Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε Στο ebanking της εθνικής πάντως δε μπορώ να δω τις κινήσεις όλης της χρονιάς. Έχω και ένα ενοίκιο από ένα σπίτι, το οποίο κάποιους μήνες ήταν άδειο και δε θυμάμαι ποιους. Μια χαρα γινεται Σε αυτο της Eurobank η αναζητηση γινεται ανα τετραμηνο μονο. Εξ αλλου ο εργοδοτης δεν σου δινει καθε μηνα ενημερωτικο μισθοδοσιας ? Για τα ενοικια αν δεν θυμασαι και γινταν με καταθεση στο λογαριασμο σου παλι μπορεις Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2022 από Γιάννης Platano
μπιπ μπιπ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημόσια υπάλληλος είμαι, δε μας δίνουν ενημερωτικά μισθοδοσίας. Εκτός αν τα ζητήσω φαντάζομαι. Για τα ενοίκια πως θα το δω. Πρέπει να πάω στην τράπεζα να ζητήσω τελευταίες κινήσεις; ξέρω ότι χρεώνονται αναλογα με το πόσες σελίδες είναι. (ήμαρτον)
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 36 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε Δημόσια υπάλληλος είμαι, δε μας δίνουν ενημερωτικά μισθοδοσίας. Εκτός αν τα ζητήσω φαντάζομαι. Για τα ενοίκια πως θα το δω. Πρέπει να πάω στην τράπεζα να ζητήσω τελευταίες κινήσεις; ξέρω ότι χρεώνονται αναλογα με το πόσες σελίδες είναι. (ήμαρτον) Σε ολους δινουν ενημερωτικα μισθοδοσιας συνηθως μεσω internet Και απο το ebanking χωρις εξοδα μπορεις να δεις τις κινησεις .Ισως χρειστει να κανεις αναζητηση ανα χρονικη περιοδο .Ρωτα την τραπεζα σου .
μπιπ μπιπ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Όχι δε λαμβάνω ενημερωτικό μισθοδοσίας, θα έπρεπε κανονικά, μάλλον η δευτεροβαθμια μου βαριέται να στέλνει. Στο ημερολόγιο της εθνικής φαίνονται μόνο οι πληρωμές οι δικές μου (και δε βλέπω καν τι πληρωμες είναι, απλά γράφει πληρωμή) , όχι οι μισθοί μου. Θα το ψάξω, θα τους στείλω μέιλ. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2022 από μπιπ μπιπ
eidikos33 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε Δημόσια υπάλληλος είμαι, δε μας δίνουν ενημερωτικά μισθοδοσίας. Εκτός αν τα ζητήσω φαντάζομαι. Για τα ενοίκια πως θα το δω. Πρέπει να πάω στην τράπεζα να ζητήσω τελευταίες κινήσεις; ξέρω ότι χρεώνονται αναλογα με το πόσες σελίδες είναι. (ήμαρτον) στρατιωτικος να υποθεσω
Joshua21 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε Δημόσια υπάλληλος είμαι, δε μας δίνουν ενημερωτικά μισθοδοσίας. Εκτός αν τα ζητήσω φαντάζομαι. Για τα ενοίκια πως θα το δω. Πρέπει να πάω στην τράπεζα να ζητήσω τελευταίες κινήσεις; ξέρω ότι χρεώνονται αναλογα με το πόσες σελίδες είναι. (ήμαρτον) Ήμαρτον εσύ που δεν μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση μέσα στο i-bank. Εκεί που γράφει "Χρονικό διάστημα" βάζεις τις ημερομηνίες που σε ενδιαφέρουν, πχ από 01/01/2020 έως 31/12/2021 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, eidikos33 είπε στρατιωτικος να υποθεσω Όχι. Εκπαιδευτικός
archer100 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε Στο ebanking της εθνικής πάντως δε μπορώ να δω τις κινήσεις όλης της χρονιάς. Έχω και ένα ενοίκιο από ένα σπίτι, το οποίο κάποιους μήνες ήταν άδειο και δε θυμάμαι ποιους. Μια χαρα μπορεις να δεις τις κινησεις για οσο διαστημα θελεις. Προσπαθησες να αλλαξεις την ημερομηνια Από; 1 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ήμαρτον εσύ που δεν μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση μέσα στο i-bank. Εκεί που γράφει "Χρονικό διάστημα" βάζεις τις ημερομηνίες που σε ενδιαφέρουν, πχ από 01/01/2020 έως 31/12/2021 Α ωραία ευχαριστώ. Αυτό έψαχνα. Αλλά έτσι όπως έχουν κάνει το μενού τώρα, δεν το έβλεπα. Παλιά έβλεπα τις κινήσεις εκεί που έγραφε ημερολόγιο. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2022 από μπιπ μπιπ
Joshua21 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, μπιπ μπιπ είπε Α ωραία ευχαριστώ. Αυτό έψαχνα. Αλλά έτσι όπως έχουν κάνει το μενού τώρα, δεν το έβλεπα. Μια χαρά είναι το μενού, άλλο αν δεν κάτσεις να το ψάξεις λίγο. 2
μπιπ μπιπ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Όντως τώρα που μπήκα από τον υπολογιστή φαίνεται κατευθείαν. Από το κινητό έπρεπε να πατήσω τον φακό και μετά το φίλτρο. Κάτι δεν είδα.
Nabuko Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε Δημόσια υπάλληλος είμαι, δε μας δίνουν ενημερωτικά μισθοδοσίας. Εκτός αν τα ζητήσω φαντάζομαι. 4 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε Όχι δε λαμβάνω ενημερωτικό μισθοδοσίας, θα έπρεπε κανονικά, μάλλον η δευτεροβαθμια μου βαριέται να στέλνει. Υπάρχει η "Υπηρεσία Προσωποποιημένης Πληροφόρησης Μισθοδοτούμενων Δημοσίου" όπου μπορείς να δεις κάθε μήνα αναλυτικά τι πληρώνεσαι Edit: Έχουν ανοίξει οι φορολογικές δηλώσεις, μπορείς να δεις εκεί το εισόδημα του 2021 Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2022 από Nabuko
μπιπ μπιπ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Α καλά. Πόσο loser είμαι; το ξέχασα αυτό.. Απλά να αναφέρω ότι δε φαίνονται αναλυτικά οι κρατήσεις σε αυτό το σαιτ. Μόνο στη βεβαίωση αποδοχών φαίνονται όλα αναλυτικά. Ε στο καλό. Τα έχω επιβεβαιώσει τα στοιχεία. Τι άλλο θέλει;
μπιπ μπιπ Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Εσεις βλέπετε το εισόδημα σας; εγώ όχι. Έχω επιβεβαιώσει τα στοιχεία μου εδώ και μέρες. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2022 από μπιπ μπιπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα