Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σκεφτομαι να αγορασω ενα αυτοκινητου και θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας τις σκεψεις μου.

Ειμαι στα λατε 20ς και σκεφτομαι κατι σπορ , αυτα που μου αρεσουν ειναι SLK R171 και Audi TT σε budget μικροτερο απο 20κ. Δεν εχω σκοπο να κανω οικογενοια στο αμεσο μελλον .

Το προβλημα ειναι οτι ειναι πολυ δυσκολο να βρεις (ειδικα για το ρ171) αυτοκινητα της προκοπης , ολα εχουν 150κ+ χιλιομετρα και ενας θεος ξερει τι συντηρηση τους εχουν κανει μιας και προκειτε για 10+ χρονια αμαξια.

Το επομενο που μου αρεσει ειναι και το ρ172 , το θεμα ειναι οτι με τοσα λευτα 20-30κ δεν μου παει να τα δωσω για 10+ χρονων αμαξι ενω μπορω να παρω x1 η cla 180 η GLA 7ετιας . 

Γενικα ειμαι λιγο μπερδεμενος . Η βασικη μου εννοια ειναι οτι θελω ενα ωραιο αυτοκινητο αλλα απο την αλλη δεν θελω να δωσω πανω απο 25κ μιας και θεωρω οτι ειναι το πιο depreciated asset του πλανητη.  Κανω λιγα χιλιομετρα το χρονο (ισως μαξ 10κ κυριως σε εκδρομες). 

Αυτα :D

Επεξ/σία από YellowGr
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, YellowGr είπε

Το προβλημα ειναι οτι ειναι πολυ δυσκολο να βρεις (ειδικα για το ρ171) αυτοκινητα της προκοπης , ολα εχουν 150κ+ χιλιομετρα

Κανένα από αυτά δεν σου έκανε κλικ? Όλα από ιδιώτες

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, YellowGr είπε

Καλησπερα σκεφτομαι να αγορασω ενα αυτοκινητου και θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας τις σκεψεις μου.

Ειμαι στα λατε 20ς και σκεφτομαι κατι σπορ , αυτα που μου αρεσουν ειναι SLK R171 και Audi TT σε budget μικροτερο απο 20κ. Δεν εχω σκοπο να κανω οικογενοια στο αμεσο μελλον .

Το προβλημα ειναι οτι ειναι πολυ δυσκολο να βρεις (ειδικα για το ρ171) αυτοκινητα της προκοπης , ολα εχουν 150κ+ χιλιομετρα και ενας θεος ξερει τι συντηρηση τους εχουν κανει μιας και προκειτε για 10+ χρονια αμαξια.

Το επομενο που μου αρεσει ειναι και το ρ172 , το θεμα ειναι οτι με τοσα λευτα 20-30κ δεν μου παει να τα δωσω για 10+ χρονων αμαξι ενω μπορω να παρω x1 η cla 180 η GLA 7ετιας . 

Γενικα ειμαι λιγο μπερδεμενος . Η βασικη μου εννοια ειναι οτι θελω ενα ωραιο αυτοκινητο αλλα απο την αλλη δεν θελω να δωσω πανω απο 25κ μιας και θεωρω οτι ειναι το πιο depreciated asset του πλανητη.  Κανω λιγα χιλιομετρα το χρονο (ισως μαξ 10κ κυριως σε εκδρομες). 

Αυτα :D

Αν δεν ψάχνεις αποκλειστικά 2θεσιο, τότε υπάρχουν και τα Audi A5, Mercedes E-coupe. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nabuko είπε

Κανένα από αυτά δεν σου έκανε κλικ? Όλα από ιδιώτες

Ισως το ΤΤ , τα σλκ πως ακριβως περιμενουν να πιστεψουμε οτι απο το 2008 μεχρι σημερα εχουν 68000 χιλιομετρα?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, YellowGr είπε

τα σλκ πως ακριβως περιμενουν να πιστεψουμε οτι απο το 2008 μεχρι σημερα εχουν 68000 χιλιομετρα?

Δευτεροτρίτο αμάξι που έβγαινε για βόλτα κανά ΣΚ? 

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ότι και να πάρεις ΜΑΚΡΙΆ από πειραγμένα αμάξια, και από αγγελίες που γράφουν ότι ναναι από ιπποδύναμη. 

Το Slk 200 r171 έχει 163 και με το facelift 184 άλογα,

ούτε 200,ουτε 240.

To TT 8J,2006-2014, το 1.8 έχει 160 άλογα,

ούτε 180 ούτε 190 ούτε 200, 

το 2λιτρο έχει 200, με το facelift 211 και 272 το tts. 

Οτιδηποτε άλλο γράφουν οι πωλητές είτε λένε ψέμματα, είτε το έχουν πειραγμενο και δεν το λένε, είτε δεν ξέρουν. Μακριά από αυτούς. 

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, jmmys είπε

Ότι και να πάρεις ΜΑΚΡΙΆ από πειραγμένα αμάξια, και από αγγελίες που γράφουν ότι ναναι από ιπποδύναμη. 

Το Slk 200 r171 έχει 163 και με το facelift 184 άλογα,

ούτε 200,ουτε 240.

To TT 8J,2006-2014, το 1.8 έχει 160 άλογα,

ούτε 180 ούτε 190 ούτε 200, 

το 2λιτρο έχει 200, με το facelift 211 και 272 το tts. 

Οτιδηποτε άλλο γράφουν οι πωλητές είτε λένε ψέμματα, είτε το έχουν πειραγμενο και δεν το λένε, είτε δεν ξέρουν. Μακριά από αυτούς. 

Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες , σε καμια περιπτωση δεν θελω κατι πειραγμενο ουτε στο ελαχιστο.

Δημοσ.

Υποψιν οτι τα 140.000 χλμ που λες για το r171 είναι τίποτα.

Οι κινητήρες αυτοί πανε άνετα το 400 χιλ χλμ

Το πρόβλημα είναι με την οροφή αυτό να προσέξεις

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτάς κ το 2λιτρο ττ συνήθως είναι κ 5κ κάτω κ πιο προσφατα.. την διαφορα από τον φόρο πολυτελείας θα την καλύψεις  μετά από 10ετια+

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Πολυ προσοχη στα γυρισμενα χιλιομετρα. Ψαχνοντας πριν μερικα χρονια για slk, ειδαν πολλα τα ματια μου. Τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο, βρηκα ενα αστερι με λιγα (πραγματικα) χιλιομετρα, το πληρωσα 3-4 χιλιαρικα παραπανω απ το μεσο ορο πωλησης των slk, αλλα μετα απο 7 χρονια το χαιρομαι ακομα, χωρις να μου εχει βγαλει το παραμικρο (με τη συντηρηση ομως παντα στην αντιπροσωπεια)

Δημοσ.
Στις 29/3/2022 στις 12:22 ΜΜ, YellowGr είπε

....

... μήπως εννοείς overpriced? 

K εφόσον έχεις αυτή την λογική (στην οποία συμφωνώ απόλυτα)..κ αφού η απόσβεση ίσως να μην συμβεί ποτέ δεν βρίσκεις κανένα αυτοκίνητο που να γεμίζει κουτάκια in the modern era?

Η αξιοπιστία κ λοιπές δικαιολογίες, φυσικά με αφήνουν αδιάφορο, αφού τα πάντα είναι εξάρτηση του πόσο έχει προσέξει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης (πόσο χρήμα κ χρόνο έχει αφιερώσει)... άλλωστε αρκετός κόσμος(τουλάχιστον εδώ), έχει τις δικές του εμπειρίες με τις "premium" μάρκες.

Δημοσ.
Στις 29/3/2022 στις 3:37 ΜΜ, YellowGr είπε

Ισως το ΤΤ , τα σλκ πως ακριβως περιμενουν να πιστεψουμε οτι απο το 2008 μεχρι σημερα εχουν 68000 χιλιομετρα?

Τέτοια αμάξια μπορεί να ήταν για ΣΚ δεν μου κάνει εντύπωση ένα τέτοιο αμάξι να έχει 70κ το δικό μου μοντεο του 2002 αγορασμένο κούτα εχει 86κ

Αν δεν έχεις θέμα με τα κυβικά κοίτα για z4 3λιτρο φίλε θα το ευχαριστηθείς και με το παραπάνω!

• Like 1
Δημοσ.
Στις 29/3/2022 στις 3:37 ΜΜ, YellowGr είπε

Γιατι σου κανει εντυπωση?

Δεν ειναι αυτοκινητα για καθημερινη μετακινηση συνηθως.

Πχ το δικο μου το πηρα πριν 2 χρονια και με το ζορι εχω κανει 10000χλμ.Και δεν εχω καν δευτερο αυτοκινητο.

Παντως μη σε αποθαρρυνουν και τα 150000χλμ.Αν ειναι μερακλης ο ιδιοκτητης προτιμησε το σε σχεση με ενα με τα μισα χλμ αλλα οτι να ναι ιδιοκτητη.Φυσικα να μη το πουλαει στο θεο.Αν ειναι παιρνεις το φθηνο και το μαζευεις εσυ τοτε.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Fordakias7 είπε

Τέτοια αμάξια μπορεί να ήταν για ΣΚ δεν μου κάνει εντύπωση ένα τέτοιο αμάξι να έχει 70κ το δικό μου μοντεο του 2002 αγορασμένο κούτα εχει 86κ

Αν δεν έχεις θέμα με τα κυβικά κοίτα για z4 3λιτρο φίλε θα το ευχαριστηθείς και με το παραπάνω!

Εδω το δικο μου το golf εχει 90χιλ χλμ και ειναι του 2007 που είναι το περίεργο, καποιος μπορει να εχει και αλλα μεσα ή οι αναγκες του σε μετακινησεις εντος πολης να ειναι μικρές

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Εδω το δικο μου το golf εχει 90χιλ χλμ και ειναι του 2007 που είναι το περίεργο, καποιος μπορει να εχει και αλλα μεσα ή οι αναγκες του σε μετακινησεις εντος πολης να ειναι μικρές

Όχι τόσο ακραίο, αλλά το Polo μου (πρώτη κυκλοφορία '08) έχει ~135K. Δηλαδή < 10K το χρόνο. Τρέμω την ώρα και τη στιγμή που θα το βγάλω για πούλημα για το πρήξιμο που θα φάω (το 'κανα ήδη μία φορά, δε θέλω να ξαναπεράσω την εμπειρία).

:P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...