κινεζος. Της Dell τα ανταλακτικα δεν ταιριάζουν με τα μοντέλα της Αγγλίας , της Αμερικής , της Κίνας κτλ. Οι πωλήσεις των Dell είναι σαφώς περισσότερες στην Ελλάδα και φυσικά συμφέρει να βγάλουν διαφορετικό μοντέλο. Η apple δεν έχει καν επίσημο apple store στην Ελλάδα.

ΥΓ. My 2 Litecoins….

Ελλάδα κάποιοι έχουν πάει στο istorm και τους έχουν πει πως δεν πουλάνε πια AppleCare for Mac. Δηλαδή και το ότι έχει αντιπροσωπεία είναι κάτι σχετικό...

Πιο σωστό θα ήταν να πούμε ότι απλά έχει συμφωνία με το courier της infoquest (ACS) στην οποία ανήκει και η istorm, isquare, you.gr και όλο το κακό συναπάντημα.

Επεξ/σία από bioentre

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...