panosdOUG Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, NTC Labs είπε εχω μια υποψια οτι οι καμερες ειναι παρανομες με τον τροπο που ειναι τοποθετημενες και το τι κοιτανε.... Προφανώς και είναι παράνομες οι κάμερες δεν επιτρέπεται ούτε πεζοδρόμια να βιντεοσκοπουν λόγο προσωπικών δεδομένων και επειδή δεν με βλέπω να βγάζω άκρη γιατί τώρα το απόγευμα μου τα μασούσε η υπάλληλος ότι δεν μπορεί να μου δώσει το αρχείο κλπ θα πάω αύριο να ενημερώσω πως αν δεν μου δώσει το αρχείο θα ενημερώσω την αρμόδια υπηρεσία για το παράνομο της υπόθεσης με τις κάμερες και ασ με τρέχει και η security μετά. 1
Klausx Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, panosdOUG είπε Δεν έχω προσωπικά θέματα με κανέναν το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο για 7 μέρες στο ίδιο σημείο και μάλλον κάποιος θα θεώρησε πως είναι σωστό να το γρατσουνισει με κλειδί, πολύ κοντά στο σημείο που παρκάρα υπάρχει είσοδος πολυκατοικίας οπότε 90% κάποιος από εκεί το έκανε. Παραθέτω και εικόνα για να δείτε το σημείο. Δες ποιο αυτοκίνητο παρκάρει εκεί συχνά, GOLF ασημί; Αν συχνά σχεδόν μόνιμα είναι κάποιο συγκεκριμένο αυτοκίνητο εκεί παρκαρισμένο μπορεί να στο έκανε αυτός. Αν όμως βλέπεις κάθε φορά διαφορετικό όχημα μπορεί να ήταν παιδιά αφού είσαι μπροστά από φροντιστήριο. (Κακή θέση κοντά σε σχολεία κτλ) 4 ώρες πριν, tutuyo είπε για δες τι φαινεται πρωτα απο τις καμερες και μετα συμβουλεψου δικηγορο η μονη universal αληθεια που εχω κατανοησει ειναι να μην παρκαρεις ΠΟΤΕ πισω απο τζιπακι με εξωτερικο τροχο στο πορτ μπαγκαζ (πχ RAV). Πας γυρευοντας 2/2 ζημιες μου εχουν κανει ετσι η μια μαλιστα πανω στο νευρο του καπω, οποτε και δυσκολα επισκευασιμη Το έχω δει Live να σπρώχνει κάδους δίχως αύριο για να μπει....Εδώ δεν βρίσκουν πάρκινγκ με σμαρτ τι τα θέλουν τα θηρία στην Πόλη... 2
korakios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, panosdOUG είπε Προφανώς και είναι παράνομες οι κάμερες δεν επιτρέπεται ούτε πεζοδρόμια να βιντεοσκοπουν λόγο προσωπικών δεδομένων και επειδή δεν με βλέπω να βγάζω άκρη γιατί τώρα το απόγευμα μου τα μασούσε η υπάλληλος ότι δεν μπορεί να μου δώσει το αρχείο κλπ θα πάω αύριο να ενημερώσω πως αν δεν μου δώσει το αρχείο θα ενημερώσω την αρμόδια υπηρεσία για το παράνομο της υπόθεσης με τις κάμερες και ασ με τρέχει και η security μετά. μιλάς με δικηγόρο και θα σου πει αν δεχτεί εισαγγελέας να πάρει το υλικό βέβαια μπορείς ευγενικά πρώτα να ζητήσεις να δεις το αρχείο (όχι να το πάρεις) ,μήπως τον ξέρεις και μετά θα σου πει πάλι δικηγόρος για το πως θα κινηθείς Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από korakios
tutuyo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 15 λεπτά πριν, panosdOUG είπε αν δεν μου δώσει το αρχείο θα ενημερώσω την αρμόδια υπηρεσία για το παράνομο της υπόθεσης με τις κάμερες και ασ με τρέχει και η security μετά. αυτο το αψυχολογητο πως προεκυψε? τους ζητας χαρη κι αμα δεν σου κανουν οτι ζητας, θα τους εκδικηθεις κιολας? 13 2
panosdOUG Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 18 λεπτά πριν, korakios είπε μιλάς με δικηγόρο και θα σου πει αν δεχτεί εισαγγελέας να πάρει το υλικό βέβαια μπορείς ευγενικά πρώτα να ζητήσεις να δεις το αρχείο (όχι να το πάρεις) ,μήπως τον ξέρεις και μετά θα σου πει πάλι δικηγόρος για το πως θα κινηθείς 13 λεπτά πριν, tutuyo είπε αυτο το αψυχολογητο πως προεκυψε? τους ζητας χαρη κι αμα δεν σου κανουν οτι ζητας, θα τους εκδικηθεις κιολας? Έχω ζητήσει να δώ το υλικό απο χθές το υλικό οπως είπα είναι 7 μέρες καταγραφή καθώς δεν γνωρίζω πότε ακριβώς έγινε η ζημιά, η υπάλληλος μου είπε θα το κάνει ο τεχνικός που κοιτάει τις κάμερες σήμερα περίμενα ενημέρωση, δεν με πήρε τηλέφωνο και πήρα εγώ. Με ενημέρωσε λοιπόν οτι ο τεχνικός δεν απάντησε και θα του το ξαναπεί αύριο. Επειδή προφανώς ο άνθρωπος δεν έχει καμια υποχρέωση να με βοηθήσει και να δεί υλικο μιας εβδομάδας για να μου δώσει το απόσπασμα ζήτησα αν μπορούν να μου δώσουν εμένα το υλικό για να μην τους ταλαιπωρώ. Τους δίνω τον σκληρό μου περνάνε το υλικό και αν βρώ κάτι συνεχίζω με τις απαραίτητες ενέργειες, Δεν δέχονται να μου δώσουν το υλικό και προφανώς ο υπάλληλος δεν πρόκειται να με βοηθήσει πως θες να αντιδράσω? Ζητώ συγνώμη για το ύφος μου απλά δεν μπορώ να διανοηθώ το οτι υπάρχει υλικό και δεν μπορώ να το έχω. Δεν ζήτησα έτοιμη δουλειά σε καμία περίπτωση ζήτησα το υλικό γιατι καταλαβαίνω οτι δεν θα ασχοληθεί κανείς και καλα θα κάνει πρότεινα να υπάρξει αμοιβή και παλι αρνητικοί οπότε τι άλλο μπορώ να κάνω.
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, panosdOUG είπε Έχω ζητήσει να δώ το υλικό απο χθές το υλικό οπως είπα είναι 7 μέρες καταγραφή καθώς δεν γνωρίζω πότε ακριβώς έγινε η ζημιά, η υπάλληλος μου είπε θα το κάνει ο τεχνικός που κοιτάει τις κάμερες σήμερα περίμενα ενημέρωση, δεν με πήρε τηλέφωνο και πήρα εγώ. Με ενημέρωσε λοιπόν οτι ο τεχνικός δεν απάντησε και θα του το ξαναπεί αύριο. Επειδή προφανώς ο άνθρωπος δεν έχει καμια υποχρέωση να με βοηθήσει και να δεί υλικο μιας εβδομάδας για να μου δώσει το απόσπασμα ζήτησα αν μπορούν να μου δώσουν εμένα το υλικό για να μην τους ταλαιπωρώ. Τους δίνω τον σκληρό μου περνάνε το υλικό και αν βρώ κάτι συνεχίζω με τις απαραίτητες ενέργειες, Δεν δέχονται να μου δώσουν το υλικό και προφανώς ο υπάλληλος δεν πρόκειται να με βοηθήσει πως θες να αντιδράσω? Ζητώ συγνώμη για το ύφος μου απλά δεν μπορώ να διανοηθώ το οτι υπάρχει υλικό και δεν μπορώ να το έχω. Δεν ζήτησα έτοιμη δουλειά σε καμία περίπτωση ζήτησα το υλικό γιατι καταλαβαίνω οτι δεν θα ασχοληθεί κανείς και καλα θα κάνει πρότεινα να υπάρξει αμοιβή και παλι αρνητικοί οπότε τι άλλο μπορώ να κάνω. Καταλαβαίνεις φαντάζομαι οτι δεν είναι υποχρεωμένοι να στο δώσουν. 8
panosdOUG Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Καταλαβαίνεις φαντάζομαι οτι δεν είναι υποχρεωμένοι να στο δώσουν. Εννοείται ότι δεν είναι υποχρεωμένοι απλά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν βοηθάνε δεν ζήτησα κάτι τρομερό, αύριο μπορεί ο ίδιος άνθρωπος να το κάνει σε δικό τους αυτοκίνητο. Επίσης χθες μου είπαν να περάσω σήμερα πρωί να μου το δώσουν και σήμερα που πήγα εκεί είχα άλλη αντιμετώπιση για αυτό είμαι εκτός εαυτού.
tutuyo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δεν είσαι σε θέση να απαιτήσεις τίποτα. Μπορεί να το μετανοιωσαν, μπορεί να τους συμβούλεψαν να μη εμπλακούν σε αντεκδικηση τρίτων, μπορεί να μην θέλουν να δώσουν το υλικό τους σε κάποιο 3ο ακριβώς επειδή μπορει να φτάσει να απολογούνται αυτοί. Πολλά μπορει Δεν έχουν καμία υποχρέωση να σου δώσουν τίποτα Αντιλαμβάνομαι τον πόνο σου, όλοι τον έχουμε πιει σε τέτοιες φάσεις, αλλά το πρόβλημα σου δεν είναι η εταιρεία και οι κάμερες τους 7
Bitbit Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 φίλε αρχίζεις να χάνεις τη μπάλα από τα νεύρα σου. Δεν είναι υποχρεωμένοι να στο δώσουν και πιθανόν δε θα στο δώσουν. Ειδικά αυτό που ζητάς, να σου αντιγράψουν το υλικό στον σκληρό σου είναι για γέλια. Εμένα αν μου το έλεγες και επέμενες όπως μάλλον κάνεις, θα σου έλεγα όπως είσαι έφυγες. Πόσο μάλλον αν είναι και παράνομες οι κάμερες, μπλέκεται η κατάσταση. Προφανώς είχες άλλη αντιμετώπιση διότι το σκέφτηκαν καλύτερα 1
zelmanblue Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Θα σου πρότεινα να μιλήσεις με τον τεχνικό απευθείας και να του ζητήσεις πολύ ευγενικά αν μπορεί να δείτε μαζί το υλικό μπας και καταλάβεις ποιος ήταν γτ αλλιώς δεν σε βλέπω να βγάζεις άκρη 6 2
panosdOUG Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, tutuyo είπε Δεν είσαι σε θέση να απαιτήσεις τίποτα. Μπορεί να το μετανοιωσαν, μπορεί να τους συμβούλεψαν να μη εμπλακούν σε αντεκδικηση τρίτων, μπορεί να μην θέλουν να δώσουν το υλικό τους σε κάποιο 3ο ακριβώς επειδή μπορει να φτάσει να απολογούνται αυτοί. Πολλά μπορει Δεν έχουν καμία υποχρέωση να σου δώσουν τίποτα Αντιλαμβάνομαι τον πόνο σου, όλοι τον έχουμε πιει σε τέτοιες φάσεις, αλλά το πρόβλημα σου δεν είναι η εταιρεία και οι κάμερες τους 9 λεπτά πριν, Bitbit είπε φίλε αρχίζεις να χάνεις τη μπάλα από τα νεύρα σου. Δεν είναι υποχρεωμένοι να στο δώσουν και πιθανόν δε θα στο δώσουν. Ειδικά αυτό που ζητάς, να σου αντιγράψουν το υλικό στον σκληρό σου είναι για γέλια. Εμένα αν μου το έλεγες και επέμενες όπως μάλλον κάνεις, θα σου έλεγα όπως είσαι έφυγες. Πόσο μάλλον αν είναι και παράνομες οι κάμερες, μπλέκεται η κατάσταση. Προφανώς είχες άλλη αντιμετώπιση διότι το σκέφτηκαν καλύτερα Συμφωνώ πως δεν έχουν καμία υποχρέωση και θα κάνουν ότι νομίζουν ως εδώ. Δεν έχω χάσει τη μπάλα ακόμη απλά σήμερα συνειδητοποίησα ότι δεν πρόκειται να κερδίσω κάτι οπότε επειδή 90% το περιστατικό συνέβη από κάποιον εκεί τριγύρω σκέφτηκα ότι καλό θα ήταν να ενημερώσω πρώτα τους παραβάτες για τις κάμερες και για το που σκοπεύουν καθώς υπάρχει και φροντιστήριο δίπλα με μικρά παιδιά και αν δεν συνεργαστούν να κάνω μια καταγγελία σαν πολίτης που είμαι, αν δεν έχουν λερωμένη την φωλιά τους μια χαρά υλικό θα μου δώσουν αλλιώς απλά θα τους τρέξω εγώ. Και ξαναλέω δεν εινάι καθόλου σωστό αυτό που λέω αλλά αυτή τη φορά δνε θα το αφήσω έτσι. Εννοείται ο καθένας μπορεί να κρίνει την πράξη και να πει ότι θέλει. 2
korakios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, panosdOUG είπε αλλιώς απλά θα τους τρέξω εγώ εσύ δε μπορείς να κάνεις τίποτα πέρα απο καταγγελία και να αφαιρεθούν/μετακινηθούν οι κάμερες . Επίσης δε σε κόβω να απευθύνεσαι σε δικηγόρο , νομίζω ήδη έπρεπε να κάνεις μήνυση κατα άγνωστου, γιαυτό τουλάχιστον ρίξτο στην κλάψα και στα παρακάλια μπας και δεις το βίντεο και ίσως τουλάχιστον αναγνωρίσεις το άτομο καλή επιτυχία , αν και χλωμό το κόβω μιας και σε όλα λάθος το έχεις πιάσει το θέμα 1
Klausx Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, panosdOUG είπε Συμφωνώ πως δεν έχουν καμία υποχρέωση και θα κάνουν ότι νομίζουν ως εδώ. Δεν έχω χάσει τη μπάλα ακόμη απλά σήμερα συνειδητοποίησα ότι δεν πρόκειται να κερδίσω κάτι οπότε επειδή 90% το περιστατικό συνέβη από κάποιον εκεί τριγύρω σκέφτηκα ότι καλό θα ήταν να ενημερώσω πρώτα τους παραβάτες για τις κάμερες και για το που σκοπεύουν καθώς υπάρχει και φροντιστήριο δίπλα με μικρά παιδιά και αν δεν συνεργαστούν να κάνω μια καταγγελία σαν πολίτης που είμαι, αν δεν έχουν λερωμένη την φωλιά τους μια χαρά υλικό θα μου δώσουν αλλιώς απλά θα τους τρέξω εγώ. Και ξαναλέω δεν εινάι καθόλου σωστό αυτό που λέω αλλά αυτή τη φορά δνε θα το αφήσω έτσι. Εννοείται ο καθένας μπορεί να κρίνει την πράξη και να πει ότι θέλει. Δες ποιο αυτοκίνητο παρκάρει εκεί συχνά, GOLF ασημί; Αν συχνά σχεδόν μόνιμα είναι κάποιο συγκεκριμένο αυτοκίνητο εκεί παρκαρισμένο μπορεί να στο έκανε αυτός. Αν όμως βλέπεις κάθε φορά διαφορετικό όχημα μπορεί να ήταν παιδιά αφού είσαι μπροστά από φροντιστήριο. (Κακή θέση κοντά σε σχολεία κτλ) Μετά θα έχεις περισσότερους να φοβάσαι για το αυτοκίνητο... Υπάρχει πάντα η περίπτωση να είδαν ότι είναι γνωστός γείτονας και γιαυτό να τα μασάνε τώρα. Από το σπίτι σου δεν βλέπεις το αυτοκίνητο μήπως βάλεις δικιά σου κάμερα; 1
panosdOUG Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Έχω ήδη πάει στο τμήμα για μήνυση και μου είπαν χωρίς βίντεο θα γίνει κατά αγνώστου και απλά θα πάει στο αρχείο οπότε δεν υπήρχε λόγος, επίσης έχω φωτογραφίες από το σημείο που έγινε το περιστατικό από πολλές γωνιές ώστε να αποδεικνύεται ότι δεν ενοχλώ κάπου όχι ότι θα ήταν σωστό να μου το χαρακώσουν αλλά τέλος πάντων. Έχω εξαντλήσει τα παρακάλια και την κλάψα και δεν πέτυχε κάτι από αυτά για αυτό η επόμενη κίνηση είναι να ενημερώσω και από εκεί και πέρα αναλάμβανει ο δικηγόρος μου. Για πες μου σε παρακαλώ ποια θα ήταν η δική σου σωστή κίνηση για να δω τι έχω κάνει λάθος. 4 λεπτά πριν, korakios είπε εσύ δε μπορείς να κάνεις τίποτα πέρα απο καταγγελία και να αφαιρεθούν/μετακινηθούν οι κάμερες . Επίσης δε σε κόβω να απευθύνεσαι σε δικηγόρο , νομίζω ήδη έπρεπε να κάνεις μήνυση κατα άγνωστου, γιαυτό τουλάχιστον ρίξτο στην κλάψα και στα παρακάλια μπας και δεις το βίντεο και ίσως τουλάχιστον αναγνωρίσεις το άτομο καλή επιτυχία , αν και χλωμό το κόβω μιας και σε όλα λάθος το έχεις πιάσει το θέμα 4 λεπτά πριν, Klausx είπε Δες ποιο αυτοκίνητο παρκάρει εκεί συχνά, GOLF ασημί; Αν συχνά σχεδόν μόνιμα είναι κάποιο συγκεκριμένο αυτοκίνητο εκεί παρκαρισμένο μπορεί να στο έκανε αυτός. Αν όμως βλέπεις κάθε φορά διαφορετικό όχημα μπορεί να ήταν παιδιά αφού είσαι μπροστά από φροντιστήριο. (Κακή θέση κοντά σε σχολεία κτλ) Μετά θα έχεις περισσότερους να φοβάσαι για το αυτοκίνητο... Υπάρχει πάντα η περίπτωση να είδαν ότι είναι γνωστός γείτονας και γιαυτό να τα μασάνε τώρα. Από το σπίτι σου δεν βλέπεις το αυτοκίνητο μήπως βάλεις δικιά σου κάμερα; Υπάρχουν 2 με 3 διαφορετικά αυτοκίνητα που το βάζουν εκεί αλλά και πάλι δεν μπορώ να αποδείξω κάτι . Από το σπίτι δυστυχώς δεν έχω οπτική επαφή σκέφτηκα για dashcam αλλά και αυτή είναι παράνομη και σε περίπτωση που πέσω σε περίεργο αστυνομικό σε έλεγχο πολύ πιθανό να έχω θέμα.
korakios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, panosdOUG είπε Για πες μου σε παρακαλώ ποια θα ήταν η δική σου σωστή κίνηση για να δω τι έχω κάνει λάθος. τώρα ανέφερες τα παραπάνω , τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει ο δικηγόρος σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις