Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, panosdOUG είπε

Το αυτοκίνητο μου είναι άβαφο και δεν θέλω να το βάψω, όταν έρθει η ώρα για πώληση ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων αποφεύγουν τα βαμμένα για δικούς τους λόγους. Για αυτό λοιπόν δεν είναι μόνο το κόστος το θέμα. Ελπίζω να σε κάλυψα.

Καταλαβαίνω τι λες αλλά πάντα μπορεί να σου τύχει κάτι , μία φωτογραφία πριν την βαφή θα μπορούσε να αποδείξει τον λόγο βαφής , γιατί όπως σωστά αναφέρεις πολλοί αποφεύγουν τα βαμμένα νομίζοντας ότι έχει φάει στούκα , μπορεί κάποιος να τα βάψει για απλές γρατζουνιές πχ αρκεί να το αποδείξει προφανώς.

Επεξ/σία από Dark_Nightfall
  • Like 1
  • Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φιλε μου ακου.....

Οταν ζητησεις βιντεο θα σου που οτι οι καμερες ειναι ψευτικες για show off.......δευτερον....δεν αφήνεις ετσι ενα αυτοκινητο για 7 ημερες στον δρομο.....3ον μπορεί να στο έχουν κανει παιδια απο το φροντιστηριο (πολύ σύνηθες).....4ον παρε φωτογραφίες την ζημια καλα πριν το φτιάξεις, οταν ερθει η ωρα να πουλήσεις το αμαξι σου δειξε της στον αγοραστη.....5ον, έχει συμβει σχεδόν σε όλους μας....εμενα μου συνέβει σε κανονικο παρκαρισμα ωρας σε συνεντευξη για δουλειά στους Αμπελόκηπους (Αθηνας). Δεν μπορείς να διεκδικήσεις τιποτε , ξεπερασε το και μην πλγωνεσαι αδικα (πρέπει να εισαι πολύ νεαρός για να το εχεις παρει τοσο βαρια, εγω ειμαι 45!)

Οι κάμερες είναι για show off μονο.....εγω εχω κάμερες , ήρθαν διαρρήκτες είδαν τις καμερες τον συναγερμό φύγαν , πήγαν ακριβως δίπλα που δεν είχε τιποτε, για αυτο ειναι οι κάμερες....

Τα μονα βιντεο που μπορούν να δωθούν ειναι απο κινητα γιατι μπορούν να δωθούν ανώνυμα οταν στοιχειοθετούν εγκληματικη πράξη, ολες οι άλλες καμερες που βλεπουν δρόμο ειναι παρανομες και χωρίς αδεια..Καλημερα 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Έτυχε  να το ζήσω και ξερω πως νιώθεις  ... πάρκαρα  15 λεπτα  εξω από ένα  σπίτι  ( ούτε  εισοδο έκλεινα  ούτε τίποτα   ) όταν έκανα  5 βήματα  από το αμαξι που έκλεισα τον καθρέφτη  άκουσα  μια κόρνα  αλλα δεν έδωσα  σημασία  ... περπάτησα  παρακάτω και γύρισα να δω μήπως ήταν για  μένα   και είδα ένα  αμαξι να  σταματάει απέναντι από το δικό μου  .... παίρνω στο σούπερ μάρκετ  υλικά για τοστ και βγαίνω.... παω στο αμαξι και βλεπω στην πόρτα του  οδηγού ( προς την μεριά του πεζοδρομίου)  με κλειδί  ενα  μεγάλο δώρο  ! . Εκει έδεσαν  όλα στο κεφάλι μου ... 

Ο τύπος  που μένει στο σπιτι πηγε  να  παρκάρει στην ( στο δικό του  μυαλό  ) θέση του  εξω από το σπιτι του  και εγω τον πρόλαβα.  Μου κορναρε  να το βγάλω αλλα  τον έγραψα  και με  τιμώρησε  .

Πέρασα  άλλες  2  φορές  από εκει μέσα σε  μια  εβδομάδα  για  να  δω ... και όντως  το αμαξι που ειχα  δει ήταν παρκαρισμένο  εκει και τις 2  φορές  ... 

Για 3  μηνες  που  περνούσα  με τα  πόδια από εκει βραδυ σκεφτόμουν να  παω να του κάνω ένα  πιο μεγάλο δώρο....  αλλά ... σκεφτόμουν πως  ένιωσα τουε και δεν το έκανα  ... ακομα το μετανιώνω  μερικές  φορές  

• Like 1
  • Sad 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απορω πως δεν ανεφερε κανεις το πιο απλο σχετικα με τις καμερες.

OP πες τους απλα να βρουν και να σου δειξουν τι εγινε απο τις καμερες και εσυ απλα θα βαλεις ενα δικο σου ατομο να πει πως τον ειδε ο ιδιος και τελος.

Ουτε θα αναφερεις καμερες ,ουτε τιποτα και δε μπλεκει κανεις.

Μεταξυ μας ,που του τη λετε που εμμεσως θα τους απειλησει για τις καμερες,εγω μαζι του ειμαι.

Γιατι δηλαδη να παρανομουν εις βαρων των αλλων και να το εκμεταλλευονται μονο για παρτη τους?

Και εγω καταγγελια θα τους εκανα εαν μου το παιζαν κινεζοι.Αφου δε θες να συνεργαστεις,ε δε θα συνεργαστω και εγω.

Σε επιχειρηση που δουλευα και ειχε εξισου παρανομες καμερες και εκλεψαν απο ενα σμαρτ τη μπαταρια και φαινοταν,εκατσε ειδε ο ανθρωπος και του ειπε τι και πως.Σιγα το κοπο.

Με την ιδια λογικη αν δειτε εσεις οι ιδιοι κατι στο δρομο,να μη το πειτε για να μη βρειτε το μπελα σας.Για αυτο εχει παει ο σταρχιδισμος στα υψη.

Στη τελικη αν σκασει κανενας και λεει τιποτα για τις καμερες, λενε οτι δε δωσαν τιποτα και δε γνωριζουν και ας παει να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας.Προφανως μιλαμε οτι δε θα δωσουν βιντεο αλλα να του δειξουν εστω τι εγινε.

Επεξ/σία από Dantε
  • Like 11
  • Thanks 4
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Nabuko είπε

Toyota κόκκινο/βυσσινί ή Nissan άσπρο? 😊

Toyota κόκκινο βυσσινί πέρα από την πλάκα χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Το πιο απλο κανεις δεν το πε. Παρκάρεις στο ιδιο σημειο και φυλάς καρτερι τα βραδια παραδίπλα πεζός. Μια του κλέφτη δυο του κλεφτη θα ξαναπεράσει ο τσιφλικας, εκει ειναι που παιρνεις το αιμα σου πισω. Τα υπολοιπα ειναι για πολιτισμενες ευρωπαϊκές χωρες, εδω ειναι βαλκανοανατολη, embrace it. 

• Like 2
  • Thanks 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν πρόκειται να του δείξουν τίποτε.

Είπε στην αρχή κάποιος "ναι", άκριτα, το σκέφτηκαν σοβαρότερα, συνειδητοποίησαν πως θα μπλέξουν και, πολύ λογικά και αναμενόμενα, τώρα αρνούνται.

Τα υπόλοιπα, για καρτέρια, αυτοδικίες και ψευδομάρτυρες, δεν αντέχουν σε ανάλυση.

Προϋποθέτουν α) ότι αυτό το πράγμα γίνεται συστηματικά β) ότι το κάνει ένας γ) ότι αυτός ο ένας είναι του χεριού του όποιου αποφασίσει να στήσει καρτέρι και όχι κάποιο ντούκι που θα σε δείρει δ) ότι θα βρεθεί ψευδομάρτυρας ε) ότι δεν θα βρεθεί ψευδομάρτυρας από την πλευρά του μηνυόμενου που θα τον τοποθετήσει σε άλλη πόλη την ημέρα του καταγγελόμενου βανδαλισμού.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς όσοι ζούμε σε πόλεις και ειδικά οι χωρίς πάρκινγκ θα αντιμετωπίσουμε ανάλογα περιστατικά (σε διάφορους βαθμούς ζημιάς) . Ενδεικτικά να αναφέρω 2 δικά μου , βαθούλωμα στο καπό κάθετο και κοντά στο παρμπρίζ από πτώση αντικειμένου πιθανώς από μπαλκόνι (άντε βρες άκρη) και το δεύτερο που ξέρω τι έγινε (χωρίς να μπορώ να το αποδείξω φυσικά) , πάω να πάρω από το αμάξι κάποια πράγματα από το πορτμπαγκάζ  και βρίσκω μηχανάκι κολλημένο στο αμάξι ( το τιμόνι του ακούμπαγε στο αμάξι μου ) . Ο ιδιοκτήτης άφαντος οπότε και εγώ με προσοχή πάντα μετακινώ το μηχανάκι εκατοστά τόσο όσο να ανοίγει η θύρα χωρίς να τον βρει, παίρνω τα πράγματα μου και φεύγω. Περίπου 2 ώρες μετά επιστρέφω, το μηχανάκι άφαντο και μια πολύ όμορφη οριζόντια "κλειδιά" ανάμεσα στα πίσω φώτα . Οι Ούννοι ζουν ανάμεσα μας και ο TS εκτός απο χρόνο , την ηρεμία του και πιθανώς χρήμα δεν νομίζω να βγάλει άκρη. 

• Sad 1
Δημοσ.

1. Να είναι κάποιος της γειτονιάς, να ξέρει για τις κάμερες και να πάει να κάνει ζημιά μέρα μεσημέρι και φανερά, απίθανο. Τουλάχιστον θα φρόντισε να μην μπορεί να αναγνωριστεί, οπότε άδικα αγχώνεσαι. Αν είναι περαστικός ή δεν τον γνωρίζεις προσωπικά, τι θα κάνεις τότε;

2. Την έχω πάθει κι εγώ, καθαρή περίπτωση κωλόπαιδου υποθέτω και μάλιστα και αριστερά και δεξιά πλευρά.

Εννοείται έτρεμα ολόκληρος μόλις το είδα, ρώτησα στο κατάστημα παραπλεύρως αν έχουν κάμερες (δεν...) κι όταν ηρέμησα κάπως έφυγα και ουσιαστικά δεν ασχολήθηκα ξανά.

ΔΕΝ το έφτιαξα γιατί δεν θέλω να παίξω το παιχνίδι "εσύ το φτιάχνεις, εμείς το ξαναχαλάμε". Ευτυχώς το ΙΧ το είχα πάρει 2ο χέρι εξαετίας και δεν έπαθα νευρικό κλονισμό.

Αυτή είναι και η συμβουλή μου βασικά, 2ο χέρι, 5-6-7 χιλιάρικα το πολύ, ειδικά αν δεν υπάρχει γκαράζ και γίνεται τουαλέτα για τα πουλιά. Ή αλλιώς κάμερες στο ίδιο το ΙΧ κι όποιος το πειράξει-χτυπήσει κυνήγι χωρίς σταματημό.

------------------------------

Όποιος ποστάρει περιστατικό "τον έπιασα στα πράσα και τον έκανα γκρι σκούρο" θα έχει απεριόριστα likes από μένα.

• Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, johnagelo είπε

Για 3  μηνες  που  περνούσα  με τα  πόδια από εκει βραδυ σκεφτόμουν να  παω να του κάνω ένα  πιο μεγάλο δώρο....  αλλά ... σκεφτόμουν πως  ένιωσα τουε και δεν το έκανα  ... ακομα το μετανιώνω  μερικές  φορές  

Σε περίπτωση σαν την παραπάνω, άνετα του το έκανα καλοκαιρινό χωρίς καμια αναστολή και χαρακτηρίστε με όπως θέλετε. Δε με απασχολεί καθόλου.

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.

Όσον αφορά τον εκδικητικό τρόπο αντιμετώπισης, θα πρέπει να είστε 100% σίγουροι για το ποιος το έκανε. Αλλιώς θα την πληρώσει κάποιος αθώος και δε θα είστε διαφορετικοί από τον ένοχο βάνδαλο.

Πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν ή ο βάνδαλος το κάνει με τέτοιον τρόπο ώστε να ενοχοποιηθεί άλλος.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Όσον αφορά τον εκδικητικό τρόπο αντιμετώπισης, θα πρέπει να είστε 100% σίγουροι για το ποιος το έκανε. Αλλιώς θα την πληρώσει κάποιος αθώος και δε θα είστε διαφορετικοί από τον ένοχο βάνδαλο.

Πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν ή ο βάνδαλος το κάνει με τέτοιον τρόπο ώστε να ενοχοποιηθεί άλλος.

ναι εννοείται. πχ να τον έχεις δει απο μακριά ή να στο έχει σφυρίξει κάποιος έμπιστος

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, tliako είπε

πάω να πάρω από το αμάξι κάποια πράγματα από το πορτμπαγκάζ  και βρίσκω μηχανάκι κολλημένο στο αμάξι ( το τιμόνι του ακούμπαγε στο αμάξι μου )

Πολύ ευγενικό σε βρίσκω. Αντίστοιχο περιστατικό στο δικό μου αμάξι, δέκα ημερών, τον βούτηξα, έγινε χαμός λέμε, αστυνομίες κακό. Πως την έχουνε δει τα μηχανάκια δεν καταλαβαίνω, έχω και εγώ μηχανή αλλά να κλείσω αμάξι να μην μπορεί να ανοίξει η πόρτα του, ποτέ δεν το έχω κάνει τι είναι αυτοί ρε..

Δημοσ.

Τι το ψαχνεις?

Εδω εγινε διαρρηξη (σπασιμο πορτας) σε καταστημα.

Καμερες μεσα , 3 προσωπα καταγεγγραμενα κανονικα ,ηταν πριν τον covid και τις μασκες.

Μηνυση video στην αστυνομια κτλ..

Αποτελεσμα ΜΗΔΕΝ...

Ακομα δεν τους εχουν βρει.

Η πλακα ηταν που μου ειπαν στο τμημα οτι τις 2 φατσες τις ειχαν απο αλλη διαρρηξη ο τριτος θα ειναι καινουργιος...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...