mr.Vox Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, papp0us είπε Εγώ πραγματικα δεν κατάλαβα. Έκανες μια αγορά ένα κατάστημα το οποίο πλέον δεν καλύπτει τις ανάγκες σου. Δεκτή η απόφαση σου, να μην ξαναπάρεις ούτε καρφίτσα απο αυτόν, και απόλυτα κατανοητή κιόλας, αλλα αυτό με το μαγαζί που έκλεισε, δεν καταλαβαίνω γιατί το λες και το ξαναλες. Έπρεπε να κρατήσει υποκατάστημα εκει που σε βολεύει επειδή πήρες μια μπαταρία από εκεί; Επίσης, γιατι είσαι τόσο φόρα προκατειλημμένος με τον επαγγελματισμό του; Επειδή σου ζήτησε να του γυρίσεις τη μπαταρία, και δεν έδωσε εντολή παραλαβής απο την καλή του την καρδιά, για να σε βγάλει απο κόπο και έξοδα; Αν την πάρει πίσω, και ΔΕΝ την φτιάξει, ρίξε αρνητικές, κατάρες, ότι θες. Τώρα πέρα απο το δικό σου "μα εγώ αλλιώς το είχα φανταστεί" δε βλέπω που είναι το πρόβλημα στην ολη φάση. Φουλ φιλικά έτσι, επειδή σε βλέπω και τα έχεις πάρει 😂 Αν έχει νομικό πάτημα να το κάνει λόγο της φύσης της μπαταρίας, και είναι ξεκάθαρος μαζί σου, τότε ναι, γιατι μην ειμαι οκ με αυτό; αν θέλω ντε και καλά εγγύηση πάω απο αλλού, όχι απο αυτόν. Για ποιον επαγγελματισμό μιλάμε που δεν ενημέρωνει ούτε από το site του ότι οι πελάτες θα εξυπηρετούνται από το κεντρικό του κατάστημα στο Κορωπί; Στα μουλωχτά Το εξαφανίζει και εμφανίζεται με δυο επωνυμίες κιόλας σε άλλα σημεία..Το προϊόν καλύπτει τις ανάγκες μου όταν αυτό λειτουργεί σωστά. Οι μπαταρίας δεν επισκευάζονται. Σιγά μην ξοδέψω 20 ευρώ βενζίνη πέρα δώθε για κάτι που όπως φαίνεται και από τα σχόλια άλλων ότι κατά πάσα πιθανότητα θα αποβεί αρνητικό. Θα μου πεις εικασίες. Και οι άλλοι που είπαν ότι δεν... γίνεται αντικατάσταση λένε εικασίες. Άλλωστε δεν μου πρότεινε να την στείλω με courier Χωριο που φαίνεται Κολαούζο δεν θέλει. Συγκεκριμένα στο φυλλάδιο του κατασκευαστή μιλάει για προσδόκιμο ζωής 4 με 5 χρόνια. Πολύ επαγγελματίας τελικά φαίνεται. Επίσης και από τις άλλες αξιολογήσεις που έχει. Δεν ξέρω αν υπάρχει νομικό πάτημα με εγγύηση της μιας μέρας. Το θεωρώ όμως απίθανο. Ίσως μόνο στις επιστροφές εσωρούχων και όταν αυτά δεν βρίσκονται σε συσκευασία ή στα προιόντα σε προσφορές Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από mr.Vox
SabotazNic Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, mr.Vox είπε Για ποιον επαγγελματισμό μιλάμε που δεν ενημέρωνει ούτε από το site του ότι οι πελάτες θα εξυπηρετούνται από το κεντρικό του κατάστημα στο Κορωπί; Στα μουλωχτά Το εξαφανίζει και εμφανίζεται με δυο επωνυμίες κιόλας σε άλλα σημεία.. Δηλαδή, περιμένεις κάθε κατάστημα να έχει με μεγάλα γράμματα στην αρχική τους τα updates για κάθε άνοιγμα/κλείσιμο καταστήματος? Δηλαδή, στην σελίδα τους έχουν ακόμα το κατάστημα στην Άλιμο ή εσύ δεν μπήκες στον κόπο να δεις που βρίσκονται και τις διαδικασίες επιστροφής? Τεσπα, τι καθόμαστε και συζητάμε. Κλασική περίπτωση Ελλήνων πελατών.
mr.Vox Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Δηλαδή, περιμένεις κάθε κατάστημα να έχει με μεγάλα γράμματα στην αρχική τους τα updates για κάθε άνοιγμα/κλείσιμο καταστήματος? Δηλαδή, στην σελίδα τους έχουν ακόμα το κατάστημα στην Άλιμο ή εσύ δεν μπήκες στον κόπο να δεις που βρίσκονται και τις διαδικασίες επιστροφής? Τεσπα, τι καθόμαστε και συζητάμε. Κλασική περίπτωση Ελλήνων πελατών. Και βεβαίως περιμένω. Όταν μιλάμε για τους λίγους που δραστηριοποιούνται στον χώρο της μπαταρίας και όχι για κατάστημα με μπαταρίες κινητών στην Γερμανίου και την Σωκράτους. Εδώ ο φούρνος της γειτονιάς γράφει απέξω "Μεταφερθήκαμε στην τάδε διευθυνση". Ακόμα και το συνεργείο αυτοκινήτων σε ενημερώνει για να μην σε χάσει από πελάτη. Αλλιώς κάτι άλλο συμβαίνει.
SabotazNic Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 18 λεπτά πριν, mr.Vox είπε Και βεβαίως περιμένω. Όταν μιλάμε για τους λίγους που δραστηριοποιούνται στον χώρο της μπαταρίας και όχι για κατάστημα με μπαταρίες κινητών στην Γερμανίου και την Σωκράτους. Εδώ ο φούρνος της γειτονιάς γράφει απέξω "Μεταφερθήκαμε στην τάδε διευθυνση". Ακόμα και το συνεργείο αυτοκινήτων σε ενημερώνει για να μην σε χάσει από πελάτη. Αλλιώς κάτι άλλο συμβαίνει. Πήγες δηλαδή στο κατάστημα και δεν είχε χαρτάκι?
mr.Vox Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Πήγες δηλαδή στο κατάστημα και δεν είχε χαρτάκι? 29 λεπτά πριν, mr.Vox είπε Και βεβαίως περιμένω. Όταν μιλάμε για τους λίγους που δραστηριοποιούνται στον χώρο της μπαταρίας και όχι για κατάστημα με μπαταρίες κινητών στην Γερμανίου και την Σωκράτους. Εδώ ο φούρνος της γειτονιάς γράφει απέξω "Μεταφερθήκαμε στην τάδε διευθυνση". Ακόμα και το συνεργείο αυτοκινήτων σε ενημερώνει για να μην σε χάσει από πελάτη. Αλλιώς κάτι άλλο συμβαίνει. Για τι χαρτάκι μιλάς. Εγώ πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα από όπου την είχα αγοράσειαγοράσει για να δω τι έχει να μου πει για την προβληματική μπαταρία.Υποτίθεται ότι μίλαγα με αυτό και αυτός μου λέει είμαι στο Κορωπί.Ελα εδώ μου λέει. Κοιτάζω το site έγραφε Κορωπί στο Κίτσι μια διεύθυνση με άλλη επωνυμία. Μπαταρίες και εκεί πούλαγε και έφτιαχνε για καράβια, κότερα κτλ, βιοτεχνία κάτι τέτοιο. Στο site έχει φωτογραφία το κατάστημα αλλά έσβησε την διεύθυνση. Παραμένει όμως στους χάρτες google. Είναι δυνατόν να μπλέξω με μια τέτοια κατάσταση για 20 ευρώ. Όταν έφτιαξα το νήμα δεν το ήξερα αυτό. Ρώτησα από την εμπειρία των χρηστών τι γνωρίζουν για την εγγύηση των μπαταριών. Μετά προέκυψε ότι το μαγαζί δεν υπάρχει. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από mr.Vox
nikos1982 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) ειναι η φαση που του TS χαλαει το αυτοκινητο και παει ζηταει απο συνεργειο η αντιπροσωπια να του φερουν το αυτοκινητο στο συνεργειο. θα επρεπε να σε ρωτηση πρωτα αν ηταν να μεταοκμιση το μαγαζι του αλλου.θα επρεπε να σου ζήτηση και συγνωμη που το εκανε. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από nikos1982
mr.Vox Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, nikos1982 είπε ειναι η φαση που του TS χαλαει το αυτοκινητο και παει ζηταει απο συνεργειο η αντιπροσωπια να του φερουν το αυτοκινητο στο συνεργειο. θα επρεπε να σε ρωτηση πρωτα αν ηταν να μεταοκμιση το μαγαζι του αλλου.θα επρεπε να σου ζήτηση και συγνωμη που το εκανε. Οχι δεν θα έπρεπε να με ρωτήσει. Διάθεση όμως να την αλλάξει δεν είχε όπως έχει κάνει και σε άλλους. Έχει βέβαια άριστο after sales γιατί ασχολείται με καράβια και όχι με ψιλικατζήδες Επειδή βλέπω διάθεση για τρολάρισμα ότι είχε να πω το είπα. Δεν θα ξανά ανταποκριθώ στα σχόλια. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από mr.Vox
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Ετσι απο περιεργεια διαβασα τα περισσοτερα σχολια. Μιλαμε σας τρολαρε μια χαρα ο τυπος. Και το ωραιο οτι του απαντουσατε κιολας με σοβαρα επιχερηματα.
nikos1982 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, Bullrich είπε Ετσι απο περιεργεια διαβασα τα περισσοτερα σχολια. Μιλαμε σας τρολαρε μια χαρα ο τυπος. Και το ωραιο οτι του απαντουσατε κιολας με σοβαρα επιχερηματα. για αυτο τον λογο οταν κανουν τρολαρισμα και πανε να ανοιξουν θεμα καινουργιο για καποιο οντος προβλημα προσφερουμε αγαπη μετα!!!!
mr.Vox Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Έτσι ενημερωτικά την μπαταρία την πήγα κάποια στιγμή στο Κορωπί. Ο τύπος απλά μέτρησε τα Volt και την βρήκε εντάξει. Όταν του είπα ότι δεν μετριούνται έτσι οι μπαταρίες μου λέει. Θα μου πεις πως θα κάνω εγώ την δουλειά μου; Του λέω βάλε κάτι επάνω να δεις ότι σε λίγο τα αμπέρ θα πέσουν. Η μπαταρία είναι εντάξει και τέλος. Πήγα και σε έναν με μπαταρίες αυτοκινήτου. Τα ίδια και αυτός. Στο αυτοκίνητο όμως σου λέει βάλε μπροστά και την μετράει με το όργανο όταν δουλεύει αλλά και όταν είναι σταματημένο. Σου εκτυπώνει και δελτίο. Δεν υπάρχει η δυνατότητα να την μετρήσω μου λέει όταν είναι υπό φορτίο Πρέπει να την βάλουμε σε UPS να ανοίξουμε το καπάκι από το UPS και να κάνουμε μετρήσεις όταν είναι στο ρεύμα αλλά και όταν δεν είναι στο ρεύμα και δίνει ρεύμα από την μπαταρία σε έναν υπολογιστή η μια τηλεόραση. Αν και υπάρχουν όργανα μου λέει εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά είπε.. Η απόδειξη ότι τα Volt είναι σωστά δεν σημαίνει ότι και η μπαταρία είναι καλή. Αυτά για όσους έλεγαν ότι τρόλλαρα. Συμπέρασμα οι μπαταρίες δεν έχουν εγγύηση και εξαρτάται στo πόσο καλός και αξιόπιστος είναι ο έμπορας αν τηρεί το φυλλάδιο του κατασκευαστή. Υπάρχουν αρκετά άρθρα αλλά και βίντεο στο ιντερνέτ με το θέμα αυτό για όποιον ενδιαφέρεται. Άσχετο αλλά σε αυτό το βίντεο ένας τύπος δοκιμάζει όπως λέει τέσσερεις καινούργιες μπαταρίες ίδια βολτ, ίδια αμπέρ και βλέπει πόσο κρατάνε. Φυσικά αν επαναλάβουμε την διαδικασία μετά από ένα μήνα ίσως να έχουμε άλλα αποτελέσματα. Παίζει ρόλο το υλικό και άλλοι παράγοντες για την διάρκεια ζωής των μπαταριών. Όποιος θέλει σοβαρότερα άρθρα υπάρχουν blog όπως της APC κτλ. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2022 από mr.Vox
IKARIWTHS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Στις 28/5/2022 στις 8:56 ΜΜ, mr.Vox είπε Έτσι ενημερωτικά την μπαταρία την πήγα κάποια στιγμή στο Κορωπί. Ο τύπος απλά μέτρησε τα Volt και την βρήκε εντάξει. Όταν του είπα ότι δεν μετριούνται έτσι οι μπαταρίες μου λέει. Θα μου πεις πως θα κάνω εγώ την δουλειά μου; Του λέω βάλε κάτι επάνω να δεις ότι σε λίγο τα αμπέρ θα πέσουν. Η μπαταρία είναι εντάξει και τέλος. Πήγα και σε έναν με μπαταρίες αυτοκινήτου. Τα ίδια και αυτός. Στο αυτοκίνητο όμως σου λέει βάλε μπροστά και την μετράει με το όργανο όταν δουλεύει αλλά και όταν είναι σταματημένο. Σου εκτυπώνει και δελτίο. Δεν υπάρχει η δυνατότητα να την μετρήσω μου λέει όταν είναι υπό φορτίο Πρέπει να την βάλουμε σε UPS να ανοίξουμε το καπάκι από το UPS και να κάνουμε μετρήσεις όταν είναι στο ρεύμα αλλά και όταν δεν είναι στο ρεύμα και δίνει ρεύμα από την μπαταρία σε έναν υπολογιστή η μια τηλεόραση. Αν και υπάρχουν όργανα μου λέει εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά είπε.. Η απόδειξη ότι τα Volt είναι σωστά δεν σημαίνει ότι και η μπαταρία είναι καλή. Αυτά για όσους έλεγαν ότι τρόλλαρα. Συμπέρασμα οι μπαταρίες δεν έχουν εγγύηση και εξαρτάται στo πόσο καλός και αξιόπιστος είναι ο έμπορας αν τηρεί το φυλλάδιο του κατασκευαστή. Υπάρχουν αρκετά άρθρα αλλά και βίντεο στο ιντερνέτ με το θέμα αυτό για όποιον ενδιαφέρεται. Άσχετο αλλά σε αυτό το βίντεο ένας τύπος δοκιμάζει όπως λέει τέσσερεις καινούργιες μπαταρίες ίδια βολτ, ίδια αμπέρ και βλέπει πόσο κρατάνε. Φυσικά αν επαναλάβουμε την διαδικασία μετά από ένα μήνα ίσως να έχουμε άλλα αποτελέσματα. Παίζει ρόλο το υλικό και άλλοι παράγοντες για την διάρκεια ζωής των μπαταριών. Όποιος θέλει σοβαρότερα άρθρα υπάρχουν blog όπως της APC κτλ. Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να μετράμε την μπαταρία τότε ; Υπάρχει κάποιο μηχάνημα ;
mr.Vox Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Πρέπει να βάλεις ένα γνωστό φορτίο πάνω και να μετρήσεις πόσες A/h θα βγάλει. Υπάρχουν διαγνωστικά που βάζουν πάνω ένα φορτίο και μετράνε ρεύμα εκκίνησης και τον ρυθμό που πέφτει η τάση υπό μεγάλο φορτίο. Δεν είναι 100% αλλά είναι κοντά, και θα δείξει αμέσως αν η μπαταρία είναι ok. Αυτοί που λένε ότι τρόλλαρα από την αρχή ας απαντήσουν για τα περί εγγύησης Πχ κάτι τέτοιο: Εδώ κάτι φθηνιάρικο
@11h Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 11 hours ago, IKARIWTHS said: Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να μετράμε την μπαταρία τότε ; Υπάρχει κάποιο μηχάνημα ;
vasilllis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 12 ώρες πριν, mr.Vox είπε Πρέπει να βάλεις ένα γνωστό φορτίο πάνω και να μετρήσεις πόσες A/h θα βγάλει. Υπάρχουν διαγνωστικά που βάζουν πάνω ένα φορτίο και μετράνε ρεύμα εκκίνησης και τον ρυθμό που πέφτει η τάση υπό μεγάλο φορτίο. Δεν είναι 100% αλλά είναι κοντά, και θα δείξει αμέσως αν η μπαταρία είναι ok. Αυτοί που λένε ότι τρόλλαρα από την αρχή ας απαντήσουν για τα περί εγγύησης Πχ κάτι τέτοιο: Εδώ κάτι φθηνιάρικο Ποια είναι η τάση φόρτισης της μπαταρίας στο ups σου?
mr.Vox Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Το UPS το συγκεκριμένο είναι της ΑPC (ακριβή σειρά) και. φορτίζει και λειτουργεί κανονικά με άλλη μπαταρία τώρα. Το θέμα είναι ότι αυτός που πούλησε την μπαταρία δεν προέβει στον έλεγχο που έπρεπε και το ερώτημα είναι αν έχουν οι μπαταρίες ups εγγύηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα