Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, vali είπε

Οι xiaomi, roborock,viomi είναι όλες μια μάρκα στην ουσία και ξεκινούν από 180 μέχρι 480. Εννοείται ότι αν δώσεις 400 η σκούπα που θα πάρεις θα έχει όλες τις δυνατότητες που προανέφερες. Αυτό που είπα εγώ είναι ότι η σύγκριση πρέπει να γίνει από τον ίδιο χρήστη στον ίδιο χώρο. Μπορεί εσύ να έχεις μια Ferrari, να την οδηγείς στους δρόμους του Μονακό και να είσαι ικανοποιημένος. Αν την πάρω εγώ και την οδηγώ στο χωριό θα σπάσει σε ένα μήνα, άμα την πάρει ο πολύτεκνος γείτονας, θα του είναι άχρηστη γιατί δεν χωράει η οικογένεια. Άλλος χώρος, άλλος χρήστης(με διαφορετικές ανάγκες ή θεώρηση των πραγμάτων).

Διαφωνώ. Πρώτον γιατί η αναγωγή στα αμάξια είναι λάθος και δεύτερον γιατί το variability στους χώρους και η ανταπόκριση της ρομποτικής σκούπας είναι κάτι που αγοράζεις και αξιολογείται. Για να στο κάνω πιο λιανά, το να μπορεί μία ρομποτική σκούπα να αποδίδει το ίδιο ανεξαρτήτως τον χώρο, είναι κάτι που αγοράζεις και είναι χαρακτηριστικό της σκούπας. Οπότε, το να το βγάζεις εκτός είναι λάθος. 

Άρα, μια χαρά μπορείς να συγκρίνεις ρομποτικές σκούπες σε διαφορετικούς χώρους. Το ότι μερικές τέτοιες σκούπες δεν συμπεριφέρονται το ίδιο σε διαφορετικούς χώρους, είναι επίσης χαρακτηριστικό που ενισχύει το γεγονός ότι είναι λάθος κανείς να πάει να αγοράσει μία ρομποτική σκούπα τέτοιας μάρκας και όχι μίας μάρκας που έχει ρομποτικές σκούπες που αποδίδουν το ίδιο ανεξαρτήτως χώρου. 

Δημοσ.

Έχω σκύλο που μαδάει αρκετή τρίχα και σώθηκα όταν βρήκα σε προσφορά τη viomi se. Την έχω αρκετό καιρό και μπορώ να πω ότι μου έχει λύσει τα χέρια. Ότι και να επιλέξεις να πάρεις σίγουρα να έχει τον αισθητήρα που αναγνωρίζει τοίχους και αντικείμενα. Είναι σαν εξόγκωμα στο πάνω μέρος της σκούπας. Βλέπει τα πάντα καταλαβαίνει τα πάντα και χαρτογραφεί το σπίτι πανεύκολα 

Δημοσ.

Μου φαίνεται αδιανόητο ότι κάποιοι λένε ότι οι ρομποτικές σκούπες δεν αξίζουν! Μήπως πήρατε φτηνιάρικη;  Προσωπικά έχω roborock S7 και πιο πριν είχα την 5. Εάν κάποιος δεν έχει περίεργο σπίτι οπού το ρομποτακι δεν μπορεί να περάσει (πχ σκάλες, πηχάκια, πολύ παχιά χαλιά, καλώδια παντού) πρέπει κάποιος να έχει βίτσιο το να καθαρίζει για να θεωρεί ότι δεν αξίζει. Προσωπικά δουλεύει ανά 2 μέρες το ρομπότ, και ανά 2 εβδομάδες καθαρίστρια για τα χοντρά κ ξεσκόνισμα, τουαλέτες, κουζίνα φουλ καθάρισμα κ. ο. κ... Το σπιιτι δεν ήταν ποτέ πιο καθαρό!

• Like 1
Δημοσ.

Παλιό λίγο το  βίντεο πλέον αλλά πέρνεις μία ιδέα για τις δυνατότητες, τα υπέρ/κατά κλπ.
Αξίζει να το δείτε, θα λύσει πολλές απορίες.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά για 90 τμ σπίτι με στανταρ χαλιά. Σκούπα για σκούπισμα και σφουγγάρισμα. Να πηγαίνει και κάτω από καναπέδες.

Ποιά να προτιμήσω; "Mi 1C" vs "Mop P". Να πάω στη φθηνότερη;

211Ε https://www.skroutz.gr/s/22343824/Xiaomi-Mi-Robot-Vacuum-Mop-P-για-Σκούπισμα-Σφουγγάρισμα-με-Χαρτογράφηση-και-Wi-Fi-Λευκή.html

174Ε https://www.skroutz.gr/s/22343688/Xiaomi-Mi-1C-Σκούπα-Ρομπότ-για-Σκούπισμα-Σφουγγάρισμα-με-Χαρτογράφηση-και-Wi-Fi-Λευκή.html

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα παρα πολλες επιφυλλαξεις για αυτα τα "κατασκευασματα" επειδη μαλιστα στο σπιτι υπαρχουν πολλα μικροεπιπλα και γενικα δεν υπαρχει πολυς ελευθερος χωρος

Πηρα αυτη και οι πρωτες εντυπωσεις απο την ...Tatiana ειναι αριστες για σκουπισμα τουλαχιστον .

Υπάρχουν βέβαια και σημεία που λόγω ύψους δεν μπορεί να πάει όπως χαμηλού ύψους έπιπλα όπως το τραπέζι της τηλεοράσης.

Για αντοχη στον χρονο δεν μπορω να ξερω 

Εχει πλακα οταν παει και παρκαρει στον φορτιστη της .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/5/2022 στις 10:03 ΠΜ, satsok2 είπε

Παιδιά για 90 τμ σπίτι με στανταρ χαλιά. Σκούπα για σκούπισμα και σφουγγάρισμα. Να πηγαίνει και κάτω από καναπέδες.

Ποιά να προτιμήσω; "Mi 1C" vs "Mop P". Να πάω στη φθηνότερη;

211Ε https://www.skroutz.gr/s/22343824/Xiaomi-Mi-Robot-Vacuum-Mop-P-για-Σκούπισμα-Σφουγγάρισμα-με-Χαρτογράφηση-και-Wi-Fi-Λευκή.html

174Ε https://www.skroutz.gr/s/22343688/Xiaomi-Mi-1C-Σκούπα-Ρομπότ-για-Σκούπισμα-Σφουγγάρισμα-με-Χαρτογράφηση-και-Wi-Fi-Λευκή.html

Για κάτω από τους καναπέδες παίζει ρόλο το κενό που έχουν καθώς η πρώτη έχει ένα καρούμπαλο και θέλει μεγαλύτερο κενό για να χωρέσει.

Άκυρο. Παρασύρθηκα από το τελευταίο μήνυμα και δεν πρόσεξα την ημερομηνία του δικού σου post 😂

Επεξ/σία από WebDevGr
  • Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αν και έχω ανεβάσει αλλά 2 αναλυτικά βίντεο στο κανάλι για ρομποτική σκούπα πιστεύω πως αυτό εδώ, πρέπει να το δει όχι μόνο όσοι έχουν αλλά και όσοι σκέφτονται να αποκτήσουν ρομποτική σκούπα. Μην ξεχνάμε ότι θέλουν πολύ καλή συντήρηση!

Αν σας άρεσε το βίντεο μη ξεχασετε ένα like και ένα subscribe. Βοηθάει.

Τρέχει και giveaway.

https://youtu.be/JXybzyKucao

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...