Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Hetfield είπε

Το ειπα και στο διπλανο φορουμ, θα το πω κι εδω για αυτους που δεν καταλαβαινουν την ειδηση.

Η FCC εβαλε στη μαυρη λιστα την Kaspersky, πρακτικα αυτο σημαινει οτι οι δημοσιοι (και μη) οργανισμοι των ΗΠΑ δεν θα μπορουν να προμηθευονται το συγκεκριμενο Ρωσικο λογισμικο ασφαλειας. Μονο αυτους αφορα η συγκεκριμενη ενεργεια, ουτε εσενα ουτε και μενα.

Στο δια ταυτα, αν ησουν ησουν προεδρος της FCC τι θα εκανες; 

Αν ησουν αρχηγος ΓΕΕΘΑ, θα επετρεπες προμηθεια Τουρκικων bayraktar για να υπερασπιστεις το.... Αιγαιο;

Συνελθετε παιδια. Και επιτελους μαθετε οχι μονο να διαβαζετε τις ειδησεις αλλα και να τις καταννοειτε.

Αυτό ακριβώς. Μερικοί διαβάζουν έναν τίτλο, καταλαβαίνουν ό,τι θέλουν και βγάζουν τη χολή τους... Χειρότερα από Facebook.

Επεξ/σία από MitsosDaBest13
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Hetfield είπε

Ετσι ειναι, αλλα ακομη κι αν παρουμε το αγνο σεναριο (του οτι η Kaspersky θελει η ιδια να ειναι αξιοπιστη προς ολους τους πελατες της), και μονο απο το γεγονος οτι εχει την εδρα της στη Ρωσια, διεπεται απο Ρωσικο δικαιο(?) την κανει ευαλωτη σε πιεσεις και κατευθυνσεις απο το Ρωσικο καθεστως.

Δεν υπαρχει ελευθερια, δημοκρατια και κρατος δικαιου στην Ρωσια, οποτε μια τετοια αποφαση ηταν αναποφευκτη.

ΥΓ: Εδω βγηκε η βρωμα οτι οι δικοι του δηλητηριασε τις διπλωματικες αποστολες που ηταν ο Ρομαν μεσα σε αυτες. Εδω εχει αποδειχθει οτι δηλητηριαζε με ραδιενεργα ισοτοπα και δηλητηρια οσους δεν του αρεσουν. Στην Kaspersky θα κολλησει; Για ορεκτικο την εχει.

...τα ίδια είναι και σε αμερική, κίνα, ινδία και τις "δυνατές" χώρες της ε.ε.

Δημοσ.

Ποτέ ρώσικο λογισμικό. Χρόνια τώρα είμαι απόλυτα ευχαριστημένη με τον Νόρτωνα και έχω το κεφάλι μου ήσυχο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...