Προς το περιεχόμενο

AMD Θερμοκρασία!!!

triantis7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όταν έβαλα τον πλαϊνό τον δοκίμασα και να βάζει αλλά και να βγάζει τον αέρα, όταν ο επεξεργαστής μου δέχονταν τον αέρα απ' έξω δούλευε 3 βαθμούς χαμηλότερα απ' ότι όταν το πλαϊνό έβγαζε. Πάντα υπάρχουν ο μπροστά και ο πίσω που βάζει και βγάζει αντίστοιχα.

Ρε Τζούλη να που σε πέτυχα εντελώς τυχαία!!! :D

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φίλε vrethan το να έχεις 34C cpu temp με θερμοκρασία περιβάλλοντος 25+C είναι ενάντια στους νόμους της φυσικής.Εκτός αν ο επεξεργαστής σου ειναι αρκετά υποχρονισμένος ή έχεις την τέλεια ψύκτρα.

Οι 64C full load είναι απολύτως φυσιολογικοί (και κατά τη γνώμη μου ακίνδυνοι για default καταστάσεις) για το ελληνικό καλοκαίρι.

Από μητρική σε μητρική μπορείς να δεις και πάνω από +-10C διαφορά.Μην φανταστείτε ότι τα θερμόμετρα που χρησιμοποιούνται στις μητρικές είναι αξιόπιστα.

Το όριο κάθε φορά είναι είτε ψυχολογικό είτε εκεί που αρχίζει να κολλάει ο υπολογιστής.

Δημοσ.
φίλε vrethan το να έχεις 34C cpu temp με θερμοκρασία περιβάλλοντος 25+C είναι ενάντια στους νόμους της φυσικής.Εκτός αν ο επεξεργαστής σου ειναι αρκετά υποχρονισμένος ή έχεις την τέλεια ψύκτρα.

Οι 64C full load είναι απολύτως φυσιολογικοί (και κατά τη γνώμη μου ακίνδυνοι για default καταστάσεις) για το ελληνικό καλοκαίρι.

Από μητρική σε μητρική μπορείς να δεις και πάνω από +-10C διαφορά.Μην φανταστείτε ότι τα θερμόμετρα που χρησιμοποιούνται στις μητρικές είναι αξιόπιστα.

Το όριο κάθε φορά είναι είτε ψυχολογικό είτε εκεί που αρχίζει να κολλάει ο υπολογιστής.

Αγαπητέ μου φίλε έχεις, κατά κάποιο τρόπο, δίκιο. Και αυτό γιατί ξέχασα να σημειώσω στο προηγούμενο μήνυμά μου πως είχα εγκαταστήσει το προγραμματάκι της AMD το Cool 'n Quiet και, ενδεχομένως, αυτό να εξηγεί και τις χαμηλές θερμοκρασίες, που έγραψα. Η μέτρηση των θερμοκρασιών, για την ιστορία, έγινε με το Motherboard Monitor και όχι με το θερμόμετρο της μητρικής που είναι το Asus Probe. Για το τελευταίο, δεν έχω καμμία εμπιστοσύνη και έχεις δίκιο στο ότι τα θερμόμετρα των μητρικών δεν είναι αξιόπιστα. 8)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...