NikonZ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Πήρα πάλι σήμερα και αναφέροντας τα παρακάτω μου το έφτιαξαν τελικά. Χρειάζεται, πολλές φορές, να πέσεις στον κατάλληλο άνθρωπο που του έχουν τύχει παρόμοιες περιπτώσεις και έχει όρεξη να εξυπηρετήσει. Του είπα ότι θέλω να δουλέψει συναγερμός (αντί για το modem ελέγχου Siemens που έχω) Τον ρώτησα τι μηχανισμό έχουν ενεργοποιήσει στη γραμμή μου όταν χρησιμοποιείται DTMF σε μία κλήση. RFC2833 ή Inband; Το κοίταξε και είδε ότι ήταν RFC2833. Μου είπε μην ανησυχείς θα γίνουν οι κατάλληλες ρυθμίσεις και θα λειτουργήσει το DTMF. Θα σε καλέσω ο ίδιος προσωπικά μόλις ολοκληρωθεί ή σήμερα μέχρι τις 23:30 ή αύριο το πρωί. Μετά από 2 ώρες (κατά τις 24:00) το ZYXEL router της Wind έκανε από μόνο του επανεκκίνηση. Αναρωτήθηκα…. λες να άλλαξαν τις ρυθμίσεις και να έκαναν reboot απομακρυσμένα; Αφού επανήλθε δοκίμασα να καλέσω το modem της Siemens και λειτουργούσε κανονικά. Μπορούσα να το ελέγξω με DTMF από κινητό. Το DTMF over RFC2833 που είχαν δεν έπαιζε γιατί πιθανολογώ ότι χρησιμοποιούσε G729 codec o οποίος είναι συμπιεσμένος (9Kbps - χαμηλή ποιότητα ήχου). Θεωρώ ότι το άλλαξαν σε inband το οποίο δουλεύει μόνο με G711 codec o οποίος είναι ασυμπίεστος (64Kbps - υψηλή ποιότητα ήχου). Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2022 από NikonZ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα