Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Σκέφτομαι να κάνω δώρο στη γυναίκα μου μια σκούπα γιατί ταλαιπωρειται αρκετα με τρίχες.

Το σπίτι μας είναι 105 τετραγωνικά, δεν έχουμε χαλιά λόγω ενδοδαπέδιας.

Τι θα μου προτείνατε;

Αξίζει;

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Justelene235 είπε

Καλημέρα σας,

Σκέφτομαι να κάνω δώρο στη γυναίκα μου μια σκούπα γιατί ταλαιπωρειται αρκετα με τρίχες.

Το σπίτι μας είναι 105 τετραγωνικά, δεν έχουμε χαλιά λόγω ενδοδαπέδιας.

Τι θα μου προτείνατε;

Αξίζει;

Αυτες οι σκουπες δεν ειναι μαγικες,οσο ακριβες και να ειναι.
Σιγουρα οτι πληρωνεις παιρνεις,αλλα δεν εχουν τις τρελες δυνατοτητες.

Κατα κυριο λογο ειναι για σκονη και τριχες.Αν εχετε κατοικιδιο ειναι αγορα που πρεπει να κανεις 10000% και αφου λες οτι ταλαιπωρειται με τριχες ( αν το λες κυριολεκτικα ) ειναι μονοδρομος η αγορα.

Χρειαζεται οπωσδηποτε καθαρισμα μια φορα το μηνα στα ροδακια και το ροτορα γιατι γεμιζει τριχες και φρεναρουν.

Αν παρεις,δωσε κατι παραπανω και παρε σκουπα που αδειαζει μονη της τον καδο,αλλιως θα εισαι καθε 20 λεπτα να αδειαζεις τον καδο.
Γενικα μη δωσεις λιγα,θα κλαις τα λεφτα σου.
Εγω εχω την Χiaomi Mop Pro 2.,value for money για μενα,την πηρα και απο stock house με εγγυηση σε χαμηλοτερη τιμη.

Αντο ηξερα θα εδινα κατι παραπανω για να παρω τη Xiaomi που ερχεται  με προβλεψη για να πηγαινει να αδειαζει μονη της,απλα παιρνεις στην πορεια τη βαση για το ξεφορτωμα,αν δε βγαινεις οικονομικα.

Δημοσ.

Μια βοήθεια την προφέρει, δεν υποκαθιστά το κανονικό καθάρισμα manually από άνθρωπο. 

Όσο λιγότερα εμποδια και έπιπλα έχει ο χώρος, τόσο πιο αποτελεσματική θα είναι η σκούπα σε επίπεδο κάλυψης. Για το δικό μας σπίτι πχ που είναι τεράστιο με πολύ παλιά φθαρμένα πατώματα και πάρα πολλά έπιπλα η εμπόδια, είναι ανούσιο να φέρω τέτοια σκουπα.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, tilaverboy είπε

Να της πάρετε την Miele c3 cat and dog. Θηρίο.

To μόνο που έχει και την χαρακτηρίζει "cat n dog" είναι το πέλμα με την περιστρεφόμενη βούρτσα. Εξαιρετική σαν σκούπα, δεν λέω, πολύ δυνατή, αλλά το πέλμα cat n dog κάνει πιο πολύ θόρυβο και απο τρένο. Δεν το χρησιμοποιήσαμε ποτέ. Και φυσικά δεν είναι σκουπα ρομπότ.

Δημοσ.

Κάνει δουλειά, χωρίς να μπορεί να αντικαταστήσει ένα σκούπισμα την βδομάδα. Αλλά με ένα σκούπισμα παραδοσιακό και την σκούπα Ρομπότ 1-2 φορές την βδομάδα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα. Καλή αγορά εν τέλη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Xiaomi Vacuum μόνο!

Την έχω περίπου 5 χρόνια, με καθημερινό σκούπισμα και βάζω κανονική σκούπα μια φορα τον μήνα, για τα χοντρά και για καμια γωνία που δεν φτάνει. Φυσικά αν διαμορφώσεις τον χώρο σου και τα επίπλα, θα περνάει απο παντού και δεν χρειάζεται να βάζεις σκούπα με το χέρι συνέχεια.

Δες ιστορικό από την εφαρμογή.

IMG_20220329_091409.jpg.d43b4f0613a48762a0645cecd2fc828d.jpg

Επεξ/σία από SilentVoice
Δημοσ.

Ξέρεις ότι έχει ανέβει το βιοτικό επίπεδο όταν καθαρίζει το σπίτι σου ρομποσκούπα κι εσύ είσαι καναπεδάτος στο Instagram και στο Tik Tok.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, phanispal είπε

Ξέρεις ότι έχει ανέβει το βιοτικό επίπεδο όταν καθαρίζει το σπίτι σου ρομποσκούπα κι εσύ είσαι καναπεδάτος στο Instagram και στο Tik Tok.

Η σκούπα δεν κάνει ούτε μπάνια ούτε κουζίνα ούτε ξεσκονίζει, όποτε δυστυχώς δεν μπορείς μα την βγάλεις καναπεδάτος. Χρειάζεσαι και καθαρίστρια. 

Δημοσ.

Έχει κανείς εμπειρία με σκούπα ρομπότ σε ξύλινο δάπεδο; Του προκαλεί καθόλου φθορά;

Επίσης από ότι καταλαβαίνω τη σκούπα την αφήνεις και σε μπάνια/κουζίνα για το ξεσκόνισμα.

Δημοσ.

TS οτι και να παρεις, την χειρωνακτικη εργασια δεν προκειται να τη γλιτωσει η συζυγος. Ολα αυτα ειναι απλα gadgets, δεν προσφερουν ουσιαστικη βοηθεια.

Προσωπικη μου αποψη φυσικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, john1987 said:

Έχει κανείς εμπειρία με σκούπα ρομπότ σε ξύλινο δάπεδο; Του προκαλεί καθόλου φθορά;

Επίσης από ότι καταλαβαίνω τη σκούπα την αφήνεις και σε μπάνια/κουζίνα για το ξεσκόνισμα.

Σοβαρή φθορά όχι μπορεί να δεις τις πρώτες μέρες κάτι σαν ελαφριά γραμμουλα από τις ρόδες αλλά μετά από ένα σφουγγάρισμα δεν φαίνεται πια άρα υποθέτω ήταν λεκές όχι γδάρσιμο. Γενικά αν κανείς μια φορά το δεκαήμερο/δεκαπενθήμερο  σκούπα κανονική και μετά τώρα με τα χάλια μέρα παρά μέρα με το ρομποτάκι μια χαρα θα είναι το σπίτι 

Επεξ/σία από marmagia
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, umbrella co. είπε

TS οτι και να παρεις, την χειρωνακτικη εργασια δεν προκειται να τη γλιτωσει η συζυγος. Ολα αυτα ειναι απλα gadgets, δεν προσφερουν ουσιαστικη βοηθεια.

Προσωπικη μου αποψη φυσικα.

Μπορεί να κανει εργασίες κ αυτος..

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ φοβάμαι ότι αν πάρω, θα τη φάει [τη σκούπα] ο γάτος :P

Λίγα βίντεο έχουμε δει να κάνουν επίθεση στη robo-σκούπα; 

Απ' την άλλη, αυτή η Roborock MaxV S7 Ultra είναι η άτιμη...

Δημοσ.
19 minutes ago, Haldol said:

Εγώ φοβάμαι ότι αν πάρω, θα τη φάει [τη σκούπα] ο γάτος :P

Λίγα βίντεο έχουμε δει να κάνουν επίθεση στη robo-σκούπα; 

Απ' την άλλη, αυτή η Roborock MaxV S7 Ultra είναι η άτιμη...

Την φοβάται ο γάτος μου και τρέχει σαν δαιμονισμένος σε άλλο δωμάτιο 🤭

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...