Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγινε αλλαγη οθονης σε isystem με γνησια οθονη σε Iphone xs max εκτος εγγυησης Κοστος 369 ευρω Την παλια οθονη δεν την δινουν πισω αλλα την στελνουν σε Apple Εγγυηση μονο 3 μηνες Ειδικα το δευτερο δεν ειναι αντιθετο με νομοθεσια για γνησια ανταλλακτικα ? Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από Γιάννης Platano
flyer Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Υπόλοιπο αρχικής εγγύησης ή 90 ημέρες. Όποιο είναι μεγαλύτερο. "Our guarantee after service We guarantee our service, including replacement parts, for 90 days or the remaining term of your Apple warranty or AppleCare+ coverage, whichever is longer. We offer this whenever you get service from us or from an Apple Authorized Service Provider." https://support.apple.com/iphone/repair/service
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δεν υπηρχε εγγυηση .Οι 90 ημερες μονο ειναι νομιμο ? Το να μην επιστεφουν το παλιο ανταλλακτικο ? Ποιος μου λεει οτι εβαλαν καινουργιο ?
basilis5 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν υπηρχε εγγυηση .Οι 90 ημερες μονο ειναι νομιμο ? Το να μην επιστεφουν το παλιο ανταλλακτικο ? Ποιος μου λεει οτι εβαλαν καινουργιο ? Η apple. Αλλα το ερωτημα ειναι, αφου δεν συμφωνουσες γιατι το εκανες; επισης σε ποια νομοθεσια αναφερεσαι, δεν εχω εικονα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 31 λεπτά πριν, basilis5 είπε Η apple. Αλλα το ερωτημα ειναι, αφου δεν συμφωνουσες γιατι το εκανες; επισης σε ποια νομοθεσια αναφερεσαι, δεν εχω εικονα. Δεν ειχα αλλη επιλογη δυστυχως Ρωτησα αν υπαρχει νομοθεσια , δεν ξερω αν υπαρχει, για την εγγυηση ανταλλακτικων και για την επιστροφη αυτων που αλλαξαν Αν υπαρχει η Apple ειναι υποχρεωμενη να υπακουσει
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν υπηρχε εγγυηση .Οι 90 ημερες μονο ειναι νομιμο ? Το να μην επιστεφουν το παλιο ανταλλακτικο ? Ποιος μου λεει οτι εβαλαν καινουργιο ? Η οθόνη τι είχε και την άλλαξες;Την παλιά τι την θέλεις να την κάνεις;Την ζητησες και σου είπαν όχι;
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Η οθόνη τι είχε και την άλλαξες;Την παλιά τι την θέλεις να την κάνεις;Την ζητησες και σου είπαν όχι; Εβγαζε μια χοντρη μvβ γραμμη στο πλαι Ναι την ζητησα και εγραψα την απαντηση που πηρα Δικια μου ηταν οτι ηθελα θα την εκανα Το κινητο δεν ηταν δικο μου αλλα δικου μου ατομου Εγω εχω... διαζυγιο με Appla
Nabuko Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Ναι την ζητησα και εγραψα την απαντηση που πηρα Δικια μου ηταν οτι ηθελα θα την εκανα Όχι, σύμφωνα με τους όρους που αποδέχθηκε η κάτοχος, τα καινούρια ανταλλακτικά περνάνε στην ιδιοκτησία σου και τα παλιά στην apple. https://www.apple.com/legal/sales-support/terms/repair/generalservice/servicetermsen/ Apple will retain the replaced part or product that is exchanged during service as its property, and the replacement part or product will become your property.
SPY_oo7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Πρωφανως οι οροι της απλε ειναι καταχρηστικοι και δεν συμβαδίζουν με την ευρωπαικη νομοθεσια.Εχει δικο της βιλαετι αυτη....Το θεμα ειναι οτι αυτα τα κανουν οπου τούς παίρνει στην ιταλια πχ τους τον κοψαν τον βηχα. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2022 από SPY_oo7 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, SPY_oo7 είπε Πρωφανως οι οι οροι της απλε ειναι καταχρηστικοι και δεν συμβαδίζουν με την ευρωπαικη νομοθεσια.Εχει δικο της βιλαετι αυτη....Το θεμα ειναι οτι αυτα τα κανουν οπου τούς παίρνει στην ιταλια πχ τους τον κοψαν τον βηχα. Αυτο πιστευω κι εγω αλλα δεν το εχω ψαξει πιο πολυ Δινουν ενα χρονο εγγυηση αλλα μεσω Infoquest την κανουν δυο .
CheOnWeb Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε Πρωφανως οι οι οροι της απλε ειναι καταχρηστικοι και δεν συμβαδίζουν με την ευρωπαικη νομοθεσια.Εχει δικο της βιλαετι αυτη....Το θεμα ειναι οτι αυτα τα κανουν οπου τούς παίρνει στην ιταλια πχ τους τον κοψαν τον βηχα. Ποιοι όροι δεν συμβαδίζουν με την ευρωπαϊκή νομοθεσία; Τι έγινε στην Ιταλία;
SPY_oo7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Τα παλια ανταλακτικα εκτός εγγύησης τα κρατανε για να αποτρεψουν την κινηση γνησιων ανταλακτικων στα μετχειρησμενα.Η ευρωπαικη νομοθεσια λεει οτι τα παλια ανταλακτικα εκτός εγγύησης παραδίδονται στον πελατη και το ανταλακτικο εχει τουλαχιστον ενα χρονο εγγυησης παρεχόμενη απο το καταστημα τοποθετησης 2 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Ποιοι όροι δεν συμβαδίζουν με την ευρωπαϊκή νομοθεσία; Τι έγινε στην Ιταλία; Εφαγε φαπα η απλε διαβασε μονο σου .Η ευρωπαικη νομοθεσια περι εγγυησεων ειναι γνωστη και στα 5χρονα. 7 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δινουν ενα χρονο εγγυηση αλλα μεσω Infoquest την κανουν δυο Ειναι υποχρεωμενοι δεν το κανουν απο καλη καρδια 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 18 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε Τα παλια ανταλακτικα εκτός εγγύησης τα κρατανε για να αποτρεψουν την κινηση γνησιων ανταλακτικων στα μετχειρησμενα.Η ευρωπαικη νομοθεσια λεει οτι τα παλια ανταλακτικα εκτός εγγύησης παραδίδονται στον πελατη και το ανταλακτικο εχει τουλαχιστον ενα χρονο εγγυησης παρεχόμενη απο το καταστημα τοποθετησης Εφαγε φαπα η απλε διαβασε μονο σου .Η ευρωπαικη νομοθεσια περι εγγυησεων ειναι γνωστη και στα 5χρονα. Ειναι υποχρεωμενοι δεν το κανουν απο καλη καρδια Κι εγω ετσι ακριβως πιστευω.
CheOnWeb Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 15 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε Η ευρωπαικη νομοθεσια περι εγγυησεων ειναι γνωστη και στα 5χρονα. Ναι αλλά αφορά τους πωλητές, όχι τους κατασκευαστές. Οι πωλητές (infoquest, iSystem κλπ) παρέχουν κανονικά την νομική εγγύηση των 2 ετών. Ο νόμος λέει ότι εμπορική εγγύηση μπορεί να είναι όσο θέλει ο κατασκευαστής. Άρα η Apple είναι σύννομη. Επίσης, Νόμος 4512/2018 Άρθρο 5α 4. Σε περίπτωση αντικατάστασης του αγαθού ή ανταλλακτικού του, η εμπορική εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη τη διάρκειά της ως προς το νέο αγαθό ή ανταλλακτικό, εκτός αν σε αυτή ορίζεται διαφορετικά.
SPY_oo7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Σημασια εχει οτι ο κταναλωτης εντος ευρωπαϊκής ένωσης απολαμβανει διετη εγυυηση χωρίς αστερισκους και παραπομπες όπως κανει η απλε που δινει ενα συν ενα υπο προυποθεσεις και σε οποιον το γνωριζει. 36 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Σε περίπτωση αντικατάστασης του αγαθού ή ανταλλακτικού του, η εμπορική εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη τη διάρκειά της ως προς το νέο αγαθό ή ανταλλακτικό, εκτός αν σε αυτή ορίζεται διαφορετικά. Οπως ειπαμε εμπορικα ο καθενας κανει οτι θελει και για αυτο υπαρχει ο νόμος που προστατυει τον καταναλωτη.Ο κταναλωτης λοιπον εντός ευρωπαικης ενωσης βαση νομοθεσιας εχει συγκεκριμενα δικαιωματα.Η απλε εχει μια τακτικη να κινητε σε γκριζες ζωνες εφαρμοζοντας την εμπορικη της πολιτικη και στον ευρωπαιο καταναλωτη.Στη ιταλια της τον κοψαν τον βηχα επίσημα στην Ελαδδα επιλεγει να κινητε ημυπαρανομα αφου οντας μια μικρη αγορα μας εχει χε@@νους Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2022 από SPY_oo7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα