Fordakias7 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, Haldol είπε Όχι τόσο ακραίο, αλλά το Polo μου (πρώτη κυκλοφορία '08) έχει ~135K. Δηλαδή < 10K το χρόνο. Τρέμω την ώρα και τη στιγμή που θα το βγάλω για πούλημα για το πρήξιμο που θα φάω (το 'κανα ήδη μία φορά, δε θέλω να ξαναπεράσω την εμπειρία). smart 700 2004 75k δηλαδή περίπου 4000 χιλιόμετρα τον χρόνο και μιλάμε για σμαρτάκι που δεν βρίσκεις με λίγα χιλιόμετρα πραγματικά.Είμαι σε σκέψεις να το πουλήσω ως εκθεσιακό 🤣
tsaltinho Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 BMW E92. 320 και πανω. Αν θελεις και γκαζια και δεν εχεις προβλημα με τελη/βενζινες, βουρ για το 335
YellowGr Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 ωχ το ειχα ξεχασει τελειως αυτο το thread. Με ετρωγε αυτο με τα χιλιομετρα και αρχισα να κλεινω προς cla 180 , gla 180 η χ1 αλλα τωρα διαβαζω αυτο που λετε για τα χιλιομετρα και ισως το ξανασκεφτω. Ωραιο το 335 αλλα που θα το πουλησεις μετα τετοιο αμαξι
tsaltinho Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 13 ώρες πριν, YellowGr είπε ωχ το ειχα ξεχασει τελειως αυτο το thread. Με ετρωγε αυτο με τα χιλιομετρα και αρχισα να κλεινω προς cla 180 , gla 180 η χ1 αλλα τωρα διαβαζω αυτο που λετε για τα χιλιομετρα και ισως το ξανασκεφτω. Ωραιο το 335 αλλα που θα το πουλησεις μετα τετοιο αμαξι Πάντα υπάρχουν αγοραστές. Και μην ξεχνάς ότι είναι αυτοκίνητο 10+ χρονών, που σημαίνει ότι δεν έχει φόρο πολυτελείας. Με 20Κ παίρνεις ένα και το πουλάς σε 4-5 χρόνια 13-14Κ, μπορεί και λίγο πιο κάτω γιατί η αγορά τώρα είναι στα ύψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα