Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε

Στο ebanking της εθνικής πάντως δε μπορώ να δω τις κινήσεις όλης της χρονιάς. Έχω και ένα ενοίκιο από ένα σπίτι, το οποίο κάποιους μήνες ήταν άδειο και δε θυμάμαι ποιους.

Μια χαρα γινεται 

Σε αυτο της Eurobank η αναζητηση γινεται ανα τετραμηνο μονο.

Εξ αλλου ο εργοδοτης δεν σου δινει καθε μηνα ενημερωτικο μισθοδοσιας ?

Για τα ενοικια αν δεν θυμασαι και γινταν με καταθεση στο λογαριασμο σου παλι μπορεις 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Δημόσια υπάλληλος είμαι, δε μας δίνουν ενημερωτικά μισθοδοσίας. Εκτός αν τα ζητήσω φαντάζομαι. Για τα ενοίκια πως θα το δω. Πρέπει να πάω στην τράπεζα να ζητήσω τελευταίες κινήσεις; ξέρω ότι χρεώνονται αναλογα με το πόσες σελίδες είναι. (ήμαρτον)

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Δημόσια υπάλληλος είμαι, δε μας δίνουν ενημερωτικά μισθοδοσίας. Εκτός αν τα ζητήσω φαντάζομαι. Για τα ενοίκια πως θα το δω. Πρέπει να πάω στην τράπεζα να ζητήσω τελευταίες κινήσεις; ξέρω ότι χρεώνονται αναλογα με το πόσες σελίδες είναι. (ήμαρτον)

Σε ολους δινουν ενημερωτικα μισθοδοσιας συνηθως μεσω internet 

Και απο το ebanking χωρις εξοδα μπορεις να δεις τις κινησεις .Ισως χρειστει να κανεις αναζητηση ανα χρονικη περιοδο .Ρωτα την τραπεζα σου .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι δε λαμβάνω ενημερωτικό μισθοδοσίας, θα έπρεπε κανονικά, μάλλον η δευτεροβαθμια μου βαριέται να στέλνει.

Στο ημερολόγιο της εθνικής φαίνονται μόνο οι πληρωμές οι δικές μου (και δε βλέπω καν τι πληρωμες είναι, απλά γράφει πληρωμή) , όχι οι μισθοί μου. Θα το ψάξω, θα τους στείλω μέιλ.

Screenshot_20220331_091302_mbanking.NBG.jpg

Επεξ/σία από μπιπ μπιπ
Δημοσ.
1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε

στρατιωτικος να υποθεσω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε

Ήμαρτον εσύ που δεν μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση μέσα στο i-bank.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Εκεί που γράφει "Χρονικό διάστημα" βάζεις τις ημερομηνίες που σε ενδιαφέρουν, πχ από 01/01/2020 έως 31/12/2021

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε

Στο ebanking της εθνικής πάντως δε μπορώ να δω τις κινήσεις όλης της χρονιάς. Έχω και ένα ενοίκιο από ένα σπίτι, το οποίο κάποιους μήνες ήταν άδειο και δε θυμάμαι ποιους.

Μια χαρα μπορεις να δεις τις κινησεις για οσο διαστημα θελεις. Προσπαθησες να αλλαξεις την ημερομηνια Από; 

image.png.1d5c8acb0d4144614155d9c745b3bbc8.png

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Ήμαρτον εσύ που δεν μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση μέσα στο i-bank.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Εκεί που γράφει "Χρονικό διάστημα" βάζεις τις ημερομηνίες που σε ενδιαφέρουν, πχ από 01/01/2020 έως 31/12/2021

Α ωραία ευχαριστώ. Αυτό έψαχνα. Αλλά έτσι όπως έχουν κάνει το μενού τώρα, δεν το έβλεπα. Παλιά έβλεπα τις κινήσεις εκεί που έγραφε ημερολόγιο.

Επεξ/σία από μπιπ μπιπ
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, μπιπ μπιπ είπε

Α ωραία ευχαριστώ. Αυτό έψαχνα. Αλλά έτσι όπως έχουν κάνει το μενού τώρα, δεν το έβλεπα.

Μια χαρά είναι το μενού, άλλο αν δεν κάτσεις να το ψάξεις λίγο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε

Δημόσια υπάλληλος είμαι, δε μας δίνουν ενημερωτικά μισθοδοσίας. Εκτός αν τα ζητήσω φαντάζομαι.

4 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε

Όχι δε λαμβάνω ενημερωτικό μισθοδοσίας, θα έπρεπε κανονικά, μάλλον η δευτεροβαθμια μου βαριέται να στέλνει.

Υπάρχει η "Υπηρεσία Προσωποποιημένης Πληροφόρησης Μισθοδοτούμενων Δημοσίου" όπου μπορείς να δεις κάθε μήνα αναλυτικά τι πληρώνεσαι

Edit: Έχουν ανοίξει οι φορολογικές δηλώσεις, μπορείς να δεις εκεί το εισόδημα του 2021

Επεξ/σία από Nabuko
Δημοσ.

Α καλά. Πόσο loser είμαι; το ξέχασα αυτό..

Απλά να αναφέρω ότι δε φαίνονται  αναλυτικά οι κρατήσεις σε αυτό το σαιτ. Μόνο στη βεβαίωση αποδοχών φαίνονται όλα αναλυτικά.

Ε στο καλό. Τα έχω επιβεβαιώσει τα στοιχεία. Τι άλλο θέλει;

Screenshot_20220331_143845_pdfreader.pdfviewer.officetool.pdfscanner.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...