Klausx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 18 ώρες πριν, DjTony είπε Για αυτό έχω βάλει dashcam στο αμάξι και γράφει 24/7 μπρος πίσω. 3 περιστατικά έχω σώσει που με χτύπησαν και έφυγαν. Και στα τρία έκανα δήλωση μέσω του ασφαλιστή μου και με πλήρωσαν κανονικά. Δεν σου τρώνε την μπαταρία; Μήπως απλά καταγράφουν όταν γίνει κάποιο χτύπημα; Έχεις κάποιο λινκ από αυτές τις κάμερες; 2
tutuyo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Το θέμα είναι ότι σε μια τέτοια περίπτωση όπως του TS (δλδ γρατζουνιές)πόσο καλή και ευκρινή καταγραφή μπορεί να κάνει μια κάμερα; Δλδ που θα την έχεις; στην εταζερα πίσω; Και άμα είναι σκοτεινά; Το πολύ πολύ να πιάσει ένα μπουφάν, μια θολούρα. Αλλά και μπροστά να βλέπει στο παρμπρίζ, όλο το υπόλοιπο αμάξι μένει
DjTony Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 40 λεπτά πριν, Klausx είπε Δεν σου τρώνε την μπαταρία; Μήπως απλά καταγράφουν όταν γίνει κάποιο χτύπημα; Έχεις κάποιο λινκ από αυτές τις κάμερες; Όχι δε τρώει σχεδόν καθόλου μπαταρία. Δε το έχω στον αναπτήρα, η μπροστά παίρνει από ασφαλειοθηκη η πίσω από ένα φανάρι. Xiaomi dashcam είναι με 30 κάτι ευρώ... Έχω και ρουτερ στο αμάξι για ίντερνετ μόνιμα συνδεδεμένο. Με άνθρωπο που πουλάει μπαταρίες μου είπε μάλιστα αυτό το ελάχιστο που τραβάνε οι 2 κάμερες και το ρουτερ ότι κάνουν καλό στη μπαταρία από το να μη δουλεύει καθόλου για μέρες ας πούμε. Και δεν το εχω λίγο, χρόνια ολόκληρα δουλεύω έτσι. Η μπαταρία βέβαια λόγω start stop είναι μεγάλη, δε ξέρω αν παίζω ρόλο. Είναι 72αρα... 22 λεπτά πριν, tutuyo είπε Το θέμα είναι ότι σε μια τέτοια περίπτωση όπως του TS (δλδ γρατζουνιές)πόσο καλή και ευκρινή καταγραφή μπορεί να κάνει μια κάμερα; Δλδ που θα την έχεις; στην εταζερα πίσω; Και άμα είναι σκοτεινά; Το πολύ πολύ να πιάσει ένα μπουφάν, μια θολούρα. Αλλά και μπροστά να βλέπει στο παρμπρίζ, όλο το υπόλοιπο αμάξι μένει Στο τζάμι είναι κολλημένες. Έχουν καλή ευκρίνεια και τη νύχτα. Μέρα δε τη κάνουν αλλά φαίνονται καθαρά πινακίδες κλπ ας πούμε. Αν ο άλλος έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του δε θα τον δεις από καμιά κάμερα, δε το συζητάμε. 5
Bomber-21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 17 λεπτά πριν, DjTony είπε Όχι δε τρώει σχεδόν καθόλου μπαταρία. Δε το έχω στον αναπτήρα, η μπροστά παίρνει από ασφαλειοθηκη η πίσω από ένα φανάρι. Xiaomi dashcam είναι με 30 κάτι ευρώ... Έχω και ρουτερ στο αμάξι για ίντερνετ μόνιμα συνδεδεμένο. Με άνθρωπο που πουλάει μπαταρίες μου είπε μάλιστα αυτό το ελάχιστο που τραβάνε οι 2 κάμερες και το ρουτερ ότι κάνουν καλό στη μπαταρία από το να μη δουλεύει καθόλου για μέρες ας πούμε. Και δεν το εχω λίγο, χρόνια ολόκληρα δουλεύω έτσι. Η μπαταρία βέβαια λόγω start stop είναι μεγάλη, δε ξέρω αν παίζω ρόλο. Είναι 72αρα... Στο τζάμι είναι κολλημένες. Έχουν καλή ευκρίνεια και τη νύχτα. Μέρα δε τη κάνουν αλλά φαίνονται καθαρά πινακίδες κλπ ας πούμε. Αν ο άλλος έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του δε θα τον δεις από καμιά κάμερα, δε το συζητάμε. Θα μπορούσες να μας δείξεις περισσότερα για αυτό; Το πώς τις έχεις τοποθετήσει; Το έκανε κάποιος μάστορας πχ ή εσύ; Νομίζω θα ενδιέφερε αρκετούς. 2
spyrossss Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει κίνδυνος όμως να σου σπάσει κάποιο πρεζακι κτλ,το τζαμί και να σου πάρει την dashcam? Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2022 από spyrossss
Chef_Alexander Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους: 1) Για να πάρεις το υλικό από τις κάμερες θα χρειαστεί να απευθυνθείς σε νομικό πρόσωπο ώστε να γίνει άρση του απορρήτου. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για προσωπικά δεδομένα. 2) Όταν με το καλό πάρεις το οπτικό υλικό και ο δράστης αναγνωριστεί, απευθύνεσαι σε δικηγόρο ο οποίος με τη σειρά του θα καταθέσει μήνυση στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα ώστε να προχωρήσει η ταυτοποίηση του δράστη και η δίωξη του. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι αποφασισμένος και να οπλιστείς με άφθονη υπομονή.
Nabuko Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 21 λεπτά πριν, Chef_Alexander είπε Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους: Πρώτα κάνεις μήνυση στην αστυνομία, είτε μόνος είτε με δικηγόρο. Η δικογραφία διαβιβάζεται στον εισαγγελέα ο οποίος και δεν προχωρεί σε άρση απορρήτου διότι δεν πρόκειται για κακούργημα. Αλλά ακόμα και αν το έκανε (λέμε τώρα), είμαι σχεδόν σίγουρος ότι οι άλλοι εν τω μεταξύ έχουν σβήσει τα πάντα από τις καταγραφές των καμερών. 3
DjTony Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 36 λεπτά πριν, spyrossss είπε Δεν υπάρχει κίνδυνος όμως να σου σπάσει κάποιο πρεζακι κτλ,το τζαμί και να σου πάρει την dashcam? Ε τι να πω, για οποιοδήποτε λόγο υπάρχει αυτός ο κίνδυνος. 55 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε Θα μπορούσες να μας δείξεις περισσότερα για αυτό; Το πώς τις έχεις τοποθετήσει; Το έκανε κάποιος μάστορας πχ ή εσύ; Νομίζω θα ενδιέφερε αρκετούς. Το έκανε μάστορας, δεν μπλέκω με ρεύματα. Σου δίνω βίντεο από το YouTube να τη δεις. https://youtu.be/yn9rX1hbaJE
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Θα μου προξενούσε τεράστια εντύπωση αν ασφαλιστική εταιρία έκανε δεκτό υλικό από κάμερες εντός του οχήματος. Το γράφω αυτό επειδή η δική μου (Ergo) υλικό από κινητό που κατέγραφε εντός του αυτοκινήτου, ούτε που συζήτησε να το λάβει υπόψη της. Βέβαια, μετά πίεσε ο ασφαλιστής μου, γιατί δεν ήθελε να χάσει τα διάφορα συμβόλαια που είχα στο γραφείο του, και αποζημιώθηκα. Όχι, όμως, επειδή η ασφαλιστική έλαβε υπόψη της στο ελάχιστο το υλικό που είχε καταγραφεί. Είναι βέβαιο (βάση κάποιου συγκρεκριμένου νόμου) ότι το τι καταγράφουν οι κάμερες μέσα σε αυτοκίνητο γίνεται δεκτό;
yanpas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 22 ώρες πριν, panosdOUG είπε Εννοείται ότι δεν είναι υποχρεωμένοι απλά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν βοηθάνε δεν ζήτησα κάτι τρομερό, αύριο μπορεί ο ίδιος άνθρωπος να το κάνει σε δικό τους αυτοκίνητο. Επίσης χθες μου είπαν να περάσω σήμερα πρωί να μου το δώσουν και σήμερα που πήγα εκεί είχα άλλη αντιμετώπιση για αυτό είμαι εκτός εαυτού. σε παρομοια περιπτωση ζητησα το υλικο απο τις καμερες κι εγω. Δεν μου το δωσανε διοτι δεν ξερουν αν τους λεω αληθεια, αν εχω πονηρο σκοπο...αν θελω να τους κανω καταγγελια για παρανομη καμερα και σκαρφηστικα μια ψςυτικη ιστορια...κλπ κλπ...πολυ λογικο που δεν μου το δωσανε. Με αφησαν ομως να δω το υλικο...εκει...στον χώρο τους...προφανως χωρις να τραβηξω φωτογραφιες απο κινητο κλπ... Αν το πας ευγενικα πιστευω θα σε αφησουν να το δεις.Απλα αυτο. Δεν θα εχεις αποδείξεις για δικαστηριο κλπ....αλλα θα ξερεις τελικα ποιος το εκανε και θα τον βρεις...και θα του πεις "σε ειδα προχτες που εκανες ΑΥΤΟ..σε ειδα με τα ματια μου..." (προφανως αν ειναι καποιος που γνωριζεις) 1
stefanos_th Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, DjTony είπε Στο τζάμι είναι κολλημένες. Έχουν καλή ευκρίνεια και τη νύχτα. Μέρα δε τη κάνουν αλλά φαίνονται καθαρά πινακίδες κλπ ας πούμε. Αν ο άλλος έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του δε θα τον δεις από καμιά κάμερα, δε το συζητάμε. αν ειναι παρανομες οι καμερες στο μαγαζι , δεν θα ειναι παρανομες οι καμερες στο αυτοκινητο ?
N3M3SiS Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, Dantε είπε Γιατι δηλαδη να παρανομουν εις βαρων των αλλων και να το εκμεταλλευονται μονο για παρτη τους? Εχεις δίκιο, ειναι γνωστο οτι οσοι παρανομουν εις βαρος των αλλων, ειναι παντα προθυμοι να εξυπηρετησουν αυτους τους αλλους, εις βαρος των οποιων παρανομουν. 1
StamTheMan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, gofreta είπε Πολύ ευγενικό σε βρίσκω. Αντίστοιχο περιστατικό στο δικό μου αμάξι, δέκα ημερών, τον βούτηξα, έγινε χαμός λέμε, αστυνομίες κακό. Πως την έχουνε δει τα μηχανάκια δεν καταλαβαίνω, έχω και εγώ μηχανή αλλά να κλείσω αμάξι να μην μπορεί να ανοίξει η πόρτα του, ποτέ δεν το έχω κάνει τι είναι αυτοί ρε.. Σκεψου περιστατικο που ετυχε σε εμενα. Παρκαρω το παπι διπλά απο μαγαζι που γινεται ανακαινιση ,πισω απο ενα μικρο αυτοκινητο,του εχω αφησει ομως χωρο,και ανεβαινω στον οδοντιατρο. Μετα απο κανα 20λεπτο ακουγεται το προειδοποιητικο του συναγερμου,αλλα δεν ενεργοποιηθηκε ο συναγερμος. Μετα απο 10λεπτα κατεβαινω,και βλεπω το παπι ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ πισω απο το αυτοκινητακι,και διπλα μου ενα bmw. Κοινως,ο σκατοβλαχος με το bmw σηκωσε το παπι για να παρκαρει και το κολλησε στο αλλο αυτοκινητο,σε αποσταση 10 εκατοστων. Αν ερχοταν ο ιδιοκτητης και το εβλεπε,ή χειροτερα,δε μπορουσε να βγει,φανταζεσαι τι θα γινοταν; Μετα απο λιγες μερες ξαναπηγα οδοντιατρο,το bmw παλι εκει,οποτε 100% το εκανε αυτος,πιθανοτατα δουλευει στην ανακαινιση.Το εβαλα λιγο πιο περα,γιατι αν το πειραζε παλι καποιος σιγουρα θα χρειαζοταν ο οδοντιατρος σε καποιον απο τους 2 μας. 1
DjTony Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 29 λεπτά πριν, stefanos_th είπε αν ειναι παρανομες οι καμερες στο μαγαζι , δεν θα ειναι παρανομες οι καμερες στο αυτοκινητο ? Ίσως με έχει γλιτώσει από πολλά όμως..
lefteriskmail Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δυστυχώς το ίδιο έγινε και σε μένα κατά σύμπτωση εχθές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις